Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aktivia bence yürüyüş ile iyi gelecek sana canikomi hiiçç sinameki rozu kullanmayacaksın inş.
kola hariç menünü beğendimmma.s
demek evdeki bayat ekmekleri tüketişyorsunuz haalkisalkisalkis
tebrikleerr, ekmek atmayan insanlarr siz çok yaşayın inş. iyilikleeehihoyyyt

dun babamla telefonda konustuk. nasil gidiyor kilo durumlari dedi...:çok üzgünüm: bu hafta cok dikkat etmem lazim..
bir ay icinde turkiye'ye gelme durumumuz var.. :))
canikomm bu duruma bir el koyalım hı ne dersin?

...
saat 4:30 : ne ara ogun ne de ogle yemege firsatim olmadi. bizim kuzunun programi vardi.. orada ikram ettikleri minik kurabiyelerden 4 adet yedim.. dayanamadim..
ahh ahhhhh şu "dayanamadım" kelimesi özetliyor zatennn

.....

ohh cok sukur, neyseki 100 gr vermisim.. vereliniortak
korka korka geldin demekkalkisalkisalkis
neyseki kilo verilmiişşş:lepi:

arkadaşalrım an itibari ile çok kötü bir şey oldu alıntıladığım tüm mesajlarımı kaybettim (

ama aklımda kaldığı şekilde cevap yazmaya çalışayım sizlereee:

hayatcım,
mangaldan sonra yürüyüş kararını çok tuttuma.s
tebrikleerr
bir de senden bir ricam şu 80 lerden 55 lere olan yolculuğunda neler yaptın, yolumuza bir ışık tutarmısın
yaz aylarnın ilki olan hazirana giridiğimiz şu günlerde acilen senin motivene ihtiyacımız var gibiii
gerçi yulafcıım güzüüzün önünde capıscanlıı bir örnek

çelik anneeeee
o hareketlerr ne öylee
eçok harikasınn
hele hiç üşenmeden gittin 15 dakikada yaptın geldin ya hareketlerii tamam dedimi kotardı bu iş bu güzel anne a.a
süpersin süperrr
lütfen devam ett :))

neşemşecim, sınavına az kaldığı halde sağlık için spora vakit ayırmış olman inan çok sevindirci bir haber, bir de zeytinleri azaltsan hehe :)
bot: bu arada yürüyüşte başın niye dmndü ki merak ettim, açlık kan şekerin mi düştü ki, yanında şu sunta bisküvilerden felan bulundursan:uhm:

şu başladıüğım diyete geçiyim hemen can kuşlarr
pazartesi günü sadece lahana çorbası ve meyve günü idi ve ben de 1,5 elma, yarısını arkdaşlarım ile paylaştım eğitimde, 2-3 kiraz, 2 nektarin ve lahana çorbası ile tamamladım günüüü

yalnız akşam üzeri ablam mesaiye kalmış ona yardıma gideyim dedim, 5-6 çubuk ile yarım halleyi götürdüm valla ( çok üzgünüm o konuda

bugün de lahana çorbası ve sebze günü,, bol boll sebzeee, haşlanmıi ve çiğ olaraakkk
haydi bakalım gazamız mübarek olaa

dün sabah kalkıp spora da başaldım inş.
pazartesi-çarşamba-cua günleri nive body yapmayı düşünüyorum,
yarın kısmetse inş. yüzmeye gidicem yine
ve her gün yapabilrisem 40 mekik+1 saat bisdiklet diye bir düzen düşündüm ama bakalım ksımet tabii

bu arada ölçülerim, aldım bugün, ve giysi dolabıma bir excel dosyası yapıştırıcam, üzerinde tarih-kilom-ve ölçülerim yazacak ve bu düzen ne kadar giderse öyle yazacağım bakalımm
değişiklikleri birlikte görelimm
şimdilik iyi geceler diliyorum hepinizeeee

haa lütfen salam sosis gibi şarküteirden uzak duralım zira içerisnden%3 et oranı olduğüunu biliyorum, gerisii varın siz düşünün, artık tırnaklar, tavuk ise gagalarr, derilerrr vs vs
lütfen lütfen yemeyina.s
birinizin menüzünde vardı da o sebeple aklıma gelmişken hemen şeedim deidm a.s

sana da seker kaptan.. yalniz nrymn cim senin hala 30 nisan da 56 kilo olucam yaziyo resminin altinda , ne is :)) bu seneye diil dimi?

dileklerin icin cook tesekkur ederim canimcim.. amin insallah.. darisi bekarlarin basina.. :)

iyi geceleeeer herkeseeeeeopuyorumnanaktan

sincap evde beslenmio ne yazikki, sekercim.. onlar, agac tepelerinde , dallarda, acik havada dogal ortamda mutlular.. zaten oyle hizlilar ki, cok yaklasamiyorsunuz.. onceden apartmanda oturuyorduk, 5. katta, oradaki balkona kadar tirmaniyorlardi, dusun artik.. findik fistik verseniz cok hoslarina gidiyo.. kitir kitir yiyolar, cok sekerler..

