Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım artık yaz bitiyo,üstümüzdeki rehavet kalkacktır ortadan,eminim benim gibi herkes yavaş yavaş dökülmeye başlar

diyetsiz kalıcı zayıflama :26:kulağa hoş geliyo aslında

evet öyle ama iste zor oluyo benim icin öyleydi en azindan ne zaman aciktim (gercekten) ne zaman doydum anlamiyodum :)

evet öyle ama iste zor oluyo benim icin öyleydi en azindan ne zaman aciktim (gercekten) ne zaman doydum anlamiyodum :)

anladım canım denenmiş onaylanmamıştır diyosun yani

ben artık kafama göre diyet yapma işini bıraktım canım,kendimi diyetisyenimin şefkatli kollarına bıraktım

bakalım haftaya perşembe ilk kontrolüm o zamana kadar ne kadar gidecek...aslında ben yine dukan yapıp kısa zamanda kilo vermeyi istiyodum ama vücudum artık isyan etti,resmen kilo al ver metabolizmamı alt üst ettim

şimdi her şeyden yiyorum,sadece ilk hafta olduğu için pilav,makarna patatesten uzak durmam gerekiyo,onun dışında öğlen ve akşam bile 2 dilim ekmeğim var...hatta kadına dedim ben sadece kahvaltıda ekmek yerim diye,o da bana bu yüzden bu haldesin dedi,yani ekmek yemediğim için başka şeyleri çok tüketiyomuşum:26::26:

bu arada mumucum ben 251.etapta 79,2 kg yla takımdan ayrılmışım

sanırım bu takıma katılacağım hafta lazım olucak

canim tabi yine sen bilirisn ama bence diyetisyeni bosver :) biliyosun 6 ögün tezi cürütülleli cok oldu :) ama diyetisyenler inala bunu önermeye devam ediyor,karatay veya monti deniyebilrisin

canim tabi yine sen bilirisn ama bence diyetisyeni bosver :) biliyosun 6 ögün tezi cürütülleli cok oldu :) ama diyetisyenler inala bunu önermeye devam ediyor,karatay veya monti deniyebilrisin

montiyi daha önce denedim evlilik öncesi,güzelde kg vermiştim,karatayı ise denemek istemiyorum ekmek yerine kuruyemiş yemek hiç cazip gelmiyo bana

ya bütün diyetlerde bazı şeyler yasak,buda benim işime gelmiyo,hani yasak olan şey sevmeiğim bişey bile olsa canım istiyo

diyetisyenin söyledikleri belki kısa vadede çözüm değil,ama uzun süre yapacağımı düşünce işe yarayacağını düşünüyorum

denemekte fayda var en azından

bende dukan yapmayı düşünüyordum hatta kitabı aldım okudum ama meyvesiz yapamıyorum, o nedenle günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışacğım bakalım umarım başarabılırım

DKZ acıkınca yediğin doyunca bıraktığın bir sistem. İnternetten de araştırabilirsin. Diyet değil zaten açılımı "Diyetsiz Kalıcı Zayıflama"

Şimdi Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk yaptım. Yani 45 dakika yurudum. Bugün toplam 1 saat 15 dk spor yaptım :)

Ve kahvaltı yaptım ama acıktıgımı hissetmediğim için başka bişey yemedim. İnşALLAH yarın acıkırım. Canım sürekli bişeyler yemek istiyor.

1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım [/B]

Bireysel Dereceler

1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61

2.) 1. Takımdan '' MuMu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36

Son düzenleme:
Günaydın. Ben ayda bir tartılacagım. Bu yüzden buraya yazmasam daha iyi olacak heralde. Hepinizi 1.liğinizden dolayı tebrik ederim. İnşALLAH bir dahakine fit bir şekilde karşılaşırız :)

bende dukan yapmayı düşünüyordum hatta kitabı aldım okudum ama meyvesiz yapamıyorum, o nedenle günde 3 öğün sağlıklı beslenmeye çalışacğım bakalım umarım başarabılırım

canım ben gerçen sene 3 ay dukan yaptım,aralarda kaçamaklarla birlikte 11 kg verdim,ama meyvesizlik bi süre sonra sıkıyo,bende senin gibi meyvesiz yapamayanlardanım,üstelik tek tip diyetlerin geri dönüşü maalesef biraz facia oluyo,ben bıraktıktan sonra 18 kg aldım
sağlıklı beslenmek,herşeyden azar azar yemek en doğrusu,hatta bunu yaşam şekli haline getirebilsek hiç kilo problemimiz olmayacak

