Oldu inan ki bu sabah da 1 zeytin yedim, 1 ısırık peynir, 3 yudum ekmek, 1 şekersiz çay.
Canım hala adet olamadım sıkıntısı devam ediyor, testlerde de birşey çıkmıyor. Gelse de inse şu şişkinlik hayırlısıyla...
Dün 2 bin küsür adım attım, az tabi. Öğlen kızlarla yemeğe çıktık, işte benim mahvolduğum zamanlar..Herkesle bir ben de iskender yedimkedi:
Akşam telafi ettim ama..Akşam saat 6-7 gibi çok az yağlı kabak kavurma, 2 kuru yağsız köfte, yanında 1 bardak kendi yaptığım az şekerli kızılcık ve 3 çatal bulgur pilavı.
Ara: 1 soda, bol su...Gece 3,5'ta yattım.
Sabahı da yazdım zaten. Yalnız bugün tüm ramazan canım istedi simit yemek istiyorum. Simit-ayran :)) haketmedim ama istiyorum işte
kizlar ben sizleri cok ozledim ama giremiyorum ki nete :/
adanaya geldim yine bayram diye sonrasinda da kaldim. nisan falan derken kosusturmacalari gunleri geride biraktik.
bundan sonra girebilmeyi umit ediyorum ama garanti veremiyorum.
sonra gorusuruz. optum hepinizi.
slm takımcım iyi ve kötü haberlerim var evimin hemen dibindeki okula tayinim çıktı efoşuma daha yakınım artık ama 1 . sınıfları okutuyorum işim çok zor efe ye bakıcı bakıo zor ayrılıyoz offffffffff çok özlüyom tosunumu ve çok yoruluyorum ve takıma yaklaşık 10 gündür hiç girmedim izin verirseniz ben takımdan ayrılmak istiyorum belki aylarrr sonra sınıfım okuma yazmaya geçince falan tekrar dönerim ama şimdilik yetişemiyorum hepiniziiiii çok seviyorum aslında ayrılmak istemiyom ama beceremiyorum geçici olarak mı ayrılsam bilmem ki neyse cuma ya kadar kara veririm inş kocamannnn öpüldünüz
merhaba hanımlar...
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum...
ben memleketten yeni geldim ve tartıya çıkmaya korkuyorum....
çünkü kendimi hiç ama hiç kasmadm....
güzel güzel baklavalarr, sarmalar, börekler,,,,
oy oy oyyyy deyişinizi duyar gibiyim....
ama napaym yaaaa
içimden hiç kendimi engellemek gelmedi...
şimdik çıkacam tartyaaaa bakalm ne durumdaym....
nermincim canım, yeni üyeler alalım grubumuza ve kalabalıklaşalım. ne dersin canım?
slm kızlar sizi ara ara kontrol edeceğim hıııııııııııı
banada bayram yaramadı bu arada efe nin ilk dişi sonunda çıktı ögrencilerim yorucu am tatlılar uğrarım sonra inş öptm
nermin canim benim yaa, e sonra ne oldu? amma stres olmussundur.. gecmis olsun canimcim.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?