Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canımcıımm merhabalarr
çok teşekkür ederiz güzel sözlerin için,
lütfen sen de sohbet anında katıl bize a.s
azmin çook süperrr
harika da gidiyorsun beybiii, çok çok sağlıklı güzel zayıflamalar dileiriiimmm

can kuşlarımm internetim yine bozuldu o sebeple bir kaç gün aranızda deildimm
ama yediklerim özetle şöyle:
sabah 1 bardak süt ve 2 kaşık nesfit
öğlen etli bir yemek ve salata
akşam da kahvaltı (zeytin peynir bazen köfte....)

bugün bir arkadaşım kek ikram etti
yarısını yediim
yarın da ayrısını yerim inş.
böyle gidiyor işte, kızllaarr ammaan yeşil çayımızı ihmal etmeyelimmm
hemen içelim hemennna.s
haydi öpüyoruummmmmmm sizleriiiii

nrmyn ;
çok teşkr ederim

yulaf ; seni yürüyerek zayıflayanlar başlığındada dikkatle okumştum aç kalıpda yürümeyi düşünmeyenlerdendim ama gördüm ki 1 saatlik bi yürüyüş herşeyi çok kolaylaştırıyor.

sizden öğrendiklerim;
örneğin ogün çok kaçırdıysam daha fazla yürüyrm, evde yürüyorum olduğum yerde işe yaramasa bile vicdanım içimde susmk bilmeyen azimli cokbilmiş rahatlıyo ki işe yarıyo .
ben hep şeyderdim ;ben açım görüyosunz hiç bişey yemiyrm ama neden kilo veremiyorum?Ama burda anladım ki çook yanlış . Artık herşeyi yiyiyorum geçen hafta patates kızartması hamburger cola 3 lüsünü 2 defa götürdüm ama yürüyüş o hafta daha fazla yaptım su daha çok içtim bugn tartıya çıktığımda daha zayıf olduğumu gördüm
hareketsiz kalmayın kızlar. ozaman yediklerinizde sizi yer...

dogru dusunmususn hayatim. eger kacamak yaptiysan sonraki gunu ona gore dengelersin.

diyet yapman senin ac kalacagin anlamina gelmiyor. ya da ideal kilona ulastiginda o tur seyleri yemicek msn yiceksin.

kilo vermen gram gram olsun ama sen her istedigini yiyerek hareketle var.

ay ben cok heyecanliyim.

acik acik benden cok hoslandigini soyledi. aslinda pazar gunu beni eve biraktiginda da soyleyebilirmis. o anda da duygulari cok yogunmus. hayalini kuramicagim seyler yasatiyorsun bana dedi.

ay ay ay kalbim carpiyor.

çokbilmişcim süpersinn
bir de şu var
düşüncelerimizi ele geçirmeliyiz
dikkat edersek zayıf kişiler yiyoruum yiyoooruumm ama yakıyoor bünyem derler hepp
biz de böyle sölciezz ve buna inanacağız bir de yağlarımızla konuşmak da işe ayrıyorr
ha ben de şey de çok işe yaramıştı, spor yapamadığımda sanki spor salonundaymışım gibi hayal edip öyle uykuya dalıyordum bu da gerçekten çok fayda getirmişti banaa.s.

ay ben cok heyecanliyim.

acik acik benden cok hoslandigini soyledi. aslinda pazar gunu beni eve biraktiginda da soyleyebilirmis. o anda da duygulari cok yogunmus. hayalini kuramicagim seyler yasatiyorsun bana dedi.

ay ay ay kalbim carpiyor.

ayy ayyyy:asigim:
darısı başıma Allah ım yaa lütfen lütfeennnnn:sm_cool:

can kuşlarım 10 temmuza kadar listedeki eksiklikleri dolduralıma.s

nrmyn: 24 temmuz 2009---> 56kg
neşemeşe:
flawless:
hayat70: 30 haziran 2009 itibari ile geri dönmek üzere ayrıldı (59kg)
khena:
herbal:29 temmuz 2009--->83kg
çelik198408:16 temmuz 2009--->64,9
yulaf: 15 ağustos 2009--->60kg

canim cok sıkkın kizlar. cok yani.

anlatsam deli misin ne sıkıntısı dersiniz

off offf

binlerce soru var kafamda.

selam canlarım

ne zaman musaıt olsam ınternette bı problem oluyor.. onun harıcınde de ben arkadaslarla akraba zıyaretı falan derken pek evde olmuyorum..

ama yıne de dıkkat edıyorum kızlar.. ozellıkle aksamlara.. oglen kucuk kacamaklarım oluyor bazen.. bazen kuzumun menulerınden bır kac catal tadıyorum.. ama aksam dıkkat ederek ve yuruyerek dengelemeye calısıyorum.. bakalım bu hafta ne olacak..

yulafcım pek guzel haberler okudum canımcım yaa.. Allah yuzunu guldursun buddy cım.. opuyorumnanaktan
tabı bazen kafası karısır ınsanın..

kaptanım tebrık edıyoruz butun takımcana.. kaydirigubbakcemile5 a.s. vee ohh bea dıyoruz.. amma zorladılar yahu..

nesemesecım hayatcım nasılsınız kızlar .. hayatcım sımdıden mutlu huzurlu tatılller..

bır sey ararken kecıboynuzu kuru hakkında yorumlara ulastım.. dr saracoglu na aıt.. bır gz atmak ıstersenız dıye ıletmek ıstedım.. sevgıler..

------------------------------------------------------------------------------------

biz yaklaşık 4 yıldır istememize rağmen çocuk sahibi olamıyorduk.eşim ilaç tedavisi oldu,bi sonuç alamadık.sperm sayısı normalin altındaydı.tüp bebek önerdiler,bu esnada öğrendik ki benim de tüplerimden biri tıkalıymış,tüp bebekle bile şansımızın %30 olduğunu söylediler.2 kere mikroenjeksiyon denedik,ama olmadı.nerdeyse bütün umutlarımızı kaybetmiştik.sonra sizin keçiboynuzu kürünüze başladık ve daha kürün 2.ayında hamile kaldım. nasıl mutlu olduğumu anlatamam.Allah sizden razı olsun ıbrahim hocam, Allah'ıma şükürler olsun.
--------------------------------------------------------------------------------------

flawles yuruyuslerı bırakma sakın yaa nutfen.. lmaz: bak ben kac kıloyum yuruyorum fıldır fıldır kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar kızlar

ağustosun 2 . de 58 kg olcam inşallah

herbalim ahkalıısn canım ya yürüyüşü bırakmamam lazım bırakmıcam

yulafcım sıkma canını su akar yolunu bulur .. bence pozif düşün tatlım opuyorumnanaktan

cok ustume geliyor kizlar. duygularinin yogunlugu beni korkutuyor. ben de geri cekiliyorum ister istemez.

soyle diim size.

4 yildir platonik sekilde benden hoslaniyormus :s

benim duygu yogunlugum onunki kadar degil tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…