1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
Bireysel Dereceler

bu harika bi sonuç,takıma geldiğim ilk hafta 1.lik çok iyi motivasyon oldu,inş.devamıda gelicek

mumucum senide bireysel başarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum
günaydın bir bardak şekersiz çay içip sporuma başlıyorum

günaydın canım..ohh gitsin yağlar...yanlız meyve falan yeseydin spordan önce,kan şekerin düşmesin aç aç
Günaydın. Ben ayda bir tartılacagım. Bu yüzden buraya yazmasam daha iyi olacak heralde. Hepinizi 1.liğinizden dolayı tebrik ederim. İnşALLAH bir dahakine fit bir şekilde karşılaşırız :)

tatlım neden öyle düşünüyosun,ben buralardan ayrıldıktan sonra motivasyonumu kaybettim ve kilo aldım,tek neden bu değil ama takımın kesinlikle motivasyon açısından çok etkisi var...hem birbirimize yanlışlarımızı söyleyelimki doğruyu bulalım dimi

ayda 1 değilde bence haftada 1 tartılmak en doğrusu...ben maalesef hergün tartılanlardanım,ama artık baskülü ortadan kaldırdım,sadece cumaları tartılıcam
[/B]

günaydın 1.takımın çıtır adayı fıstık kızları...gününüz her zamankinden güzel ve mutlu olsun

bu cumartesi maalesef çalışıyorum,resmen bana işkence oluyo,kocacımı evde bırakıp gelmek

bugün diyette 3.günüm ne yalan söyleyim özlemişim planlı proğramlı olmayı,diyette olmayı..

dünki menümüde yazayım,yanlız baştan söyeyim size çok gelebilir ama ilk aşamada diyetisyen böyle olmasını istedi,zamanla azaltıcak

sabah
2 ad haşlanmış yumurta
2 dilim ç.ekmeği
salatalık,domates,maydonoz

ara
1 y.kaşığı kan üzümü
3 ad form bisküvi

öğle
ton balıklı salata
2.dilim ç.ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 bardak süt
4 ad kepekli kraker

ara
1 elma
2 erik

akşam
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık melemen
2 dilim ç.ekmeği
cacık,salata

ara
1 y.kaşığı kan üzümü

3 litre su,2 büyük bardak yeşil çay
1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
DKZ yapıyorum ve tartılmak diyet psikolojisine geri dönmeme neden olur diye korkuyorum. İsterseniz tartılırım

DKZ yapıyorum ve tartılmak diyet psikolojisine geri dönmeme neden olur diye korkuyorum. İsterseniz tartılırım

canım burda hepimizin ortak amacı bizim için hangi yöntem uygunsa onu uygulayarak kilolarımıza veda etmek

sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap,ama takımda olucaksan her cuma tartılman gerekecek..ben cumaları dört gözle beklerdim

kim kaç kilo vermiş,yada verememiş,o hafta yapılanlar,doğrular yanlışlar...hem kendinide kıyaslamış olursun

ama yinede dediğim gibi tercih senin,ne multu edecekse seni onu yap

Son düzenleme:

Haklısın ama her gün yediklerimi nasıl yazacagım?

:) Gelecek hafta tartılayım o zaman.

1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım [/B]

Bireysel Dereceler

amanın da amanın birinci mi olmuşuz maşallah bize hep böyle olalım inşallah. mumum seni ayrıca canı gönülden tebrik ederim canımmm, maşallah sana

verilecek kilo sayısı fazlalaştıkça dr. kontrolünde olmak her zaman bana da iyi geliyor ama yılların verdiği deneyimle kesinlikle ara öğünlerin kilo vermeyi bir süre sonra yavaşlattığını düşünüyorum ama nedense diyetisyenlerin %90ı aradan yana tercih yapıyorlar. inşallah güzel sonuçlar ALIRSIN CANIM

BEN BUNU ilk defa duyuyorum araştıracağım netten, ilgimi çekti

günaydın bir bardak şekersiz çay içip sporuma başlıyorum

kolay gelsin canımmm

canım menün çok güzell inşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın. yalnız araştırmadan sana sorayım bi dkz da tartılınmıyor mu ben dayanamam hiç tartılmadan yahu çok zor :)

ben de dünkü yediklerimi yazayım... dün metabolic balance detoks 2. günümde tüm gün 200 gr. haşlanmış siyah pirinç yedim. detoks acaba sütüme etki eder mi diye düşündük mumu ile lakin çevrenizde de ihtiyacı olan varsa söyleyin bence siyah pirinç acayip süt yaptı bende. tüm gün sadece onu yememe rağmen hem kızımı emzirdim hem de normalde günde 1 2 defa sağdığım göğüslerimi 3 defa sağmak zorunda kaldımmm

Haklısın ama her gün yediklerimi nasıl yazacagım?

:) Gelecek hafta tartılayım o zaman.

tatlım gün içinde yediklerini ertesi gün toplu olarak yazarsın,çok zor değil bence
hem bizde görmüş oluruz

canım benim şimdiye kadar nerdeyse denemediğim yöntem kalmadı...dengeli beslenmeye başlayınca,suyu yeşil çayı artırınca ve birazda hareket katınca kilolarda tıkır tıkır gidiyor,benim sorunum kilo verememek değil koruyamamak

70 e gelince bana bi rehavet bi güven geliyo,sonra 1-2 derken hooppp tekrar 80 leri görüyorum

diyetisyenede birazda bu yüzden gidiyorum,birilerinin kontrolü altında olma...,bide gerçekten bu sefer sağlığım daha ön planda

değerlerim pek iç açıcı değil...üstelik daha çocuğumda yok,sağlıklı bi hamilelik için sağlıklı kilo vermem lazım diye düşünüyorum

üstelik diyetisyene parada verdiğim için mecburum diyede düşünüyorum

bu yaptığınız sanırım kişiye özel,dukan gibi aşamaları olan bi diyet yanlış bilmiyosam:26:

bebeğinide Allah bağışlasın,ohh sütlerde yarasın kuzucuğa

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım çok allah tez zamanda şifa versin babana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…