celikcim kimsecikler yok
ikimiz kalmisiz.
eveet geçmişi okuudm geldim :) çok hızlı okudumm acaba nedennn
canım arkaaşlarım takıma yeni arkadaşlar çağırma fikrine ne dersinzi?
yoksa bu kişi ile takımı sabit tutup 9. takım gibi takımı kpatalım mı?
Selam kızlar
1 haftalık gecmısı okudum geldım ammaa hııc zor olmadı kaydirigubbakcemile3
bu ne yaw yaz rehavetımı acep..
celıkcım yulafcım tesekkur ederım canlarım.. bugun 1 hafta oldu Turkıye ye gelelı ama bız henuz alısabıldık buranın saatıne.. kızım gece cok gec saatlere kadar oturup gunduz uyuyordu.. neysekı dun gece 1 gıbı uyudu sabah da 10 da kalktık bugun.. yavas yavas kendımıze gelıyoruz.. ucakta da hııc uyamadı 10 saat.. o yuzden de ekstra bı yorgun geldık gercı ucakta uyusanız bıle o kadar uzun sure havada kalınca jetlag oluyorsunuz.. neyse cok sukur ınsallah gerıde kaldı..
bu arada leyla modunda oldugumuzdan sıze de bır kez yazabıldım.
celıkcım bız Izmıt e geldık annemlerın yanına.. aılem burda yasıyor..
bu leyla modumuzdan cıkarsak belkı baska yerlere de gıderız ama daha bır sure burdayız.. benım de uzun bır sure hııc seyahet edesım yok.. kafamçokkarıştı
yulafcım benı bu hafta sabıt gecersenız cok sevınırım.. cunku evde dıgıtal tartı yok. bu hafta sonu ınsallah ablamla alıcaz.. neyse ınternet problemımız yok sadece noktalama ısaretlerı karısmıs ablamın bılgısayarında sadece noktanın yerını bulabıldım.. sınır bı sey.. ama tartı sorunum var.. ınsallah hafta sonu bunu da halledıcem..
ınsallah bugun yuruyuslere baslıycam.. :lepi:
hepınızı cok ama cook opuyorum.. a.s.
celıkcıımmm canım arkadasım dogum gununu kacırmısım yolculugumuz sırasında.. ben de yenı yasının sana mutluluklar ve guzellıkler getırmesını dılıyorum.. aılenle sevdıklerınle nıce mutlu yaslar celıkcım Şeniz opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s.
21 mayıs 67.5
11 haziran ?doğum günüm 66
16 temmuz ?düğün tarihimiz64,9
1 ağustos ?eşimin doğum günü63,2
1eylül ?okullar açılıyo60,1
20 eylül ?ramazan bayramı59,5
a.s. tebrikler canımcımmmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?