Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım dün mezuniyetimiz vardı bugün de bütler var. Bu arada adetim başladı kızlar. Bu hafta şişicem gene. Bu kürü biz denedik canım ama teşekkür ediyorum. Bizimki dr dediğine göre sebepsiz infertilite yani görünürde hiçbirşey yok. Hayırlısı..

Canım buraya ne yazıcaz ben anlamadım açıklar mısın?

selam kızlar naber
size bir selam vereyim diye uğradım
hepinizi özledim herbalim naber canım?

kaptancımla arada görüşüyoruz öpüyorum onu da
çelik annem özellikle sana selamım. malum sen bizi çok ziyaret ettin mucukkk
yulafcım canım selam sana da güzel kilo veren azimli arkadaşım
neşecim napıyor acaba flawlesscim..khena kuğu gelinim... naber kızlar?

hoş geldin cococum cnm benim yine bekleriz

off yulaf ya yapma sende korkak çıktın biz kızlar niye illaki sürünmek isteriz ki az ilgi korkutur başka bi problem yoksa sevginin tadını çıkar ama korkmanda normal çünkü zor bi karar cesur ol bence sıkma canını ( çok mu burnumu sokuyorum kusra bakma cnm ya )
darısı kaptanımın başına inş
neşecim en uygun zamanı bekliyo demek ki bebiş kıymetli olmak istiyo yaramaz ama şunu biliyorum en çok istediğim şey onun çabuk sağlıklı gelmesi

ay bu hafta düğünümüz var demi

yulafcım meraba ne kadar da güzel kilo vermişsin canım tebrikler..ne kadar sürede verdin?yürüyüş topiğinde de görüyorum seni..biraz paylaşırmısın neler yaptığını?

karar verdim kizlar. sanirim bu arkadas bana fazla.

ayy yulafcım ya cok sekersın.. kaydirigubbakcemile3
ama ınan o tarz fazlalıklar yanı ılgı anlamında soyluyorum evlendıkten sonra ne oluyosa epey bı degısıyolar..

bence de keyfını cıkar bıraz da surundur dermısım naniknanik ay ay bılmıyorum ben kendı adıma evlılık oncesı ıle karsılastırmam mumkun deel.. -tatlicadiarzu- ben de evlenmeden once ılgıden sıkıırdım..

asırı ılgı gosteren duygu coskunlugu yasayan bı tıptır boyle tıpler sonra dıbe de vurabılır yanı yulafcım benden soylemesı.. ıstıkrar duygularda dahı onemlıdır zannımca.. ayy cok mu mantıklı yaklastım.. aman cocuk asık olmus ıste yulafcım ya ask basa gelınce akıl gıdermıs malum... duygular heryerlerı kaplarmıs opuyorumnanaktan

cococum merhaba canım.. hosgeldın.. nasılsın .. ben turkıyeye geldım tatıl ıcın.. tum ozledıgım tatlar karsısında yılmadan devam etmeye calısıyorum.. -tatlicadiarzu-

ee sen de nasıl kılo verme durumları bıze yazsana.. optuk senı :1hug:

nesemesecım anladım canım.. hayırlısı..

ben de bu hafta adet ıdım.. ama ınan yıne de dıkat edebıldım.. bılmıyorum yarın sabah kac cıkarım ama aldıgımı zannetmıyorum.. sakın reg oldum dıye kendını sartlama olur mu nesemesecım.. sevgıler..

celıkcım nası gıdıyo bı ara okudum ama yazamadım yıne fazl cıktım falan yazmıstın.. ne oldun acaba.. ayy ınsallah verırsın canımcım yaa..

evet flawlesım bırakmak yok.. :lepi: terleyıp erıyıp gıtsın fazlalıklar.. kaydirigubbakcemile5

yulafcım ablamın ınternet paketı dandık ınternet .. off ya bı gıdıyo gelmıyo bazı bazı..

ben bır kac yuz gram verdıgımı dusunuyorum.. ınsallah vermısımdır..

ancak yarın sabah gıremezsem teknık bı sorun olursa baglantımda nutfen benı sabıt gecın..

ayy cok heyecanlıyım kac olcam acaba.. ınsallah sevındırıcı sonuclar goruruz hepımız...

gunaydın kızlar..

hepınıze hayırlı cumalar ve sımdıden guzel bır hafta sonu dılıyorum..

yasasın yasasın 88.800 olmusum.. regl haftamda ve turkıye de 400 gr da olsa kılo vererek bu haftayı kapattıgım ıcın ayyy cok sevınlıyım .. sukurler olsun 88 lı rakamları gordum ...

aslında wc ye gıdemedım.. eger degısıklık olursa duzeltırım..

hadı hayırlı olsun kızlar acılısı yapıyorum.. hepınızı merak edıyorum.. hihoyyyt

1. TAKIM **111. ETAP*
nrymn (57.7 / %)
neşemeşe (74,7 / % )
hayat70 (59,0 / %)
KHENA (63,8 / %)
herbal ( 89,2 / 88.8 / 0.4 / 0.45%)
çelik198408 (66.3 / %)
yulaf (65,4 / % )
flawless ( 60,5 / %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( %)

khena cım bu hafta ugrayabılır mı bılmıyorum ama sımdıden mutluluklar kugu gelınımız.. a.s.
Allah kolaylıklar versın hersey gonlunuzce olsun.. opuyorumnanaktan

selam herbalim canım benim
demek aynı ülkedeyiz artık ... ne güzel...
konyaya gelirsen beklerim mutlakakaydirigubbakcemile5
bu arada kilo vermişsin ne güzel... hem de Türkiyedeturkbayragi , sevdiklerinin yanında olmana rağmen dikkat etmişsin. tebrik ediyorum seni.

ben de şükür baya kilo verdim. doğum öncesi kiloma geldim canım.
ama daha vermem lazım uğraşıyorum...:1hug:

1. TAKIM **111. ETAP*

nrymn (57.7 / %)
neşemeşe (74,7 / % )
hayat70 (59,0 / %)
KHENA (62,9 / %)
çelik198408 (66.3 / %)
yulaf (64,9 / 64,1 / 0,8 / 1,23% )
flawless ( 60,5 / %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 535,20 / %)

cococum canim
masallah senin tickera baktikca icim aciliyor. azicik kalmis hayatim.
insallah onlar da hemencecik gitcek.

1. TAKIM **111. ETAP*

nrymn (57.7 / %)
neşemeşe (74,7 / 77,2 / -2,5 / -3,34 % )
hayat70 (59,0 / %)
KHENA (62,9 / %)
çelik198408 (66.3 / %)
yulaf (64,9 / 64,1 / 0,8 / 1,23% )
flawless ( 60,5 / %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 535,20 / %)

off yazmaya utanıyorum benim yüzümden sonuncu olabilirsiniz çok özür dilerim anlamadım valla daha doğrusu anladım hızzlı verilen aç kalarak verilen kilolar fazlasıyla dönüyo benim vücut korktu depo yaptı sanırım 67.5 mafoldumben hesaplamak istemiyorum bu rakamı hemen ölçülerimide veryim 103- 94- 101 bu kadar utanç ceza yetmez ama inş bu hafta güzel olur üzgünümsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…