canım artık yaz bitiyo,üstümüzdeki rehavet kalkacktır ortadan,eminim benim gibi herkes yavaş yavaş dökülmeye başlar
diyetsiz kalıcı zayıflama :26:kulağa hoş geliyo aslında
evet öyle ama iste zor oluyo benim icin öyleydi en azindan ne zaman aciktim (gercekten) ne zaman doydum anlamiyodum :)
anladım canım denenmiş onaylanmamıştır diyosun yani
ben artık kafama göre diyet yapma işini bıraktım canım,kendimi diyetisyenimin şefkatli kollarına bıraktım
bakalım haftaya perşembe ilk kontrolüm o zamana kadar ne kadar gidecek...aslında ben yine dukan yapıp kısa zamanda kilo vermeyi istiyodum ama vücudum artık isyan etti,resmen kilo al ver metabolizmamı alt üst ettim
şimdi her şeyden yiyorum,sadece ilk hafta olduğu için pilav,makarna patatesten uzak durmam gerekiyo,onun dışında öğlen ve akşam bile 2 dilim ekmeğim var...hatta kadına dedim ben sadece kahvaltıda ekmek yerim diye,o da bana bu yüzden bu haldesin dedi,yani ekmek yemediğim için başka şeyleri çok tüketiyomuşum:26::26:
canim tabi yine sen bilirisn ama bence diyetisyeni bosver :) biliyosun 6 ögün tezi cürütülleli cok oldu :) ama diyetisyenler inala bunu önermeye devam ediyor,karatay veya monti deniyebilrisin
bende dukan yapmayı düşünüyordum hatta kitabı aldım okudum ama meyvesiz yapamıyorum, o nedenle günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışacğım bakalım umarım başarabılırım
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
günaydınbir bardak şekersiz çay içip sporuma başlıyorum
Günaydın. Ben ayda bir tartılacagım. Bu yüzden buraya yazmasam daha iyi olacak heralde. Hepinizi 1.liğinizden dolayı tebrik ederim. İnşALLAH bir dahakine fit bir şekilde karşılaşırız :)
DKZ yapıyorum ve tartılmak diyet psikolojisine geri dönmeme neden olur diye korkuyorum. İsterseniz tartılırım
canım burda hepimizin ortak amacı bizim için hangi yöntem uygunsa onu uygulayarak kilolarımıza veda etmek
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap,ama takımda olucaksan her cuma tartılman gerekecek..ben cumaları dört gözle beklerdim
kim kaç kilo vermiş,yada verememiş,o hafta yapılanlar,doğrular yanlışlar...hem kendinide kıyaslamış olursun
ama yinede dediğim gibi tercih senin,ne multu edecekse seni onu yap
1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım[/B]
Bireysel Dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
montiyi daha önce denedim evlilik öncesi,güzelde kg vermiştim,karatayı ise denemek istemiyorum ekmek yerine kuruyemiş yemek hiç cazip gelmiyo bana
ya bütün diyetlerde bazı şeyler yasak,buda benim işime gelmiyo,hani yasak olan şey sevmeiğim bişey bile olsa canım istiyo
diyetisyenin söyledikleri belki kısa vadede çözüm değil,ama uzun süre yapacağımı düşünce işe yarayacağını düşünüyorum
denemekte fayda var en azından
DKZ acıkınca yediğin doyunca bıraktığın bir sistem. İnternetten de araştırabilirsin. Diyet değil zaten açılımı "Diyetsiz Kalıcı Zayıflama"
Şimdi Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk yaptım. Yani 45 dakika yurudum. Bugün toplam 1 saat 15 dk spor yaptım :)
Ve kahvaltı yaptım ama acıktıgımı hissetmediğim için başka bişey yemedim. İnşALLAH yarın acıkırım. Canım sürekli bişeyler yemek istiyor.
günaydınbir bardak şekersiz çay içip sporuma başlıyorum
günaydın 1.takımın çıtır adayı fıstık kızları...gününüz her zamankinden güzel ve mutlu olsun
bu cumartesi maalesef çalışıyorum,resmen bana işkence oluyo,kocacımı evde bırakıp gelmek
bugün diyette 3.günüm ne yalan söyleyim özlemişim planlı proğramlı olmayı,diyette olmayı..
dünki menümüde yazayım,yanlız baştan söyeyim size çok gelebilir ama ilk aşamada diyetisyen böyle olmasını istedi,zamanla azaltıcak
sabah
2 ad haşlanmış yumurta
2 dilim ç.ekmeği
salatalık,domates,maydonoz
ara
1 y.kaşığı kan üzümü
3 ad form bisküvi
öğle
ton balıklı salata
2.dilim ç.ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 bardak süt
4 ad kepekli kraker
ara
1 elma
2 erik
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık melemen
2 dilim ç.ekmeği
cacık,salata
ara
1 y.kaşığı kan üzümü
3 litre su,2 büyük bardak yeşil çay
1,5 saat yürüyüş
DKZ yapıyorum ve tartılmak diyet psikolojisine geri dönmeme neden olur diye korkuyorum. İsterseniz tartılırım
Haklısın ama her gün yediklerimi nasıl yazacagım?
:) Gelecek hafta tartılayım o zaman.
verilecek kilo sayısı fazlalaştıkça dr. kontrolünde olmak her zaman bana da iyi geliyor ama yılların verdiği deneyimle kesinlikle ara öğünlerin kilo vermeyi bir süre sonra yavaşlattığını düşünüyorum ama nedense diyetisyenlerin %90ı aradan yana tercih yapıyorlar. inşallah güzel sonuçlar ALIRSIN CANIM
canım menün çok güzell inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın. yalnız araştırmadan sana sorayım bi dkz da tartılınmıyor mu ben dayanamam hiç tartılmadan yahu çok zor :)
ben de dünkü yediklerimi yazayım... dün metabolic balance detoks 2. günümde tüm gün 200 gr. haşlanmış siyah pirinç yedim. detoks acaba sütüme etki eder mi diye düşündük mumu ile lakin çevrenizde de ihtiyacı olan varsa söyleyin bence siyah pirinç acayip süt yaptı bende. tüm gün sadece onu yememe rağmen hem kızımı emzirdim hem de normalde günde 1 2 defa sağdığım göğüslerimi 3 defa sağmak zorunda kaldımmm
ay arkadaşlar sabah sabah kalktım bir hevesle hala acıkmadım elim ayağım titremiyor diye üstüne birde enerjiğim demiştim. valla tüm pilim bitti, elim ayağımda titremeye devam bu kez insülin değil. babamı hastaneye almışlar sesi hiç iyi değildi. akşama bilet aldım annemde dün gelmişti onunla gidiyoruz. biz geleceğiz diye aileden birilerine haber verecektik. 25 kişilik ölen son şehit grubunun içinde bir akrabamızın oğlu varmış herkes ordabir tuhaf olduk onuda duyunca
yani izin istemiyorum dedim onada büyük konuşmuşum girersem tlf dan arada bakarım arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?