- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
hepbera, innuk hosgeldiniz kizlar.
hepberacim herkes dukan yapmiyor, ama cogumuz...
innuk, aylin, sudem, ben... dukanciyiz
asli kendi diyetini yapiyor
balda, kacakcay ayni sekilde
beyaz 5 bu sitede olan bi diyet listesine göre yapiyor
bu arada cnm takima cok az ugruyorsun... yenilikte ayni sekilde...
ay evet felaket bi havaydi... nasil yagmur yagdi... :26: yer delincek sandim, o kadar siddetliydi ki.
ben yogurt yiyemiyorum ya, o ayni aldigimiz sey varya, ona bile elimi sürmedigim daha
Evvet kızlar pazar gezmesinden geldik oruç beni hırpalamakta ve ben ne yemek yapsam diye düşünmekteyim:))
bugün yine sular kesikti sabahtan beri hiç bişe yapamadım evin hali harap ben daha fenayım evdenn offf offf..
Gelelim menümeee
sahurda..
3 ad. dukan krep..
2 kk kadar yağsız beyaz peynir..
1 büyük bardak süt
1 litreye yakın su
İftar içinde dünden kalan dukan çorbam var..
yanına 3-4 kötfe yada soğan ile kavrulmuş kıyma yapmayı planlıyorum
birde ayran ohhh misss.
sahuruda atak gibi yapayım yarın iftara seyire geçicem..
şimdiden 56,5 gördüm bile çok mutluyum.. İnşallah bu hızla giderde bayrama 52 ile mezun olmak nasip olur hehehe..
Evet tatlım inşanın zayıfladıkça zayıflayası geliyo.. Mesela ben 60 kilo ile hamile kaldım ki evlendkten sonra uzuuunn bir süre 60-63 arası gdip geliyordum ama zayıflamaya başladıkça neden 54 olmayayım evlendiğimdeki kiloya inebilirim falan derken şimdi içinden bir ses 50 de 50 diye dürtüyo beni bilemiyorum neden olmasın dimi..
Aslı bu defa yan çizmezse bence bayrama kesin mezun olur ben metabolimamım ağzına ..çtm resmen ona rağmen saolsun hala kilo veriyo.. Aslı niye veremesin dimi hele birde dukanla..
Demek mağdurede Dukan yapıyoo vayy hınzır vayyy.. Ee nezaman gelcekmiş takıma?? Mai ağustos sonu demişti amma hala ses soluk yok hatundan.. Senin haberin varmı?
Aslının o yazısınıda takımında şööööyle bir geçmişe gittim kim vardı biz ilk başladığımızda hatırlamak için kimler mezun oldu falan diye onlara bakarkene gördüm.. Sen hatırlıyormusun takıma ilk geldiğimizde kaptanımız make ti..
ezgi ilknur, gizem, teodase, cumbo, jnaz, elakerem,bunlardı takım arkadaşlarımız ve hemen hemen hepsi bi şekilde bırakmışlar mezun olan yok aralarında.. Ama make, mai bunlar hedefine ulaşıp gidenler gerisi karambole gitmiş valla..
Heyy gidi günler heyyyttt beeeaa
Birde senemmesut mu ne vardı hani mai ile beraber asker yolu beklemişlerdi ondanda bir daha haber çıkmadı dimi..
Yani mezun olmak en iyisi kayıplara karışmaktan iyidir dimi..
Seher bebeğim ben kısmetsiz ve kısa bir insanım boyum 1,57 di platesten sonra 1,60 falan gelmeye başladı galiba biraz omurgam düzeldi ondan..Hatta hafif kamburlukta var bende kilo ile beraber çok berbat bir görüntü oluyor tahmin edersiniz.. Yukardan tepeme bişe düşmüş gibi Tövbe tövbeee...
Aylin bebişim üzülme sen takım asla boş kalmaz boş kalmaması sizin elinizde biz sohbete gelir boll boll sohbet ederiz ama takımın üyeleri olarak görev ençok size düşüyor burayı yürüten siz olucaksınız sonuçta hem yeni gelenler olur kaynaşırsınız.. Kaptan muhtemelen Özlem olucak zaten çok süper bi yardımcı çok süperde bi kaptan olur.. Eee ona birde süper yardımcı bulunca daha ne olsun dimi amma..
Ayyy sanki bi an gitmişim gibi geldi bana yokk lennn daha 2 hafta burdayım ince hesaplara sokmnayın benii..
Evet özlemcim her pazarki durum burda herkes eşiyle keyifte birde ramazan oluncaa
kimse uğramıyo takımaa
Afiyet olsun kahvaltı menün çok güzel olmuş..
Sus kızzz tövbe de niye kapatılsın takım herkes burda ve gayet güzel takipte sadece bugün pazar diye bölee.. AAAAA sen mezun olunca bi şımardınmı nee
dünkü menümü yazayım arkadaşlar.ben kalori sayıyorum.5 ayda 90 kilodan 75.5 kiloya düştüm.bu hafta bildirim yapamadığım için tickeri değiştirmedim.adetim..oruç tutmadım.
