bugun ku menum
------------------------
sabah 11 - bır kac parca beyaz peynır - 1 dılım ekmek - 1 adet gozleme - sekersız cay -salata
ogle 3 - 1 tabak kabak yemegı - 2 dılım ekmek - 1 kase yogurt
aksam 8 - 1 tabak makarna - yogurt - 1 dılım kucuk muzlu pasta
su aksam kı muzlu pasta olmadı ama dayanamadım ablamla yuruyus yaptık aksam sonra pastaneye cay ıcmeye oturduk benım gozum dondu.. kafamçokkarıştı
.... bugun 1 hafta oldu Turkıye ye gelelı ama bız henuz alısabıldık buranın saatıne..
.......
ınsallah bugun yuruyuslere baslıycam.. :lepi:
hepınızı cok ama cook opuyorum.. a.s. ...
9. takim bu hafta yeni arkadaslar ile yoluna basliyor.
tabi ki oylama ile karar verilir ama ben su anda uye alimi yapilmasindan yana degilim. biraz kendi takimimiz otursun, sonrasinda yenilerini alabiliriz. ama dedigim gibi bu toplu alinacak bir karar.
....
Kızlar az sonra dr gidiyoruym, nasip olursa bugün 2. aşılamam var, ne olur dua edin, oncda iğne, ilaç, uğraşma boşa gitmesin. Hepinizden bugün çok dua bekliyorum...
......
evet çok az kaldık kendimi çok suçluyorum pek giremiyorum ve kötü örnek oluyorum diye bu nedenle her ne karar verirseniz saygı duyarım ve hepinizi çok seviyorum ...
21 mayıs hedefime yeni ulaşmışım mafoldumben 16 temmuza kadar 2.5 kilo verebilirim inş kafamçokkarıştı
arkadaşlar bi diyet belirlesekte hep beraber buhafta onu yapsak ortak noktamız olur ve paylaşım artabilir belkivereliniortak
.........
malüm evliliğede günler kaldı çok heyecanlıyım :kedi: işyerimdekilere davetiye dağıtırken izinde istedim temmuzun 2 sinden 13 üne kadar izinliyim hihoyyyt....
kaptanimiz kaldi bi tek.
nerelerde acaba kaptanimiz canimiz
canikom sana ne kadar teşekkür etsem az, nolur hakkını helal et çok saol canikommopuyorumnanaktan....
kaptandan haber getirdiiiiiim...
doğru mu bi baksanız kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?