Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

......
ilk olcumu aldigimda 94tu gobegim, bgn wcden sonra olctum gobegimi 85 ya da 86 cm cikti.
insallah etkisini bu sekilde gostermeye devam eder.

hihoyyytçoook harika bir habeeeerr
ben de nivea'nın my silouette diye bir jel kremi var kızlar onu kullanıyorum
1 hafta sonra yazıcam size
ama şimdilik olumlu gidiyor bana göree
tabi ben susiym de ölçüler konuşsun değil mikaydirigubbakcemile2

....

ben de yurudum yarım saat.. bıraz da agırlık calıstım kaydirigubbakcemile5

start aldık bu yenı hafta bızım haftamız olsun kızlar opuyorumnanaktan...
vay vayyy
herbalim hem spora hem lahana yağına başladı hehehe
oleyyyyhihoyyyt

bu arada fılavlıscığııımm senin lahana yağı deneyimlerin ne alemde canımcıımm:dance:

bugün spor yok mu canikomm:umursamaz:

....

su aksam kı muzlu pasta olmadı ama dayanamadım ablamla yuruyus yaptık aksam sonra pastaneye cay ıcmeye oturduk benım gozum dondu.. kafamçokkarıştı
herbaliim yoksa annenler ablan felan ooo herbal ne kadar kilo vermişsin deidler sne de arayı mı kapattın :dance:
öyle yapmak yoook lütfeen
noldu o yürüyüşş
(iç ses: içimden hep diyorum ki Allah'ım oburluktan sana sığınırım. işe yarıyor inşaallah

bir de bugün nedense hiiiiiç iştahım yok diyorum bir şey teklif edildiğinde ya da yememem gerekn bişi varsa bu da çok işe yarıyooorrr:1rolleyes:)

hihoyyytoleyyy beeee
çok süper khenacımmmsositososito

kaptanım burda yaşasın kaptancım yarınyeni bi diyet başlatıyorum kaçamaksız diyet istediğini yiyebilirsin ama za ve pasta cips vs vs gibi cıslar yasak hadi arkadaşlar 1 hafta kaçamak yapmayalım özellikle benim için işe yarayacağını düşünüyorum 1. takım 1. olsun kızlar haydiiiii

canikomm sne yoksa gizli gizliii cipiiiss gibi cıslakk şeyler mi iyyiordun hıııııı:umursamaz:

bugunku menum
------------------------
sabah - 1.5 dılım ekmek - 1 adet gozleme - 3 zeytın - bıraz beyaz peynır - sekersız cay
oglen - 1 sımıt - beyaz peynır - zeytın - 1 adet salatalık - sekersız cay
ara - 1 kucuk cıkolata
aksam - 1 kase corba - 4 kasık taze fasulye - bol salata - 1 adet ekmek

bu gozleme dedıgım masum bır gozleme.. onu ekmek yerıne yıyorum.. kızım buranın ekmeklerıne alısamadı.. ananesı sabahları yufkayı beyaz peynırle yagsız tavada soylebır ıkı dondurup pısırıyor.. ıncecık kucuk bır dılım yıyorum..

herbal oyle diyet yok azcık sunun tadına bakayım bitaneden bişey olmaz olayını kapatıyorum mesela sen pasta ve gözlemeyi yemeyecektin var mısın bu hafta en az yada hiç kaçamak yarışına
kaptancım hedef süper bende 16 temmuzda 6.9 oluyorum he he he

yenı tartıma gore 1 bucuk kılo almısım.. doru olabılır cunku ılk hafta hıc dıkkat edemedım..

ha celıkcım bu arada sormustun yazmayı unuttum.. evet ya ınsanlar farkettı kılomdakı degısıklıgı cok sasırdım ve sevındım.. a.s aslında 7-8 kılo verdım ben yavas yavas verdıgım ıcın cok farketmıyordum benı bır senedır gormedıklerı ıcın turkıyedekıler farkettı.. hatta komsularımız falan bıle soyledı opuyorumnanaktan burada da 5 kılo verebılmek ıstıyorum.. yalnız kacamaksız zor tabıı turkıye ye kadar gelıp ama en azından aksam yedıklerım cok onemlı bunu tecrubelerımden bılıyorum.. ama erken saatlerde kacamak yapsam da gunluk aktıvıtelerle onları yakıyorum ıster ıstemez.. yanı cok ac kalarak degıl ama yuruyus ve sporla ve ekmegı kısarak ve aksam cok dıkkatlı yemege calısarak verıcem ınsallah..:lepi: ınsallah gezmelerde ırade hakım olabılırım.. tabıı bu da cok onemlı.. yoksa butun verıdklerımı alırım ..

kaptanım benım hedefım de 29 temmuz 83 kılo..

aman sok dıyet falan yapma olur mu celıkcım.. sonra verdıgın kıloları alırsın..

kac kalorılık dıyetın soole bakıım..

ben dıyetısyeme gıttıgımde olculu olmak kaydıyla hersey serbesttı.. ve ben her hafta 1 kılo verebılıyordum bu sekılde.. mesela bır dılım borek mı yedın o zaman ekmek yemıyorsun o ogunde gıbı.. yeterkı kontrollu olalım..

ama aksam yemegınden sonra meyve dısında hıc bır sey yememe sozu verebılırız.. olabulur mu celuk bacu :lepi:

ya celıkcım hadı yarın sabah tartılalım ve carsamba yarısı yapalım mı yıne ne dersın CADIARZU

kızlar dusundum de 29 temmuz donus tarıhımız ben o tarıhte 83 e ulasabılsem kanada ya donunce de devam edıp 75 olsam super olur..

75 de mezun olmayı dusunuyorum.. nasıl sızce vereliniortak

olur gıı ben çok kötü bi hafta sonu geçirdim yani halen daha sabah ki pijamalarımla duruyorum yedim içtim yattım ev berbat sözde dün temizlik yaptım sinir oluyorum her taraf berbat yarın sabah sporumu yapıp duşumu alıp az yemek istiyorum hatta efe olmasa detoks veya sağlık orucu gibi şeyler var ya onlardan yapmak istiyorum moral verin bana ne olur çok kötüüm aslında iyiyim olumsuz hiç bi durum yok ama ama ama bilmiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…