yulafcim yediklerim:
===============
gunduz: oruc
iftar : 1 kase yogurt corbasi, 3/4 pita, 4 adet kadar kofte (butun bir kofte basmadan 2 parca kestim. sanirim 4 adet kofteye denk gelmistir.. ) yogurt + bol yesil salata..

su : dun sahurda 2 bardak icmistim, iftar yapmadan 1 bk ve sonrasinda 2 bardak ictim.. bi de birazdan icersem.. artikin daha icmeye vaktim yok, karnim davul gibin olcek yoksam :CüvCüv:

hepinizi operek kaciyorum..

ya bi de celik rakibeme ozel selam yollayayim.. naber celikim, ee ne var ne yok bi danem, 1 gun kaldi :jeyyar:

hepinize ceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün yinr giridinimi ve form çayımı aldım son 1 ayyy delikafadulden

Günaydın kızlar....

dün yediklerim :

08,30 : 1 kase nestfit
12,00 : 1 kase çorba,1 dilim ekmek
15,00 : 1 avuç kuru üzüm
18,00 : 1 ufak mücver,2-3 kaşık barbunya salata,karpuz
20,30 : 1 avuç kuru kayısı
23,00 : 1 kutu kakaolu süt kafamçokkarıştı

Canım sorma eşimle iddaya girdik inşallah bu kilolar gidecek. Hergün yürüyüşe çıkıyoruz birlikte. Zeytinden vazgeçemiyorum neden bilmiyorum. Annem hamileyken hep siyah zeytin yemiş aylarca. Ne alakaysa çok seviyorum..Demekki vücudumun ihtiyacı var. Canım yürürken aç değldim sanırım tansiyonum düştü. Bu ara adet zamanım ya hormonal de olabilir. Hayırlısı bakalım ne kadar dayanabileceğim ben de merak ediyorum..

Kızlar bir word dosyası açtım ve gün gün yaptıklarımı kaydediyorum. Haftasonu fotolarımı da çektim bakalım değişimi görmek beni motive edecek mi?

01.06.2009

Sabah: 1 dilim köy ekmeği, domates, salatalık, biber, 1 bardak çay, 1 dilim beyaz peynir, 7 siyah zeytin, 2 kaşık sütlaç

Öğle: 1 küçük tabak haşlanmış kabuklu bakla, 1 küçük dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 bardak şekersiz çay

Ara: 1 bardak sade gazoz

Akşam: 1 küçük tabak bezelye, 1 kase yoğurt, yarım kase sütlaç

Ara: 1 avuç kiraz

Aktivite: toplamda 1 saat yürüyüş ve parktaki kondisyon aletleriyle çalışma, içinde 15 yarım mekik…

02.06.2009

Sabah: 1 dilim köy ekmeği, 3 küçük salatalık, 1 domates, 1 peynir, 5 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 ay kaşığı reçel.

Hayat koçum nerdesin? Sen nele yapıyorsun bakim? Biz takım olarak herkesi geçmeliyiz, bir alt takım olduk ona göre, slmak yok bu hafta hangimiz 1. olucaz bakalım,,hehe...
Kızlar sabah tartıldım, 76yım, aman o haftasonu gördüğüm rakamı unutmak istiyorum. En kısa zamanda 70 olmalıyım inşallah...

kuzusum bence guzel yemissin. ama suyu daha cok tukeyseymissin keske.

günaydınnn.. herzamanki gibi bugün kendimi mutlu hissediyorum ....

gunaydin canim benim. hep boyle mutlu olalimmmmm.

hepinize ceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün yinr giridinimi ve form çayımı aldım son 1 ayyy delikafadulden

son 1 ay mi o kadar mi kaldi. ayyy heyecan bastirdiiiiiii.

hersey son okudugum kakaolu sute kadar cok cok iyiymis. daha erken bir saatte icseymissn keske.

kocalarimizla sevgililerimizle arkadaslarimizla iddiaya girelim gitsin bu kilolar hehehe

Yulafım bu iş etrafımızdaki sevdiklerimizin desteği olmadan çok zor. Onlara söylersek biz bir kaçamak yapmak istediğimizde hiç değilse onlar engel oluyor..

tabi ki canim onlara da soylemek gerekiyor da insanin icinde de olmali.

ablami ornek veriyorum hep. her sabah yedikleri. aksam gozumun icine baka baka yedikleri.

kendini tutmasini bilmezsen hic bir ise yaramaz diyet.

yuruyuse basladim ya nasil huzurlu hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…