kizlarrrrr
hemen bir sey yazim yataga gidecegim. gayet yorucu kizlarin pesinden kosmak.
ablam ve 2 yegenim beni diyete baslamadan once gormuslerdi en son. yani 83 iken. dun gorduklerinde inanamadilar. cok kilo vermissin cok guzel olmussun dediler. annem de beni cok merak ediyormus.
nasil hosuma gitti anlatamam. demek ki isteyip karar verince oluyormus. ama durmak yok. 55 olup birakcam diyeti.
55 olmamin da bir sebebi var. hem sonradan almaya karsi hem de bir arkadasima inat olsun diye.
hic hoslanmam boyle inat minat ama onun yaptigi sey o kadar kirici o kadar icime batan bir seydi ki o 56 kilo ben de 55 olcam :)
herbalim buddy'm
gonul isleri cok karisik. 3-4 kisi gorusup birlikte olmak istiyor. ben hicbirini istemiyorum.
evet canim. ben bir iliskiye hazir degilim. cocukla sorunum yok.
yani ufak bir sorunum da var da belki yanlis anlarsiniz fln o yuzden yazmaya cekiniyorum.
dusundukce baska seyler de geliyor aklima.
beni sevdigini soyledi. daha ne kadar gorustuk beni ne kadar tanidi da beni seviyor.
surekli ustume geliyor. oldu bittiye getirmeye calisiyor. ben direk kendimi cekiyorum elimde olmadan. inandirici gelmiyor cunku.
kuzusum ben de regl oldum. ona ragmen 800 gram gitti. yani regl olduk diye kendimizi birakmamiz gerekmiyor degil mi?
bız de senı ozluycez.. ama gez gel guzel guzel ınsallah.. mutlu huzurlu tatıller dılerım nesemesecım.. a.s.
ah kizlar ah regl bahane bana gore.
regl oldum diip kendini salma.
nrmyn: 24 temmuz 2009---> 56kg
neşemeşe:30 temmuz--->75,2kg
flawless: 2 ağustos 2009--->58kg
hayat70: 30 haziran 2009 itibari ile geri dönmek üzere ayrıldı (59kg)
khena:30 temmuz 2009--->61,9kg
herbal:29 temmuz 2009--->83kg
çelik198408:16 temmuz 2009--->64,9
yulaf: 15 ağustos 2009--->60kg
arkadşlarım neşemeşe ve kheana kalmıştı bir tek, ben de şekildeki gibi düzenledim ve bu listeyi yapıştırıyorum, kaptan olarak ufacık bir zorlamaya hakkım var sanırım
haydi iyi zayıflamalaaarrrr
selamlar takımcım sevgılı arkedesler
bılıyosunuz artıkın pek gıremez oldum malum.. gercı yaz dye hepımız ıcın aynı sey gecerlı gorudgum kadarıyla.. ama hepımızın aklındaysa yarısmada oldugumuz ve bır takım oldugumuz sorun yok deemı.. zemuszemus
hadı yaw bu hafta bı sıcramam yapalım artık dıımı ..
celıkcım cook gecmıs olsun yaa.. cok uzuldum.. ama toparladın sanırım sukurkı..
nrymn cım evet sekercım ya artık ılk 3 olsun.. olmazsa da ceza belırleyelım.. ama kısısel cezalara yer vırmek faıdelı olabılır zannımcana..
yulafım ne oldu yahu gonul meselelerı konu kapandı mı yoksam..
flawles yuruyon mu bakıım sekercım hımm soyle bakıım.. bu hafta guzel bır sonuc goruceksın gıbı bır hıs var ıcımde..
nesemesem nasılsın tatlım.. nası gıdıyor hıc ugramamıssın canımcım..
evet kızlar mavısten hıc haber yok.. mavııssssssss ne oldu ya bebısten haberler nasıl acaba..
kızlar ben bu aralar erkeklere sınır oluyorum yaa.. ozellıkle de turk erkek modelı tıplemesıne..
anneler erkek cocuklarını kral gıbı yetıstırıyor galıba.. bakıyorum cevreme de calısan kadından erkekten daha fazla sey beklenıyor.. ustelık calısma hayatında da kadına sankı luks ıcın ya da zevk ıcın calısıyormus gıbı bır hava ıle erkeklere oncelık verılıyor sankı.. kesınlıkle kanada ıle turk kulturunde kadın erkek konumları ıle ılgılı barız farklar var.. asmamız gereken cok koklesmıs deger yargıları oldugunu daha ıyı gozledım bu sefer..
Herbalim göserelim şu kocişlere neler pabildiğimizi inşallah. Onlar göbeklenip gelsinler biz incelelim sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?