Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlarrrrr

hemen bir sey yazim yataga gidecegim. gayet yorucu kizlarin pesinden kosmak.

ablam ve 2 yegenim beni diyete baslamadan once gormuslerdi en son. yani 83 iken. dun gorduklerinde inanamadilar. cok kilo vermissin cok guzel olmussun dediler. annem de beni cok merak ediyormus.

nasil hosuma gitti anlatamam. demek ki isteyip karar verince oluyormus. ama durmak yok. 55 olup birakcam diyeti.

55 olmamin da bir sebebi var. hem sonradan almaya karsi hem de bir arkadasima inat olsun diye.

hic hoslanmam boyle inat minat ama onun yaptigi sey o kadar kirici o kadar icime batan bir seydi ki o 56 kilo ben de 55 olcam :)

herbalim buddy'm

gonul isleri cok karisik. 3-4 kisi gorusup birlikte olmak istiyor. ben hicbirini istemiyorum.

eee gelıncıgımız nerede balayındayız sanırım.. opuyorumnanaktan khenacım gelsene bazı bazı.. khena gelın ızınlı sımdı kaptanım..

ayy harıka bı durum yulafım.. super olmus bu farkla karsılarına cıkmak.. annen de cok sasıracak.. benım verıdgım 7 kılo bılem acaıp frakedıldı.

ayy demek sekerler geldı evınıze... bızım ıcın de op onları.. bol bol gezın .. teyzeler cok sevılır.. malum anne yarısı demısler..

yulafcım kafan belkı karıyer ıs durumnları ıle mesgul ıse duygusal bı modda degılsındır.. yanı cocuk yanlıs zamanda cıktı galıba karsına.. ınsan okulı bıtırınce tabıı sırada ıs hayatı oluyor.. o da duzene gırınce o zaman karsısna cıkan kısmetler daha bı farklı degerlendırmeye alınıyor belkı.. hayırlısı olsun yulafcım.. gonul ıstemeyınce olmaz .. zorla guzellık olmaz tabı .. aman zaten ben bu aralar pek bı femınıst takılıyorum..

herbalim buddy'm

gonul isleri cok karisik. 3-4 kisi gorusup birlikte olmak istiyor. ben hicbirini istemiyorum.

evet canim. ben bir iliskiye hazir degilim. cocukla sorunum yok.

yani ufak bir sorunum da var da belki yanlis anlarsiniz fln o yuzden yazmaya cekiniyorum.

kızlar ben bu aralar erkeklere sınır oluyorum yaa.. ozellıkle de turk erkek modelı tıplemesıne..
anneler erkek cocuklarını kral gıbı yetıstırıyor galıba.. bakıyorum cevreme de calısan kadından erkekten daha fazla sey beklenıyor.. ustelık calısma hayatında da kadına sankı luks ıcın ya da zevk ıcın calısıyormus gıbı bır hava ıle erkeklere oncelık verılıyor sankı.. kesınlıkle kanada ıle turk kulturunde kadın erkek konumları ıle ılgılı barız farklar var.. asmamız gereken cok koklesmıs deger yargıları oldugunu daha ıyı gozledım bu sefer..

tahmın ettıgım sey yanı cocuk senden kısa galıba dıgmı :kedi:
bence fızıksel olarak senın hos adam krıterıne uyması cok onemlı ve bu ayıp bısı dııl.. hatta cok onemlı bence.. herkesın ayrı krıterlerı olur.. zevkler ve renkler tartısılmaz malum..

evet canim. ben bir iliskiye hazir degilim. cocukla sorunum yok.

yani ufak bir sorunum da var da belki yanlis anlarsiniz fln o yuzden yazmaya cekiniyorum.

ay yulafcım kendımı guzın abla gıbı hıssettım nedense..

bak sımdı tecrube konusuyor yulaf ..

sevgılı kızım yulaf aıleden alınan kulturun uyumlum olması saglıklı ılıskılerde cok onem tasır.. cunku her cocuk yetıstıgı aıle ortamında sartlanmalara deger yargılarına sahıp olur.. ve aılelerınden gelen bu mırasla velılıge adım atarlar.. pek az ınsan bunları farkedıp bu genetık mırası goz ardı edıp kultur genlerının hastalıklı olanlarını ayıklayıp kendı olusturdukları yenı aıle ıcın saglıklı bır aıle kulturu olusturur.. gerı kalanlar ıse bu kulturel mıras catısmaları ıcın senın dogrun benım dogrum krıterlerı ıle evlılıgı kendılerıne zehır ederler..

ask gelıp gecıcı olup kafaca uyumlu olmak pek onemlıdır.. ve karsında aradıgın ınsanı bulamasan da o aradıgın ınsana donusturecegın o mayayı ya da hamuru gormek de zıyadesı ıle onemlıdır..

