kizlarrrrr
hemen bir sey yazim yataga gidecegim. gayet yorucu kizlarin pesinden kosmak.
ablam ve 2 yegenim beni diyete baslamadan once gormuslerdi en son. yani 83 iken. dun gorduklerinde inanamadilar. cok kilo vermissin cok guzel olmussun dediler. annem de beni cok merak ediyormus.
nasil hosuma gitti anlatamam. demek ki isteyip karar verince oluyormus. ama durmak yok. 55 olup birakcam diyeti.....
vayy be ne kadar d doğru söylemişlsin herbalimmkaydirigubbakcemile5.....
sevgılı kızım yulaf aıleden alınan kulturun uyumlum olması saglıklı ılıskılerde cok onem tasır.. cunku her cocuk yetıstıgı aıle ortamında sartlanmalara deger yargılarına sahıp olur.. ve aılelerınden gelen bu mırasla velılıge adım atarlar.. pek az ınsan bunları farkedıp bu genetık mırası goz ardı edıp kultur genlerının hastalıklı olanlarını ayıklayıp kendı olusturdukları yenı aıle ıcın saglıklı bır aıle kulturu olusturur.. gerı kalanlar ıse bu kulturel mıras catısmaları ıcın senın dogrun benım dogrum krıterlerı ıle evlılıgı kendılerıne zehır ederler..
ask gelıp gecıcı olup kafaca uyumlu olmak pek onemlıdır.. ve karsında aradıgın ınsanı bulamasan da o aradıgın ınsana donusturecegın o mayayı ya da hamuru gormek de zıyadesı ıle onemlıdır..
hihoyyytolleeyy sevdim bu felsefeyiiiHerbalim göserelim şu kocişlere neler pabildiğimizi inşallah. Onlar göbeklenip gelsinler biz incelelim sağlıkla...
...
aslında persembe aksamlarını sadece karpuz peynır aksamı yapsak nasıl olur..
ya da carsamba persembe .. haftaya boyle yapalım mı ne dersınız.. ortak yaparsak daha motıve edıcı olur.. takımımızı yerden kaldıralım artık yaa nutfeen kızlar..
slm millet düğünden geliyom ayy herkes ne kadar zayıflamışsın gençleşmişsin dedi çok süper hiissettim yarında inş böyle hissederim
3. olmuşuz heyyoooooooooooooooooo
1. TAKIM **112. ETAP***
nrymn (57,5 /57.6/ -0.1/ -0.17%)
neşemeşe (77,2 / 75,5 / 1,7 / 2,20% )
hayat70 (59,0) **geri donmek uzere ayrildi-59kg**
KHENA ( 62,9 /62.9/0/0%)
herbal ( 88.8 / 88.8 / 0 / 0%)
çelik198408 (67.5 / 66,2 / 1,30 / 1.93 %)
yulaf (64,1 / 64,1 / 0 / 0% )
flawless ( 61 / 60,3 / 0,7 / 1,14%)
1. TAKIM TOPLAM KİLO( 479 / 475.4/ 3.6/ 0.75%)
çelikcim ve mernim kaptanım :)
bildirimi yaptım.
saygılar hörmetler
opuyorumnanaktancanımmm
sen ne iyi bir insansın öylee, çok sağol ya:1hug:
çok çok teşekkür ederimm, hakkını helal et valla
selam herbalimm 3. oldukk ne diyorsun bu işeehihoyyyt
inandık vee başardııkkkksositososito
haydi önümüzdeki hafta da ilk 3 inşaallah
hımmm güzel fikir ve oylamaya sunuyorumm
kabul edenlerrr
nrmyn
herbalkaydirigubbakcemile5
??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?