günaydın kızlar ilk bildirim benden..
ben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..Gunaydiiiiinn ispanyol. Su an leslie ile 3 mil bitirdim 1 mile gectim. Kadin 45 dk biyunca konustu hic susmadi ya!! Ayrica muzik dinlemeyeli epey olmus dayanamadim kapttim bana guzel muzik tavsiyeleri lutfen :) 5 sene once dinledigin tarz muzik olmus kafa sisiren muzik. Yaslaniyor muyum acabaaaa
ben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..
ben leslienin sesini kapatıyorum çok kafa şişriyor..telefondan müzik açıyorum..
yook yoookkk dışarda yesem bile zararlı bişey yemiycem.. karneden sonra gezeriz biraz..Oralarda biseylet yemeee ispanyooool eve gelince saglikli yemekler ile doyur karnini :)
ben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..
evet bu hafta erken yatcam benapril canım deadline'nın da dediği gibi regl olunca ilk gün cok basım dönüyor benim. bir türlü care bulamadım. agrım da cok olunca yataga düşüyorum.
hahaha. kız hüzünlü masumduyeni avatarın hayırlı olsun april durun bende de avatar yok bugun bulayım bişey
Kızlar yag yakımı için saat 23.00 da uyuyor olmamız lazım en gec. bu hafta uymaya calısalım deadline buna
incelsin fit olup kalsın mı sonbahar cocuklarıııı!!bensiz lafladıgınız yetmiyormus gibi bir de sonbahara laf etmişler adı üstünde son da olsa o da bahaar eveeet durduk yere trip atarak regl olmanın tüm kurallarını yerine getirdim
evet size kocaman meyve pastası hazırlayacagız takımca
ıspanyol tebrikler canısı ben dışarı cikcam ortalamayı hesaplarken kendiminkini eklerimgünaydın kızlar ilk bildirim benden..
ben radyo dinliyorum ya saçma pop şarkılarGunaydiiiiinn ispanyol. Su an leslie ile 3 mil bitirdim 1 mile gectim. Kadin 45 dk biyunca konustu hic susmadi ya!! Ayrica muzik dinlemeyeli epey olmus dayanamadim kapttim bana guzel muzik tavsiyeleri lutfen :) 5 sene once dinledigin tarz muzik olmus kafa sisiren muzik. Yaslaniyor muyum acabaaaa
bende sabah 3 mil leslie yaptım radyo eşliğindeben bu sabah yapamdım spor.. oğluşun karne töreni var .. kahvaltı yaptım şimdi..öğleden sonra yaparım mutlaka..
ıspanyol parti yapalım kız burda
evet ya cok konuşuyor ben direk kapadim sesikadın resmen konusmus olmak için konusuyor. alttan gelen müzik de cok itici ve gürültülü.
Selam kızlar..Nabersiniz??Dün gece saat 1 e kadar ütü yaptım :)Bugün de planım ofisde işlerimi biritip akşamüstü pazara uğricaktım ablama gidicektim sözvermiştim..Ama kayınvalideyle karsılastık onada söz vermişim bugün geliyosun dimi dedi nereye dedim..Arkadası davet etmiş bende tamam demişim ay benim kafa gidik resmen,,şimdi hangisini geri cevircem kv ye basım agrıyo hiç gelesim yok dedim ilaç iç çok eğlenceli tipler dedi illa götürcek yani..Ablam da 2 aydır gitmiyorum küsecek off biri bana yardım etsin
evet ispanyol kimse yazmamış ya ben yeni geldim listeyi taşıyım dedim daha gelmemişler ki neyse bekleyim azıcık daha o zaman gelirler herhalde demi 18 e kadar vaktimiz var paylaşım alanına taşımak için 6 olmadan gelseler bariaaaaaa kimse gelmemiş bu saate kadar.. nedesiniz kızlaaaarrrrr
hani bildirimleeerrrr..
tamam canım toplight kaptanla da konuştum ben bir sıkıntı yok napalım sevmiştim seni aslında arkadaşın varmış madem ordagünaydın arkadaşlar. Benim bi ark. var o farklı bir grupta eğer benide alırlarsa bende onunla aynı grupta yarışmak istiyorum o yüzden grubunuza katılamıyorum. Gönülden çağırışınıza, sıcak kanlılığınıza çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?