kızlar hepınızı tebrık edıyorum..:hooray: kımse kılo almamıs yanlıs degılsem..
iftarda yediklerimi yazayım hemen toplamda şimdiye kadar 12 bardak yaklasık 3 lt su içtim dahada içerim 1kase yoğurt çorbası 2 kasık taza fasulye 1 kasık pilav 3-4 kasık et 1 kase yoğurt1 lokma ekmek 2 dilim revani
offf ya revaniye kadar iymişte revani bozmuş işi neyse eşim dondurma yedi ben yemedim hıh cnm istemiyo şiştim zaten
merhaba takımcım bu hafta ben ara vereceğimi söylemiştim... senin de iznin olursa kaptancım eylül 1 kadar ayrılmak istiyorum. 59.00 kiloda bırakıyorum... umarım yazın fazla kaçırmadan aranıza dönerim..... hepinizi çok sevyorum... zaman buldukça yazarım inşl.....
ben de oyleyim valla canim. nerden nereye geldik. yaptigimiz sey cidden kolay degil.
kaptanim mezun olmussss...
ben cok guzel bir gun gecirdim. balkan muziklerinin oldugu bir festivaldeydik. asil amacim uzun suredir toplu gormedigim arkadaslarimi gormekti. yaninda da bol bol gobek atmak iyi oldu.
sonra bir arkadasim ile bulustum. kaptanim sen anlarsin kim oldugunu hehehe. cidden guzeldi.
gunum guzel basladi, guzel devam etti, guzel de bitti.
o kadar uzun ki.
ay bayilcam yani. ben alisik degilim bu kadar ilgiye. nasil hosuma gidiyor var ya anlatamam :)
benden cok etkilenmis oyle soyledi :asigim:
....
sonra bir arkadasim ile bulustum. kaptanim sen anlarsin kim oldugunu hehehe. cidden guzeldi.
gunum guzel basladi, guzel devam etti, guzel de bitti.
...
bu arada ben 2 hafta önceki kiloma çıkmışım nasıl oldu anlamadım offfffff ya offfffff cumaya kadar dengelerim inş canım çok sıkkın sizi seviyorum şekerler
o kadar uzun ki.
ay bayilcam yani. ben alisik degilim bu kadar ilgiye. nasil hosuma gidiyor var ya anlatamam :)
benden cok etkilenmis oyle soyledi :asigim:
gece bana yolladigi mesaji size yazim:
bu gece cok yildiz yokmus uzerine ortu olamazlar o yuzden dikkat et usutme iyi uykular
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?