Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım sorun değil tabiki yaparım artık bu gidişle görevimiz olacak zaten senle benim dimi ama ? He hee iyiymiş anlamı sevdim
senin bu avatar çok iyi olmuş öbür hüzünlü kız gtmiş seni çıkaramadım kimlerdensin sen diyecektim neyseki april yazıyor bugün avatar değişme günümüz

Aaaa hakkatten yaw benimkinde de sayıdan bol bişey yokmuş yeni farkettim sen deyince! Nie ben öyle yapmışım ki nickimi ozaman bu modaydı sanırım :)

Aaaa hakkatten yaw benimkinde de sayıdan bol bişey yokmuş yeni farkettim sen deyince! Nie ben öyle yapmışım ki nickimi ozaman bu modaydı sanırım :)
2007 niye bende hep onu düşünmüştüm isminde 2009 da üye olmuşsun halbuki öyle yazıyor ya yaş falan yapıyorlardı bir ara evet o modaydı ismini 5 kez değişme hakkın var kk da aslında bir ara değişcektim yeni bir isim bulamadım sonra vazgeçtim beni tanımazsanız sonra

senin bu avatar çok iyi olmuş öbür hüzünlü kız gtmiş seni çıkaramadım kimlerdensin sen diyecektim neyseki april yazıyor bugün avatar değişme günümüz
Ya ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzünden evet değişiklik iyidir iyi

Ya ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzünden evet değişiklik iyidir iyi
april ya saat geç olmuş hadi yatalım sen yine tartılmayı unutma sonra geç kalma işe bende yarın erken kalkıcam erken gidip erken gelmem lazım zaten değil mi

Daha iyisini bulana kadar ozaman bu kalsın iyiymiş değiştiririm belki bende çokk beğendiğim bişey olursa 07 evlendiğim yıl canım ve nisan ayını çok severimm özeldir benim için Nisan ayı gelince içim kıpır kıpır olur bi başka severim de ...

april ya saat geç olmuş hadi yatalım sen yine tartılmayı unutma sonra geç kalma işe bende yarın erken kalkıcam erken gidip erken gelmem lazım zaten değil mi
yarın işe gitmiorum ben ama erken kalkacağım yinede benim de işlerim var tamam bebem iyi gecelerr grsrz yarın :)

tahmin etmiştim oyle birşey olduğunu vay be ne kadar olmuş allah mesut etsin hep mutlu olun bende en çok nisanı seviyorum ya doğum günüm o ayda ayrıca hemde ilkbahar bende mutluluk böyle iyi şeyler çağrıştırıyor kışın bitişi yazın gelişi çok seviyorum nisanı bir o kadar da sonbaharda depresyona giriyorum

Nisan kaç canım benimde onikisi

Nisan kaç canım benimde onikisi
8 benimkisi de yakınmış koç burcusun sende koçları severim benim felsefem yani genelde koçların felsefesi ya hep ya hiç kuralıdır karar verdik kilo vermeye fıstık gibi olmadan pes etmek yok doğum günümüze neler olur april böyle devam edersek kendimize en güzel hediyeyi veririz

Hemde çokk yakınmış belliydi seninde bir koç burcu olduğun zaten aynenn öyle bebemm nisan ayına hazırlanalım biz ilk önce ayyyy hadi sanada laf lazım hadi kaçtım bennn byyyy )))))

Hemde çokk yakınmış belliydi seninde bir koç burcu olduğun zaten aynenn öyle bebemm nisan ayına hazırlanalım biz ilk önce ayyyy hadi sanada laf lazım hadi kaçtım bennn byyyy )))))
yarım kalan şeyleri sevmem ya konuşmalar falan gidemiyorum napayım bu kez kaçtım ama

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

Canım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklar deadlinede komşuda lafa daldı galiba satışş cı :)

april canım deadline'nın da dediği gibi regl olunca ilk gün cok basım dönüyor benim. bir türlü care bulamadım. agrım da cok olunca yataga düşüyorum.

hahaha. kız hüzünlü masumdu yeni avatarın hayırlı olsun april durun bende de avatar yok bugun bulayım bişey

Kızlar yag yakımı için saat 23.00 da uyuyor olmamız lazım en gec. bu hafta uymaya calısalım deadline buna

incelsin fit olup kalsın mı sonbahar cocuklarıııı!! bensiz lafladıgınız yetmiyormus gibi bir de sonbahara laf etmişler adı üstünde son da olsa o da bahaar eveeet durduk yere trip atarak regl olmanın tüm kurallarını yerine getirdim

evet size kocaman meyve pastası hazırlayacagız takımca

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…