Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay cok sinir bir durum. bana olunca tüm hevesim gidiyor ya!

kızlar alıtıladıklarımın hepsi gitti maleseff bağlantı koptu hepsi püff diye söndü,aklımda kaldığınca yazayım;
ispanyol canım ne güzel verilmiş kilolar seni çokk tebrik ediyorum başarılar devamında çokça.Sen iki çocuk eşliğinde çok azimli bir hatunsun bana öyle geliyor sporunu hiç aksatmıyorsun, burayı hiç aksatmıyorsun tekrar tŞk takım adına İşe başlamak konusunda ise aslında, şuanda çalışan ve son 16 yıldır bil fiil çalışan bir insan olarak ögggg gelmiş bir insan yaniboşverr otur evinde miss gibi derim stres yok,insanların tuhaf tuhaf halleri yok,kendinle başbaşa bir hayat çok güzelltabii ama dediğin gibi kredi ödemesi varsa eğer tabiki çalışman gerekiyor durum neyi gösteriyorsa onu yapmalı insan herşey geleceğiniz için o konuda da bol şanslar dilerim Allah gönlüne göre versin canım benim
mlyt çok güzel vermişsin canım zaten belliydi sende çok azimlisin gidecek bu kilolar eminim
N neolursa bugün hiç uğramamışsın sanki ?
Michi hoşgeldin canım tekrar aramıza
dagatesi bayıldım senin o ev hanımı maaşı hangindeki yorumuna sen süpersin kuzum
jasmine53 canım çok güzel menülerin çok iyi gidiyorsun .paylaşımlarında geçtiğimiz haftalara oranla bu hafta çok arttı gözümden de kaçmadı sanma hepp böyle devam

ya bakk ben geldim şimdi kimse yok ohh hanımlar gündüz şenlensin buralar çalışan ölsün mü hee

olur mu hiç april niye ölüyor çalışanlar ay bende seni cok merak ediyorum tartil sabahta bakayım
bende çok merak ediyorum yarın işe gitmiyorum ama sabah İnşallah erken kalkıp tartılıp yazacağımbilmiyorum ki hiç tartılmadım çatlıcam bende ama sabah bir kalkışım vardı üstümü zor giyindim tartılamadım şimdi böyle beklerim

aynen canım neler yazacaktım neler gitti hepsiii gitti sen nasılsın kuzum ? napıyorsun?

ben aksam biraz kötü oldum yazamadan cıkıp uzandım canım. kusura bakma habersiz pat diye gitmiş gibi oldum

ya bakk ben geldim şimdi kimse yok ohh hanımlar gündüz şenlensin buralar çalışan ölsün mü hee

ölmeyelim ya, calısanlar incelsin de herkes anında damlar

bu arada sanırım yazmadım ama dünün before afterı süperdi. agzım acık kaldıım

canım sorun değil biliyorum ki sen çok bekletmezsin pis alıştım yani burda olmana...Evet canım çok süperdi nasıl kaslanmış dimi kız hep spor spor vazgeçilmez olmalı demekki.

Canım hoşgeldin merhaba biraz kendinden bahsedermisin ? 1.sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen birinci takıma hoşgeldin

tabiki canım hemen bahsediyorum 25 yaşında 1.65 e 65 kiloyum . Çalışıyorum, gündüzleri müsait oldukça gelip sizlerle görüşebilirim. Ama iş yerinde yoğun olursam (bazen çok yoğun oluyoruz hiç nete giremiyorum ) topiğe gelemeyebilirim. Kuralları detaylı bakarım eğer bana uyarsa tabi ki aranıza katılırım çok sevinirim
58 kilo olmak istiyorum böyle yarışmalarla vs daha iyi oluyor inş. aktif kullanıcılar vardır bana çok faydalı oluyor aktif yarışmaya hazırlanan topik
İnş. ben aranıza kabtılmayı kabul ettiğimde sizde beni kabul edersiniz.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım

CAnım bende çalışıyorum zaten gündüzleri uygun olduğum zamanlarda giriyorum akşamları ama mümkün olduğunca burdayım sonuçta paylaşımsız olmaz bizlerde aktif bir üye istiyoruz tabiki mazeretini bildirdiğin zamanlarda yardımcı oluruz.çok zor değil zaten bir önceki günün menüsünü yazıyorsun ogün ve sohbet arkadaşlarla...takımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımıcımız da deadline ...

Hamburger ayrıca iki hafta deneme süremiz var .takıma katılman bu süre zarfındaki paylaşımların, kilo vermedeki isteğin,takıma uyumuna bağlı ok ?

canım sorun değil biliyorum ki sen çok bekletmezsin pis alıştım yani burda olmana...Evet canım çok süperdi nasıl kaslanmış dimi kız hep spor spor vazgeçilmez olmalı demekki.
benim cok basım dönüyor bugun 21.30dn beri yatıyorum. kimse gelmemiş ya april!!

merhaba arkadaşlar

sinoki hoşgeldin. günlük menü ve spor bildirimi yapıyoruz. aktifiz bence ama arada bu aksamki gibi durgunluk oluyor cok kalabalık olmadıgımız için

Canım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklar deadlinede komşuda lafa daldı galiba satışş cı :)

Canım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklar deadlinede komşuda lafa daldı galiba satışş cı :)
dedikodumu yapma april çok ayıp ya o değilde ben haftaya arkadaşımın nisanına gidicem sehir dışına cuma sabah gidicem pazar akşam dönerim yani 2 gün hiç gelemiycem april haberin olsun canım o aradı birde gelcen demi ne zaman gelcen falan filan birde sonuç listesi işi bize kalcak ona üzülüyorum ben gidicem ya sana kalabilir bu hafta sana bırakmayı hiç istemem ama acil durum diyelim
deadline canım alakasız ama neden nick deadline kullandın varmı nedeni?
april istediğim nickler alınmıştı bende isimlerde sayı pek sevmyorum bulamadımda bir sayı unutulmayacak birşey bulmam lazımdı nedense aklıma bu geldi öylesine yani bir işin teslim tarihinin son günü gibi birşey anlamı bir yere yetişiyorsam kaydolduğum gün bilemedim

hoşgeldin canım ya mümkün olduğunca uğra yeter sporu biz evde videolardan yapıyoruz hem kilo verme hzlanıyor hemde sıkılaşıyorsun daha iyi bence işin sırrı spormuş

dagatesi sen niye böyle oldun ki canım biraz adetinde etkisi var tabi bence halsiz düşürüyor hemde iyileş cabucak

Tamam canım sorun değil tabiki yaparım artık bu gidişle görevimiz olacak zaten senle benim dimi ama ? He hee iyiymiş anlamı sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…