Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2/74.5/0.7/%0.93)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

günaydın kızlar ilk bildirim benden..

Gunaydiiiiinn ispanyol. Su an leslie ile 3 mil bitirdim 1 mile gectim. Kadin 45 dk biyunca konustu hic susmadi ya!! Ayrica muzik dinlemeyeli epey olmus dayanamadim kapttim bana guzel muzik tavsiyeleri lutfen :) 5 sene once dinledigin tarz muzik olmus kafa sisiren muzik. Yaslaniyor muyum acabaaaa

ben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..
ben leslienin sesini kapatıyorum çok kafa şişriyor..telefondan müzik açıyorum..

ben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..

Oralarda biseylet yemeee ispanyooool eve gelince saglikli yemekler ile doyur karnini :)

kadın resmen konusmus olmak için konusuyor. alttan gelen müzik de cok itici ve gürültülü.

evet bu hafta erken yatcam ben bize meyve pastası gönder

günaydın kızlar ilk bildirim benden..
ıspanyol tebrikler canısı ben dışarı cikcam ortalamayı hesaplarken kendiminkini eklerim

ben radyo dinliyorum ya saçma pop şarkılar bende bulamıyorum şarkı ya eskiler sikiyor yenileri de radyoda ne güzelse

bende sabah 3 mil leslie yaptım radyo eşliğinde

April deadline nisanda doğdunuz demeeekkk.. benim oğlum da 7 nisan doğumlu
ıspanyol parti yapalım kız burda ortada buluşalım 10 nisanda parti yapalım bu sayfada

kadın resmen konusmus olmak için konusuyor. alttan gelen müzik de cok itici ve gürültülü.
evet ya cok konuşuyor ben direk kapadim sesi

ben şimdi çıkıyorum kızlar 3 4 gibi gelicem listeyi paylaşım alanına taşıycam kalan yüzdeleri hesaplıycam dagatesi ve ben dısında bildirimlerinizi yapınız canlarım

günaydın arkadaşlar. Benim bi ark. var o farklı bir grupta eğer benide alırlarsa bende onunla aynı grupta yarışmak istiyorum o yüzden grubunuza katılamıyorum. Gönülden çağırışınıza, sıcak kanlılığınıza çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun.

Selam kızlar..Nabersiniz??Dün gece saat 1 e kadar ütü yaptım :)Bugün de planım ofisde işlerimi biritip akşamüstü pazara uğricaktım ablama gidicektim sözvermiştim..Ama kayınvalideyle karsılastık onada söz vermişim bugün geliyosun dimi dedi nereye dedim..Arkadası davet etmiş bende tamam demişim ay benim kafa gidik resmen,,şimdi hangisini geri cevircem kv ye basım agrıyo hiç gelesim yok dedim ilaç iç çok eğlenceli tipler dedi illa götürcek yani..Ablam da 2 aydır gitmiyorum küsecek off biri bana yardım etsin

canım ya kv ye gitme ablana git. kvye daha sık gidebiliyorsun anladıgım kadarıyla. ya da her ikisine de git. biraz kvde otur sonra kac ablana ya da tam tersi.

aaaaaa kimse gelmemiş bu saate kadar.. nedesiniz kızlaaaarrrrr
hani bildirimleeerrrr..

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2/74.5/0.7/%0.93)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65/64.7/0.3/%0.46)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

aa april de bildirim yapmamış aprillllll nerdesin balım böceğim sen yapmazdın böyle jasmine de yok nerdesiniz kızlar dagatesinin kilo bende ekliycem birazdan bize ceza geldi gibi canısılar hayırlısı olsun diyelim o değilde kaç kilo vermişler ya 1 haftada aç gezselerde olması zor neler oluyor

aaaaaa kimse gelmemiş bu saate kadar.. nedesiniz kızlaaaarrrrr
hani bildirimleeerrrr..
evet ispanyol kimse yazmamış ya ben yeni geldim listeyi taşıyım dedim daha gelmemişler ki neyse bekleyim azıcık daha o zaman gelirler herhalde demi 18 e kadar vaktimiz var paylaşım alanına taşımak için 6 olmadan gelseler bari

tamam canım toplight kaptanla da konuştum ben bir sıkıntı yok napalım sevmiştim seni aslında arkadaşın varmış madem orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…