neee 8 gun mu azicik kalmis yaaaa.
ben heyecanlandim hehe
oncelikli 65 hedefime ulastigim icin cok mutluyum kizlar.
devami da gelecek insallah.
merhabaa takımcııımmmm
nasılsınıızz
4. olmak iyi geldi mi bakalımmm
tebrik ederim hepinizii
hepinize teşekkürlerrr
neşecim kilolar verilmiş süpersinn, yoksa sınav stresi mi hehee
herbalim kilo vermişsin tebrikler valla ne yalan söliym ben de korkuyordum kilo almış olabilrisin diye heheh, geldin memlekete yeme eylemi ister istemez artmıştır diye düşünmüştümdelikafadulden
çelik anne maşallahın var cicim çok süper gidiyorsun, aferin sana
bu arada yeşil çayın tadını sevmiyorsan bir de limonlu olanını dene hem de soğuk su ile dene, 10 dakika içinde kalsın poşeyt çay o bir bardak suyun, sonra da içiverr çok süper oluyoorrr:içelim:
hayatcım seni mezun ediyormuyuz bakalım hı? az kaldı gidiyorsun memleketine? devam etmek istiyorsan bir hedef bildirebilirmisin?? 10 temmuza kadar hedelerimizi yazmamız lazım canlarım,
arada yazdıkalrınızı toparladım ben, şimdi hayatcım, neşemeşecim, kheana ve fılavlıscıım sizlerden de bir hedef kilo ve tarih istiyorum a.s
kheanacım nee 8 gün mü kaldıı, çok süper yaa
hadi bakalımmm Allah kolaylık versin, işleriniz yolunda gitsin inşaallah, darısı bizim başımıza :))
yulafcımm bu hafta için tekrar teşekkür ederiimm, ellerine emeğine sağlık canikom
kızzlaar bugün ben eski takım arkadaşlarımızdan bhk ile buluştum, çok güzel vakit geçirdikkaydirigubbakcemile2
hepinize sevgilerrr
şimdi ben bi yemek yiyip geliym,
ben zorla yapmaya calisiyorum ama artik tikandim. yuruyus yerine nivea body'e baslicam.
1 sabah 1 aksam yapsam yeterli olur herhalde.
oncelikli 65 hedefime ulastigim icin cok mutluyum kizlar.
devami da gelecek insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?