vay be sarımsağa bak bende kokoyur diye hiç tüketmiyorum
Kızlar ben yürüyüşlerime ara vermek zorunda kaldım çünkü sınavım öne alınabilir daha çok çalışmam gerek...
merhaba hanımlar. bugün okulda veda partsi yapcaz... gelsin börekler kısırlar köfteler sarmalar. sırf bunun için kahvaltı yapmayacağım....yağlı şeylerden kaçınacağım.....istesemde yiyemem zaten.....
yulafcim,
eger yarin giremezsem kilomu bugunden bildiriyorum canim. biraz erken oldu, aslinda bir kac yuz grama daha veda edip yazmak isterdim ama bu haftalik boyle olsun.. regl haftamda cok olmasa bile kilo verebildigim icin cok sevincliyim. cunku hep aliyordum.. insallah sizler de verirsiniz.. yasasin yine olcumu vermicemm. :))
herbal (89.9 / 89.2 / 0.7 / 0.78)
herbal ım okuyabilecek mi bilmiyorum ama pzt 68.8 idim bu sabah 68.3 düm 500 gr gitmiş cumaya 67.9 olsam süper olacak ama yarın doğum günüm olmaya bilir niye giremedime gelince işe başladım meğer iznim bitmiş yaw çalışan anne olmak zormuş bilgiayarı eşim verdiği halde giremedim
ay neşecim koç luğumu kabul etmene sevindim süper ikili olcaz kız ya bende klomenden sonra hamile kalmıştım sadece onu kullanmıştım hadi sanada yarar inş öptm kocamannnnnnnn
tebrik ediyorum herbalim senii
hayırlı yolculuklarr dilyiorumm bir de turkbayragi
herbal ım okuyabilecek mi bilmiyorum ama pzt 68.8 idim bu sabah 68.3 düm 500 gr gitmiş cumaya 67.9 olsam süper olacak ama yarın doğum günüm olmaya bilir niye giremedime gelince işe başladım meğer iznim bitmiş yaw çalışan anne olmak zormuş bilgiayarı eşim verdiği halde giremedim
ay neşecim koç luğumu kabul etmene sevindim süper ikili olcaz kız ya bende klomenden sonra hamile kalmıştım sadece onu kullanmıştım hadi sanada yarar inş öptm kocamannnnnnnn
can kuşum haydi hayırlı başarılar diliyoruuum, çabucak kurtul inşaallahhŞeniz
selam kizlar,
nasilsiniz bakalim?
yulafim ben acaip sis hissediyorum kendimi yaw. bu donemde kilo vereni tebrik etmek lazim..
celikim nooldu sekercim yahu eniste bey yine bilgisayara el koydu galiba..
nesemesecim ben kacirdim herhalde canimcim, ne sinavi, sen ogretmen diil miydin? sinav yapman gerek miyo mu senin ?? :))
hıhıı
tüketmemke olmazz
tüketlmeycekkler arasındaalmaz:
1-sosis
2-salam
3-yaş pasta
4-çukulata
5-hamur işleri özzzeeliikle poğaça
6-abur-cuburlaarr vaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?