SABAH:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,tatlandırıcılı çay(saat 11 civarı kahvaltı yaptım)
ARA:1 şeftali(saat 3 te)
AKŞAM:1 kepçe mercimek çorbası,salata,1 tabak bamya yemeği
SAAT 8:1 büyük bardak yarım yağlı süt,5-6 badem
dünkü menümü yazayım arkadaşlar.ben kalori sayıyorum.5 ayda 90 kilodan 75.5 kiloya düştüm.bu hafta bildirim yapamadığım için tickeri değiştirmedim.adetim..oruç tutmadım.
SABAH:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,tatlandırıcılı çay(saat 11 civarı kahvaltı yaptım)
aslıcım menünde şöyle bir düzenleme yapmanı tavsiye ederim haşlanmış yumurtayı çıkar o menüden..ınnukcummm.. canım malesef dün başlayamadım sahurda başlıyorum allahın izniyle bakalım bayrama kaç kiloyla girip mezun olucam inş.. 70 olurum küsüratsız:))))
sahurda
dukan usulü krep
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
beyaz peynir
1 bardak süt düşünüyorum
nasıl canım yiyeceklerimi önceden yazıyımda dukancılar neyi yememem gerektiğini bana söyleyin olmazmı
krep:1 yumurta biraz kepek biraz buğday ruşeymi çok az yulaf unuyla aldığı kadar süt 2 tane çıkar muhtemelen hepsini yiyebilirmiyimçok olmaz dimi..yulaf kepeğim yok malesef unu ve ezmesi varazcık azcık kullanıcam artık
cevaplarsanız sevinirim yatmadan bakarım kızlar :))
yedimm
spor yapmaya üseniyorum
yarin artik... ben dus yapayim...
grsrz
hepbera, innuk hosgeldiniz kizlar.
hepberacim herkes dukan yapmiyor, ama cogumuz...
innuk, aylin, sudem, ben... dukanciyiz
asli kendi diyetini yapiyor
balda, kacakcay ayni sekilde
beyaz 5 bu sitede olan bi diyet listesine göre yapiyor
bu arada cnm takima cok az ugruyorsun... yenilikte ayni sekilde...
canım benım merhabaa .bende fırsat buldum gırdım mısafırlıkteyız aklım hep sızdeydı haftasonu yarın bol bol yazarım size :) geçmişi birazcık okuyabıldım ..hepınızı öpuyorumm
bugun sahur uda yedıklerım
domates,salatalık ,avuc içi kadar pide 1,5 llt su
iftarda
1kase bol acılı ezo gelin çorba
salata bol su :) :)
aslıcım menünde şöyle bir düzenleme yapmanı tavsiye ederim haşlanmış yumurtayı çıkar o menüden..
Krebini de aynen dün verdiğim tarifteki gibi yap
2 yumurta
1/2 bardak süt
1,5 kaşık yulaf kepeği.. (sende kepek yoksa yulaf ezmesini rondodan çek iyice sonra ununu ele kalanını kullan al sana kepek)
bu malzemeleri çırp peçete ile yağladığın tavada pişir..bu malzemeden 22 cm lik tavada 3 ad çıkıyor..hepsini yiyebilirsin..Buğday ruşeymi katma hiç, çok gereksiz ok mi??
sen bzim dediklerimize göre uygularsan bayrama 60 lı rakamları göreceğimi garanti ederim..
haa bu arada boll boll boll su iç sahurda en az 750 ml-1 lt arası içsu konusunda zorla kendini hatta şimdiden başla içmeye..
Canım sen bu mesajı yazdığında ben kapatmışım şimdi gördüm kusura bakma sende hoşgeldin :))mrb innuk..şu anda sadece sen varsın...pazar günü olunca herkes bişeylerle meşgul..
Canım sorunu özlem yanıtlamış saolsun amma bende söylüyüm bari şu an ben, özlem, aylin aktif olarak dukan yapıyoruz sudem yatı dukanı mezun oldu halende yapıyor.. Şimdi birde aslı katılcak inşallah dukana..innuk sana bişey sorayım.bu takımda herkes dukan mı yapıyor..
haklısın canım..ama cuma günü de yazdım.çok hastaydım.bugün ayaklandım daha.yarın işbaşı yapıcam .orada daha sık paylaşım yaparım.zaten bütün gün cihaz başındayım.mecburen bilgisayardan ayrılamıyorum:)
canım merhaba nasılsınn aklım fıkrım sızdeydı :) bişi sorcam benım kılo vermem suan hıc durmadı spor yapmaya baslasamm acaba yavaslarmı ? rutine alışır diye korkuyorum .... hiç tatlıı yemeedımm bugun dün :) size borcçluyumm yrn görusuruz öptümmmm herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?