29.05.2009 Cuma
10.50: 2 bardak su
11.00: 1 kase nesfit
14.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 2 adet grisini
17.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
19.30: 2 ince tavuk gogsu, 1 domates, 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak kola
2.5 litre su.
activia da su ana kadar bir islev gostermedi. yuruyuse basladigimda umarim etkisini gosterir.
yoksa sinameki tozu aldim, haftada 2-3 onu kullancam.
demek evdeki bayat ekmekleri tüketişyorsunuz haalkisalkisalkisgeldim simdiii ufacik menumu yedim geldim hehehe
sabah: kepek ekmegi ile yapilmis kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
ogle: 1 kuru kayisili activia yogurt
ara: 1 kasik mantar sote
aksam: yumurtali patates, sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
30 dk yuruyus.
yavas yavas alistiriyorum ayaklarimi. yoksa su topluyor yuruyemiyorum gunlerce.
bu hafta 1.lige oynuyoruz kizlar.
canikomm bu duruma bir el koyalım hı ne dersin?dun babamla telefonda konustuk. nasil gidiyor kilo durumlari dedi...:çok üzgünüm: bu hafta cok dikkat etmem lazim..
bir ay icinde turkiye'ye gelme durumumuz var.. :))
ahh ahhhhh şu "dayanamadım" kelimesi özetliyor zatennn...
saat 4:30 : ne ara ogun ne de ogle yemege firsatim olmadi. bizim kuzunun programi vardi.. orada ikram ettikleri minik kurabiyelerden 4 adet yedim.. dayanamadim..
korka korka geldin demekkalkisalkisalkis.....
ohh cok sukur, neyseki 100 gr vermisim.. vereliniortak
.....
nivea body de cok guzel bir cd.. /QUOTE]
çok güzel derkeeennnn haydi haydiii yapalım bu cdyiiii şekerimmzemuszemus
amiiinnnnnnn......
simdiden herkese cok guzel bir hafta, cok guzel bir ay diliyorum.. yeni hafta . yeni ay, guzelliklerle gelsin insallah.. a.s.
:roflol: :roflo:c..... biz de hep bir agizdan " aaa kediye bak " dedik. sonra da cok gulduk.. burda sokakta kendi basina gezinen kedi gorunce insan sok oluyor :roflol: polise haber veriyor..
ay çok güldüümm
herbalim bi fikrim var, sincap beslemeye ne dersinizzkaydirigubbakcemile2
mayonez derkeeennn???esime bu hafta eve tatli, cikolata vs. almamasini tembih ettim. gorunce gozum donuyor resmen.. cok iradesizim bu konuda..(
.....
hemean ardindan : 1 kac minik boy saray helvasi ve baklavapisbogaz herbal dayanamadi.
ama hemen yuruyuse ciktim kizlar.. telafi etmek icin... malum celik i gecmem lazimyerimseniben
..... 1 kasik mayonez,...
helva derkeeennn???
herbalim şekerimmm...
ben geldim.. ben de 90.300 kiloyum.. .....-
90,300 derken?
en son 88 lerde eski tartıdamıydıkk, artık yeni tartıya geçtik deil mia.s
tamam o zaman :)
tbrik ederim canikoommm......bugun bizim evlilik yildonumumuzde.....
daha ni,ce nicee mutlu mutlu güzel günleree inşaallaahhh
Allah mutluluğunuzu daim etsin, Rabbim sizi birbirinize iki dünyada da eş kılsın inş.
iyi geceleeeer herkeseeeeeopuyorumnanaktan
neşemşecim, sınavına az kaldığı halde sağlık için spora vakit ayırmış olman inan çok sevindirci bir haber, bir de zeytinleri azaltsan hehe :)
bot: bu arada yürüyüşte başın niye dmndü ki merak ettim, açlık kan şekerin mi düştü ki, yanında şu sunta bisküvilerden felan bulundursan:uhm:
yulafcim yediklerim:
===============
gunduz: oruc
iftar : 1 kase yogurt corbasi, 3/4 pita, 4 adet kadar kofte (butun bir kofte basmadan 2 parca kestim. sanirim 4 adet kofteye denk gelmistir.. ) yogurt + bol yesil salata..
su : dun sahurda 2 bardak icmistim, iftar yapmadan 1 bk ve sonrasinda 2 bardak ictim.. bi de birazdan icersem.. artikin daha icmeye vaktim yok, karnim davul gibin olcek yoksam :CüvCüv:
hepinizi operek kaciyorum..
günaydınnn.. herzamanki gibi bugün kendimi mutlu hissediyorum ....
hepinize ceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün yinr giridinimi ve form çayımı aldım son 1 ayyy delikafadulden
Günaydın kızlar....
dün yediklerim :
08,30 : 1 kase nestfit
12,00 : 1 kase çorba,1 dilim ekmek
15,00 : 1 avuç kuru üzüm
18,00 : 1 ufak mücver,2-3 kaşık barbunya salata,karpuz
20,30 : 1 avuç kuru kayısı
23,00 : 1 kutu kakaolu süt kafamçokkarıştı
Canım sorma eşimle iddaya girdik inşallah bu kilolar gidecek. Hergün yürüyüşe çıkıyoruz birlikte. Zeytinden vazgeçemiyorum neden bilmiyorum. Annem hamileyken hep siyah zeytin yemiş aylarca. Ne alakaysa çok seviyorum..Demekki vücudumun ihtiyacı var. Canım yürürken aç değldim sanırım tansiyonum düştü. Bu ara adet zamanım ya hormonal de olabilir. Hayırlısı bakalım ne kadar dayanabileceğim ben de merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?