1. takımın birbirinden sevimli üyelerine slm. hiç bi takıma üye değilim aslında burda yer işgal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama uzun zamandır okuyorum 1. takım yaptıklarını ve acayip şeyler başan insanlar görüyorum yulaf gibi o yüzden kendi kendime sölediğim şeyleri burdada yazmak istedim
kızlar herkesin önünde saygıyla eğiliyorum bravo alkisalkisalkis alkisalkisalkis doğrusu çoğu insanın başaramadığı şeyi yapıyorsunuz umarım bende yulafın yolundan ilerlerim herkese bol azimli günler diliyorum :)
ben yazmiyorum ama diyeti bozmuorum kizlar.
tam gaz devam.
nrmyn ;
çok teşkr ederim
yulaf ; seni yürüyerek zayıflayanlar başlığındada dikkatle okumştum aç kalıpda yürümeyi düşünmeyenlerdendim ama gördüm ki 1 saatlik bi yürüyüş herşeyi çok kolaylaştırıyor.
sizden öğrendiklerim;
örneğin ogün çok kaçırdıysam daha fazla yürüyrm, evde yürüyorum olduğum yerde işe yaramasa bile vicdanım içimde susmk bilmeyen azimli cokbilmiş rahatlıyo ki işe yarıyo .
ben hep şeyderdim ;ben açım görüyosunz hiç bişey yemiyrm ama neden kilo veremiyorum?Ama burda anladım ki çook yanlış . Artık herşeyi yiyiyorum geçen hafta patates kızartması hamburger cola 3 lüsünü 2 defa götürdüm ama yürüyüş o hafta daha fazla yaptım su daha çok içtim bugn tartıya çıktığımda daha zayıf olduğumu gördüm
hareketsiz kalmayın kızlar. ozaman yediklerinizde sizi yer...
ay ben cok heyecanliyim.
acik acik benden cok hoslandigini soyledi. aslinda pazar gunu beni eve biraktiginda da soyleyebilirmis. o anda da duygulari cok yogunmus. hayalini kuramicagim seyler yasatiyorsun bana dedi.
ay ay ay kalbim carpiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?