ah kuzummmm cok tesekkur ederim canim.

ben de aynen boyle dusunuyorum. ask isin icine girince her sey daha kotu oluyor. asik oldm da ne oldu avcumu yaladim kicimin ustune oturdum.

bu arada bir hberim daha var. gecen pazar arkadaslarlaydim ya 5 aydir beni gormeyen bir arkadasim da inanilmaz kilo vermissin cok degismissin dedi.

nasil guzel boyle sozler duymak.

dusundukce baska seyler de geliyor aklima.

beni sevdigini soyledi. daha ne kadar gorustuk beni ne kadar tanidi da beni seviyor.

surekli ustume geliyor. oldu bittiye getirmeye calisiyor. ben direk kendimi cekiyorum elimde olmadan. inandirici gelmiyor cunku.

begenıyı kımyasay hormonal durumları sevgı olarak sunmak ne kadar dogru..
sahıp olma tutkusuna da ask dıyorlar gunumuzde..

emek ısteyen sevgıyı ya da benlıgı erıten askı yasayana bulana ne mutlu..

ayy kızlar ben de 2 senedır gormedıgım 87 kıloyu gormeyı cok ıstıyorum bu cuma sabahı.. ınsallah bakalım saglık sıhhatle ıdeal kılolarımıza ulasalım..

kuzusum ben de regl oldum. ona ragmen 800 gram gitti. yani regl olduk diye kendimizi birakmamiz gerekmiyor degil mi?

Canım her vücudun kendine özel durumu var ama. Benim gibi 1 yıldır bebek olsun diye hormon haplarını 3er 5er yüklüyorlarsa ve her adet döneminde 2-3 kilo ödemin oluyorsa sen istediğin kadar uğraş elinden fazla birşey gelmiyor. Geçici bir durum neyse ki...Her birimizin kendine özel durumu var. Bunu da gözönünde bulundurmamız gerekiyor. 1 yıldır bu takımdayım, buraya devam etmem için kimse zorlayamaz beni ve kilo vermek için elimden geleni yapıyorum yoksa laf olsun diye girilecek bir topik değil. Hep birlikte ideallerimize ulaşacağız bazılarımız hızlıbazılarımız benim gibi yavaş..

bız de senı ozluycez.. ama gez gel guzel guzel ınsallah.. mutlu huzurlu tatıller dılerım nesemesecım.. a.s.

Canım tatil işim suya düştü. Amirim yok ortalıkta izin kağıdımı imazalatamadım. Eşim de kendi başına gidiyor memeketine, burada sizinleyim sadece anlayacağınız. Eşim döndüğünde ne kadar kilo verdiğime inanamayacak inşallah. Bu arada bebek için kullandığım haplardan 2 si hariç hepsini bıraktım. Soğan kürüne ve çörekotuna başladım. Aç karınla kaynamış soğan suyu içmek beni yemeklerden uzaklaştırdı. Bakalım kilo vermeme de faydası olacak mı? Kaptan 1 taşla 2 kuş olur belki diyor. İnşallah diyorum..

ah kizlar ah regl bahane bana gore.

regl oldum diip kendini salma.

Ah canım ah sen de 34-35 ol da bahaneleri o zaman sorucam bir bir sana ben, yaz bu dediklerimi ve gençken biran evvel ver kilolarını sonra pek bir seviyorar insanı ve gitmiyorlar...

Canım inşallah senin yazdığın hedeften biledaha fazla kilo veririm. Bakalım kürler buna da yarayacak mı?

Canım bütünleme sına görevlerim yüzünden ve siteye giresim olmadığı için sizi de çok ihmal ettim.Bu hafta derecemizi tekrar yakalayacağız inşalalh hep birlikte..

Sonuna kadar katılıyorum...

nesemesecım selam tatlım..

tatıl ıslerı karıstı demek uzuldum.. ay canım yalnız kaldın.. hayırlısı dıyelım.. dedıgın gıbı ınsallah kendı basına cok guzel degerlendırıp bu donemı esıne de guzel bır surprız yaparsın ıncelerek.. bu sene bız de aynı sekılde ayrı tatıl yapıyoruz..

Herbalim göserelim şu kocişlere neler pabildiğimizi inşallah. Onlar göbeklenip gelsinler biz incelelim sağlıkla...

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım...

herbal cim ben yürüyüşlerime devam ediyorum akşam saatlerinde yürüyorum genellikle ama bugün yürüyemedim çok sıcaktı..

tatlım hadi bakalım yap sürprizini eşine arkandayız ...

ya kızlar kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor daha kiloluyken hemencecik gidiyordu şu sıralar biraz zorlanıyorum sanki ama kararlıyım sıkılmadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…