selam kızlar yetiştim çok şükür kızcaksınız sandım banalmaz:
size kısa kısa özetler geçicem şimdi
malüm işten çıkarıldıktan sonra kötü günler geçirdim. maaşımı bile alamamıştım. ama şikayet falan derken tazminatımı ve maaşımı pazarlıklı olarak aldım çok şükür bu demek olurki borçsuz evleniyorummmmm hihoyyythihoyyyt
tabi bu arada yeni işime başladım herşey çok iyi sosyal olanakları çok güzel yoğun bi iş temposu var ama diğer işimde oturmaktan sıkılmışım halbuki yoğun çalışmak ne kadar güzel bişimiş turkbayragi
malüm evliliğede günler kaldı çok heyecanlıyım :kedi: işyerimdekilere davetiye dağıtırken izinde istedim temmuzun 2 sinden 13 üne kadar izinliyim hihoyyyt
Kilo durumuna gelince hedeflerimde yeller esiyor bu durumdan utnıyorum ama napım bitti işte son 15 güne girdik daha vermem gereken 8.8 kilom bende duruyor. anlıcanız şişko gelin olcam napalım olım en azından artık 70 kiloluk bi gelin olmıcam bunada şükür..
Ay kızlar muhabbetinizi bi özledim anlatamam işten güçten bakamıyomda hiç. çok özledim sizi çooookkkkkkkkkkkkkkk:gitme:
kilomuda yazdım ama hesaplamayı unuttum beni seven biri hesaplarsa sevinirim...:çok üzgünüm: gerçi hepiniz seviyosunuz beni biliyorummmmmŞeniz canlarım benimmmmmm opuyorumnanaktan
hesaplayim koydum canim yeni tabloyu.
azicik kalmis dugune. hayirlisi olsun canim. darisi basimiza hehe.
ozledik seni, takimca toplanalim artik.
ayy bende istiyom lahana yağı kaça nerden aldınız bacılar herbal deneyimlerini sende bizle paylaş lütfen teşekkürler yulafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?