......
ilk olcumu aldigimda 94tu gobegim, bgn wcden sonra olctum gobegimi 85 ya da 86 cm cikti.
insallah etkisini bu sekilde gostermeye devam eder.
...strechle sarinca tutmuyor, yukari kayiyor hep. ustune de korse giyiyorum. 1 1.5 saat yurudukten sonra şap şap su damliyor ustumden.
vay vayyy....
ben de yurudum yarım saat.. bıraz da agırlık calıstım kaydirigubbakcemile5
start aldık bu yenı hafta bızım haftamız olsun kızlar opuyorumnanaktan...
buddycim artik girebildigine gore yazabilirim yediklerimiiii
sabah: 2 yumurtadan ve az peynirden yapilmis omlet, 1 fincan sekersiz cay, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi
ogle: 3u1 arada, 10 finger
aksam: 1 dilim kepek ekmegi, 2 yk pilav, 3 yk mantar sote, 2 yk yogurt
....haa bu arada ben bugun dıgıtal tartımı aldım..
alllaa allaaay benım kızım hala uyumadı :bbo: bana da daral geldı .. hıc de uykusu yok gıbı.. napcam ben yaa mafoldumben
herbaliim yoksa annenler ablan felan ooo herbal ne kadar kilo vermişsin deidler sne de arayı mı kapattın :dance:....
su aksam kı muzlu pasta olmadı ama dayanamadım ablamla yuruyus yaptık aksam sonra pastaneye cay ıcmeye oturduk benım gozum dondu.. kafamçokkarıştı
Düz Bir Karın İçin 20 Dakika!....QUOTE]
çelik annee çok teşekkürler
harketleri unutmayayım diye yaptım birer seferr
bir de pilates topum var beniim son hareket onunla güzel oalcaakk
çok sağolŞeniz
şok şok şokkkk sayın seyirciler
aldığımız son duyumlara göre khena nın 14 günü kalmış evlenme yolunda emin adımlarla ilerlerken son gittiği gelinlik provasından kareleri albümünden görebilirsiniz tabşkş şrtşbat listenize eklediyseniz... ayrıca yavaş yavaş zorluklarla hazırlanmakta olan evinin yatak odası karesi elimize çok büyük zorluklarla geçmiştir. Ayrıntılar albümdeeeee zemuszemus:teytey:
kaptanım burda yaşasın kaptancım yarınyeni bi diyet başlatıyorum kaçamaksız diyet istediğini yiyebilirsin ama za ve pasta cips vs vs gibi cıslar yasak hadi arkadaşlar 1 hafta kaçamak yapmayalım özellikle benim için işe yarayacağını düşünüyorum 1. takım 1. olsun kızlar haydiiiii
kızlarrr
karar verdim yeni hedefim 24 temmuz cuma 2009, 56 kilo nasıll??
valla herbal ben beğendim menünü o kadar kaçamak olur türkiye desin ben olsam oooooooo bi daha ne zaman gelicem diye diyet falan kalmazdı süpersin sen başaracaksın bu gidişlle yeni tartında kaç kilo geldin bide türkiye den giderken tartılırsın değerlendirme yaparız kızışta anneanne yi falan görünce ilgiden dolayı nazlanıyoda olabilir hııı
herbal oyle diyet yok azcık sunun tadına bakayım bitaneden bişey olmaz olayını kapatıyorum mesela sen pasta ve gözlemeyi yemeyecektin var mısın bu hafta en az yada hiç kaçamak yarışına
kaptancım hedef süper bende 16 temmuzda 6.9 oluyorum he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?