Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hepbera, innuk hosgeldiniz kizlar.

hepberacim herkes dukan yapmiyor, ama cogumuz...

innuk, aylin, sudem, ben... dukanciyiz
asli kendi diyetini yapiyor
balda, kacakcay ayni sekilde
beyaz 5 bu sitede olan bi diyet listesine göre yapiyor

bu arada cnm takima cok az ugruyorsun... yenilikte ayni sekilde...

haklısın canım..ama cuma günü de yazdım.çok hastaydım.bugün ayaklandım daha.yarın işbaşı yapıcam .orada daha sık paylaşım yaparım.zaten bütün gün cihaz başındayım.mecburen bilgisayardan ayrılamıyorum:)

dünkü menümü yazayım arkadaşlar.ben kalori sayıyorum.5 ayda 90 kilodan 75.5 kiloya düştüm.bu hafta bildirim yapamadığım için tickeri değiştirmedim.adetim..oruç tutmadım.
SABAH:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,tatlandırıcılı çay(saat 11 civarı kahvaltı yaptım)
ARA:1 şeftali(saat 3 te)
AKŞAM:1 kepçe mercimek çorbası,salata,1 tabak bamya yemeği
SAAT 8:1 büyük bardak yarım yağlı süt,5-6 badem

ay evet felaket bi havaydi... nasil yagmur yagdi... :26: yer delincek sandim, o kadar siddetliydi ki.
ben yogurt yiyemiyorum ya, o ayni aldigimiz sey varya, ona bile elimi sürmedigim daha

yiyemiyorsan AYRAN ic, cokkkkkkk sisiriyorrr

hmmmm... bencede güzel kaptan olur özlem abladan yardimcisi da bilemicem kim kendisi secsin

az yiyerek zayifliyorsun negüzel, keske bende yapabilsem...
ilgimi cekti canim.. menünü yazarken de KALORILERI de yazarmisin yanina? ve toplam kac kalori diye...
bi bakmak istiyorum nasil oluyor..

ama güzel vermissin, yavas yavas ve saglikli arada bir atak evresini yap sirf sebze ye... metapolizmayi sasirt... atak evresi yani 5 gün boyunca et tavuk yogurt yumurta ye

ayyyyyyyyy kizlaaarrrrrrr........ 9 GÜN ATAK EVRESINE VEDAAA sükürler olsunnn GINA geldi tavukdan

BU AKSAM kendimeee KARNIYARIK yaptim oooooh mis mis yicem birazdan...

bugünkü menüm:

öglen:

2 haslanmis yumurta
1 yesil cay
250gr yogurt dan ayran

sisirdi güzel oldu

aksam:

1 büyük tombul patlicandan karniyarik... bölünce 2 tane oldu tabi, 1tanesinin yarisini babama verdim
közledim 15 dk mini firinda

ici:

200gr kiyma
maydonoz
2 sogan
1 kücük biber
tuz karabiber
salca
antep salca
yag yok !

icini doldurdum, tepsinin icine salcali su yaptim... karniyariki domateslerle kapattim... 1 dilim kasar peynirle (90 kalori, 5g yag malesef bulamadim 0 yag yok)
30 dk mini firina verdim)

2-3 l su olcak

tskler

Son düzenleme:
yedimm

spor yapmaya üseniyorum

yarin artik... ben dus yapayim...
grsrz

aylin afiyet olsun canikom.

hepbera tekrar gecmis olsun cnm, menün güzel...
her diyet listesinde bi badem, findik falan görüyorum
ne ise yariyor hala anlamadim benim bildigim yagli olur böyle seyler, ve diyette uzak kalinilmasi gerekmiyor mu?

innukcan güzel sözlerin icin tsk ederim

kızlar ben geldiiiiiiimnasılsınız bakalım:)
kızlardan fırsat buldum hemen size bi slm vereyim dedim ama bugün çok durgunmuş buralarr haftasonu rehaveti herhalde

maş... canım süper vermişsin bende denedim bi ara çokta hoşuma gitti kal. saymak hedefime ulaşıyım kal. sayarak korumayı düşünüyorum
sen günlük ne kadar kal. alıyosun canım max.???

ınnukcummm.. canım malesef dün başlayamadım sahurda başlıyorum allahın izniyle bakalım bayrama kaç kiloyla girip mezun olucam inş.. 70 olurum küsüratsız:))))

sahurda
dukan usulü krep
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
beyaz peynir
1 bardak süt düşünüyorum

nasıl canım yiyeceklerimi önceden yazıyımda dukancılar neyi yememem gerektiğini bana söyleyin olmazmı
krep:1 yumurta biraz kepek biraz buğday ruşeymi çok az yulaf unuyla aldığı kadar süt 2 tane çıkar muhtemelen hepsini yiyebilirmiyimçok olmaz dimi..yulaf kepeğim yok malesef unu ve ezmesi varazcık azcık kullanıcam artık

cevaplarsanız sevinirim yatmadan bakarım kızlar :))

aslıcım menünde şöyle bir düzenleme yapmanı tavsiye ederim haşlanmış yumurtayı çıkar o menüden..
Krebini de aynen dün verdiğim tarifteki gibi yap
2 yumurta
1/2 bardak süt
1,5 kaşık yulaf kepeği.. (sende kepek yoksa yulaf ezmesini rondodan çek iyice sonra ununu ele kalanını kullan al sana kepek)

bu malzemeleri çırp peçete ile yağladığın tavada pişir..bu malzemeden 22 cm lik tavada 3 ad çıkıyor..hepsini yiyebilirsin..Buğday ruşeymi katma hiç, çok gereksiz ok mi??

