senin bu avatar çok iyi olmuş öbür hüzünlü kız gtmiş seni çıkaramadım kimlerdensin sen diyecektim neyseki april yazıyorTamam canım sorun değil tabiki yaparım artık bu gidişle görevimiz olacak zaten senle benim dimi ama ? He hee iyiymiş anlamı sevdim
Aaaa hakkatten yaw benimkinde de sayıdan bol bişey yokmuş yeni farkettim sen deyince! Nie ben öyle yapmışım ki nickimi ozaman bu modaydı sanırım :)dedikodumu yapma april çok ayıpya o değilde ben haftaya arkadaşımın nisanına gidicem sehir dışına cuma sabah gidicem pazar akşam dönerim yani 2 gün hiç gelemiycem april haberin olsun canım o aradı birde gelcen demi ne zaman gelcen falan filan birde sonuç listesi işi bize kalcak ona üzülüyorum ben gidicem ya sana kalabilir bu hafta sana bırakmayı hiç istemem ama acil durum diyelim
april istediğim nickler alınmıştı bende isimlerde sayı pek sevmyorum bulamadımda bir sayı unutulmayacak birşey bulmam lazımdı nedense aklıma bu geldi öylesine yanibir işin teslim tarihinin son günü gibi birşey anlamı bir yere yetişiyorsam kaydolduğum gün bilemedim
2007 niye bende hep onu düşünmüştüm isminde 2009 da üye olmuşsun halbuki öyle yazıyor yaAaaa hakkatten yaw benimkinde de sayıdan bol bişey yokmuş yeni farkettim sen deyince! Nie ben öyle yapmışım ki nickimi ozaman bu modaydı sanırım :)
Ya ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzündensenin bu avatar çok iyi olmuş öbür hüzünlü kız gtmiş seni çıkaramadım kimlerdensin sen diyecektim neyseki april yazıyorbugün avatar değişme günümüz
azıcık hüzünlü gibiydi ama dagates diyince mantıklı geldiYa ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzündenevet değişiklik iyidir iyi
april ya saat geç olmuş hadi yatalım sen yine tartılmayı unutma sonra geç kalma işeYa ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzündenevet değişiklik iyidir iyi
Daha iyisini bulana kadar ozaman bu kalsın iyiymiş değiştiririm belki bende çokk beğendiğim bişey olursa2007 niye bende hep onu düşünmüştüm isminde 2009 da üye olmuşsun halbuki öyle yazıyor yayaş falan yapıyorlardı bir ara evet o modaydı ismini 5 kez değişme hakkın var kk da aslında bir ara değişcektim yeni bir isim bulamadım sonra vazgeçtim beni tanımazsanız sonra
evvet masum kız evet olur oazıcık hüzünlü gibiydi ama dagates diyince mantıklı gelditamam o zaman masum kız diyim istersen güzeldi ama
yarın işe gitmiorum ben ama erken kalkacağım yinede benim de işlerim var tamam bebem iyi gecelerrapril ya saat geç olmuş hadi yatalım sen yine tartılmayı unutma sonra geç kalma işebende yarın erken kalkıcam erken gidip erken gelmem lazım zaten değil mi
tahmin etmiştim oyle birşey olduğunu vay be ne kadar olmuş allah mesut etsin hep mutlu olunDaha iyisini bulana kadar ozaman bu kalsın iyiymiş değiştiririm belki bende çokk beğendiğim bişey olursa07 evlendiğim yıl canım ve nisan ayını çok severimm özeldir benim için Nisan ayı gelince içim kıpır kıpır olur bi başka severim de ...
a gerçekten mi iyiymiş o zaman otamam ben çıkıyorum o zaman görüşürüz yarınyarın işe gitmiorum ben ama erken kalkacağım yinede benim de işlerim var tamam bebem iyi gecelerrgrsrz yarın :)
Nisan kaç canım benimde onikisitahmin etmiştim oyle birşey olduğunu vay be ne kadar olmuş allah mesut etsin hep mutlu olunbende en çok nisanı seviyorum ya doğum günüm o ayda ayrıca hemde ilkbahar bende mutluluk böyle iyi şeyler çağrıştırıyor kışın bitişi yazın gelişi çok seviyorum nisanı bir o kadar da sonbaharda depresyona giriyorum
8 benimkisi de yakınmışNisan kaç canım benimde onikisi
Hemde çokk yakınmış belliydi seninde bir koç burcu olduğun zaten8 benimkisi de yakınmışkoç burcusun sende koçları severim benim felsefem yani genelde koçların felsefesi ya hep ya hiç kuralıdır karar verdik kilo vermeye fıstık gibi olmadan pes etmek yok doğum günümüze neler olur april böyle devam edersek kendimize en güzel hediyeyi veririz
Hemde çokk yakınmış belliydi seninde bir koç burcu olduğun zatenaynenn öyle bebemm nisan ayına hazırlanalım biz ilk önce ayyyy hadi sanada laf lazım hadi kaçtım bennn byyyy )))))
yarım kalan şeyleri sevmem ya konuşmalar falan gidemiyorum napayım bu kez kaçtım ama
Canım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklardeadlinede komşuda lafa daldı galiba satışş cı :)
hoşgeldin canım ya mümkün olduğunca uğra yetersporu biz evde videolardan yapıyoruz hem kilo verme hzlanıyor hemde sıkılaşıyorsun daha iyi bence işin sırrı spormuş
dagatesi sen niye böyle oldun ki canım biraz adetinde etkisi var tabi bence halsiz düşürüyor hemde iyileş cabucak
senin bu avatar çok iyi olmuş öbür hüzünlü kız gtmiş seni çıkaramadım kimlerdensin sen diyecektim neyseki april yazıyorbugün avatar değişme günümüz
Ya ben o kızı çok seviyorum ki aynı bana benziyordu ama he bide o hüzünlü kız değil ! Adı da böyle kaldı hepp o dagatesinin yüzündenevet değişiklik iyidir iyi
april ya saat geç olmuş hadi yatalım sen yine tartılmayı unutma sonra geç kalma işebende yarın erken kalkıcam erken gidip erken gelmem lazım zaten değil mi
Daha iyisini bulana kadar ozaman bu kalsın iyiymiş değiştiririm belki bende çokk beğendiğim bişey olursa07 evlendiğim yıl canım ve nisan ayını çok severimm özeldir benim için Nisan ayı gelince içim kıpır kıpır olur bi başka severim de ...
tahmin etmiştim oyle birşey olduğunu vay be ne kadar olmuş allah mesut etsin hep mutlu olunbende en çok nisanı seviyorum ya doğum günüm o ayda ayrıca hemde ilkbahar bende mutluluk böyle iyi şeyler çağrıştırıyor kışın bitişi yazın gelişi çok seviyorum nisanı bir o kadar da sonbaharda depresyona giriyorum
8 benimkisi de yakınmışkoç burcusun sende koçları severim benim felsefem yani genelde koçların felsefesi ya hep ya hiç kuralıdır karar verdik kilo vermeye fıstık gibi olmadan pes etmek yok doğum günümüze neler olur april böyle devam edersek kendimize en güzel hediyeyi veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?