İyi muhabbetler canım size keyyfiniz bol olsun
canım gördüm görmezmiyim hepsini okudum alıntıladım bir sürü hemde ama ne oldu bliyormusun ? net gitti bağlantı koptu hoppp hepsi gitti sinirden heryerime ağrılar girdineyse şimdi geldi de sakinleştim biraz ooo kızlar süpeersiniz devam böyle iyi gidiyorsunuz bakalım görücez takipteyim sizi uygulamalar başlasında bir
aynen canım neler yazacaktım neler gitti hepsiii gittiay cok sinir bir durum. bana olunca tüm hevesim gidiyor ya!
olur mu hiç april niye ölüyor çalışanlarya bakk ben geldim şimdi kimse yokohh hanımlar gündüz şenlensin buralar çalışan ölsün mü hee
bende çok merak ediyorum yarın işe gitmiyorum ama sabah İnşallah erken kalkıp tartılıp yazacağımolur mu hiç april niye ölüyor çalışanlaray bende seni cok merak ediyorum tartil sabahta bakayım
aynen canım neler yazacaktım neler gitti hepsiii gittisen nasılsın kuzum ? napıyorsun?
ya bakk ben geldim şimdi kimse yokohh hanımlar gündüz şenlensin buralar çalışan ölsün mü hee
canım sorun değil biliyorum ki sen çok bekletmezsin pisben aksam biraz kötü oldum yazamadan cıkıp uzandım canım. kusura bakma habersiz pat diye gitmiş gibi oldum
ölmeyelim ya, calısanlar incelsin deherkes anında damlar
bu arada sanırım yazmadım ama dünün before afterı süperdi. agzım acık kaldıım
Canım hoşgeldin merhaba biraz kendinden bahsedermisin ? 1.sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen birinci takıma hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
Canım hoşgeldin merhaba biraz kendinden bahsedermisin ? 1.sayfamızda takım kurallarımız var okuyup kabul edersen birinci takıma hoşgeldin
CAnım bende çalışıyorum zaten gündüzleri uygun olduğum zamanlarda giriyorum akşamları ama mümkün olduğunca burdayım sonuçta paylaşımsız olmaz bizlerde aktif bir üye istiyoruz tabiki mazeretini bildirdiğin zamanlarda yardımcı oluruz.çok zor değil zaten bir önceki günün menüsünü yazıyorsun ogün ve sohbet arkadaşlarla...takımızın kaptanıtabiki canım hemen bahsediyorum 25 yaşında 1.65 e 65 kiloyum . Çalışıyorum, gündüzleri müsait oldukça gelip sizlerle görüşebilirim. Ama iş yerinde yoğun olursam (bazen çok yoğun oluyoruz hiç nete giremiyorum ) topiğe gelemeyebilirim. Kuralları detaylı bakarım eğer bana uyarsa tabi ki aranıza katılırım çok sevinirim
58 kilo olmak istiyorum böyle yarışmalarla vs daha iyi oluyor inş. aktif kullanıcılar vardır bana çok faydalı oluyor aktif yarışmaya hazırlanan topik
İnş. ben aranıza kabtılmayı kabul ettiğimde sizde beni kabul edersiniz.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım
benim cok basım dönüyor bugun 21.30dn beri yatıyorum. kimse gelmemiş ya april!!canım sorun değil biliyorum ki sen çok bekletmezsin pisalıştım yani burda olmana...Evet canım çok süperdi nasıl kaslanmış dimi kız hep spor spor vazgeçilmez olmalı demekki.
merhaba arkadaşlar
tabiki canım hemen bahsediyorum 25 yaşında 1.65 e 65 kiloyum . Çalışıyorum, gündüzleri müsait oldukça gelip sizlerle görüşebilirim. Ama iş yerinde yoğun olursam (bazen çok yoğun oluyoruz hiç nete giremiyorum ) topiğe gelemeyebilirim. Kuralları detaylı bakarım eğer bana uyarsa tabi ki aranıza katılırım çok sevinirim
58 kilo olmak istiyorum böyle yarışmalarla vs daha iyi oluyor inş. aktif kullanıcılar vardır bana çok faydalı oluyor aktif yarışmaya hazırlanan topik
Canım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklarbenim cok basım dönüyor bugun 21.30dn beri yatıyorum. kimse gelmemiş ya april!!
sinoki hoşgeldin. günlük menü ve spor bildirimi yapıyoruz. aktifiz bence ama arada bu aksamki gibi durgunluk oluyor cok kalabalık olmadıgımız için
dedikodumu yapma april çok ayıpCanım niye ki sen böyle oldun ? Hala iyileşemedin kuzum ? Geçsin artık İnşallah... Evet bu akşamlık böyle oldu kaçaklar yoklardeadlinede komşuda lafa daldı galiba satışş cı :)
april istediğim nickler alınmıştı bende isimlerde sayı pek sevmyorum bulamadımda bir sayı unutulmayacak birşey bulmam lazımdı nedense aklıma bu geldi öylesine yani
hoşgeldin canım ya mümkün olduğunca uğra yetertabiki canım hemen bahsediyorum 25 yaşında 1.65 e 65 kiloyum . Çalışıyorum, gündüzleri müsait oldukça gelip sizlerle görüşebilirim. Ama iş yerinde yoğun olursam (bazen çok yoğun oluyoruz hiç nete giremiyorum ) topiğe gelemeyebilirim. Kuralları detaylı bakarım eğer bana uyarsa tabi ki aranıza katılırım çok sevinirim
benim cok basım dönüyor bugun 21.30dn beri yatıyorum. kimse gelmemiş ya april!!
sinoki hoşgeldin. günlük menü ve spor bildirimi yapıyoruz. aktifiz bence ama arada bu aksamki gibi durgunluk oluyor cok kalabalık olmadıgımız için
Tamam canım sorun değil tabiki yaparım artık bu gidişle görevimiz olacak zaten senle benim dimi ama ? He hee iyiymiş anlamı sevdimdedikodumu yapma april çok ayıpya o değilde ben haftaya arkadaşımın nisanına gidicem sehir dışına cuma sabah gidicem pazar akşam dönerim yani 2 gün hiç gelemiycem april haberin olsun canım o aradı birde gelcen demi ne zaman gelcen falan filan birde sonuç listesi işi bize kalcak ona üzülüyorum ben gidicem ya sana kalabilir bu hafta sana bırakmayı hiç istemem ama acil durum diyelim
april istediğim nickler alınmıştı bende isimlerde sayı pek sevmyorum bulamadımda bir sayı unutulmayacak birşey bulmam lazımdı nedense aklıma bu geldi öylesine yanibir işin teslim tarihinin son günü gibi birşey anlamı bir yere yetişiyorsam kaydolduğum gün bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?