sen bzim dediklerimize göre uygularsan bayrama 60 lı rakamları göreceğimi garanti ederim..
haa bu arada boll boll boll su iç sahurda en az 750 ml-1 lt arası içsu konusunda zorla kendini hatta şimdiden başla içmeye..

yedimm

spor yapmaya üseniyorum

yarin artik... ben dus yapayim...
grsrz

canım benım merhabaa .bende fırsat buldum gırdım mısafırlıkteyız aklım hep sızdeydı haftasonu yarın bol bol yazarım size :) geçmişi birazcık okuyabıldım ..hepınızı öpuyorumm
bugun sahur uda yedıklerım
domates,salatalık ,avuc içi kadar pide 1,5 llt su
iftarda
1kase bol acılı ezo gelin çorba
salata bol su :) :)

canım merhaba nasılsınn aklım fıkrım sızdeydı :) bişi sorcam benım kılo vermem suan hıc durmadı spor yapmaya baslasamm acaba yavaslarmı ? rutine alışır diye korkuyorum .... hiç tatlıı yemeedımm bugun dün :) size borcçluyumm yrn görusuruz öptümmmm herkesii

merhabaa girmekle iyi yaptin, hevesli oldugunu görüorum.. sevindim buna... takim git gide bosaliyor,, yeni iradeli arkadaslara ihtiyacimiz var insallah olacak bu... sende iradeli olucaksin

menün güzel canim... yarin görüsmek üzere öptüm

tmm canım aynen dediğin gibi yapıyım inş... görürüm 6lı rakamları bakalım hayırlısı :))

sağol canım....iyi gecelr hayırlı sahurlar şimdiden yarın görüşmek üzere inş...

mrb innuk..şu anda sadece sen varsın...pazar günü olunca herkes bişeylerle meşgul..
Canım sen bu mesajı yazdığında ben kapatmışım şimdi gördüm kusura bakma sende hoşgeldin :))

innuk sana bişey sorayım.bu takımda herkes dukan mı yapıyor..
Canım sorunu özlem yanıtlamış saolsun amma bende söylüyüm bari şu an ben, özlem, aylin aktif olarak dukan yapıyoruz sudem yatı dukanı mezun oldu halende yapıyor.. Şimdi birde aslı katılcak inşallah dukana..

Canım Geçmiş olsun inşallah bundan sonra daha sık görürüz seni takımda..

Canım yaa şimdi fark ettimde sen cuma bildirim yapmadın ve biz seni listeye almadık 9. takımda transfer demiş onlarda almamışlar.. hooppss nolcak şimdi cuma günü mecburen 2 ye bölcezz kilonu (
bu arada menün güzel olmuş..Bende verdiğim kilonun yarısını kalori hesabyla verdim yaval ama etkili bir yöntem hadi bakalım hayırlısı..

Tatlım spor yapmaya başlayınca kilo vermen durmaz.Ama diyetede devam etmen şart tabi.. spoar yapmaya ilk başladığın günlerde kaslar biraz şişer ve su toplarsın buda sen kilo almış gibi gösterir tartıda.Ama düzenli devam edersen 2. haftadan itibaren acayip sıkılaştığını ve yağdan kilo kaybettiğini göreceksin.. Bence başla spor sağlıktır..
Rutine alışır diye korkuyorum dediğin ne anlamadım. Spor kötü bişe değil ki alışırsan ne güzel hergün yaparsın fena mı?

Sn. Aylin90 hanım hani bizim cezalarımız nerde tembel gördüm sizi...
yarın sabah hazırlamanızı rica edebilirmiyim ?:82:

Evettt kızlarrr..
İftar menümü yazayım sizeee..
1 kase dukan çorba,
1 tabak soğanlı kıyma kavurma
1kase salatalıksız cacık
bol miktarda suu

Şimdide form çayımı içiyorum wc sorunu oluştuda yard. olsun diye..

Kızlar kaçakçay arkadaşımız 3 günü aşkın süredir takıma uğramıyor. Kişisel problemleri olduğunu tahmin ediyorum ancak şu anki durum takımın kuralları gereği bu hafta diskalifye olmasını gerektirir.. Şimdi sizlere soruyorum ve konuyu oylamaya sunuyorum..
Kaçakçay bu hafta iinde uğrayıp geçerli bir mazeret belirtirse devam etsin mi? yani son bir şans daha verelim mi kendisine yoksa geldiğinde dskalifiye olduğunu bildirelim mi?

Oylamaya sunulmuştur..
kararınızı etlememesi için ben oyumu en son kullanacağım bilginize..

bence kacakcayi biraz daha bekleyim, bu hafta icinde gelmezse geri dönmek üzere ayrildi diye yazariz...
zor günler yasadigini biliyoruz, kimbilir neler oluyor hayatinda... bu durumda ben diskalife edilmesinden yana degilim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…