gece kuşusun yani ben o kadar değil en geç 1 de uyurum diziler o saate bitiyor bende pek dizi izlemiyorum zaten de kitap falan okursam geç oluyor ama en ge 12 e yatmak lazım hızlı kilo vermek için leptin hormaonu en çok 11 le 2 arası salgılanıyormuştahımm evet ondan olabilir ben erken kalmasına kalkarımda sonra tam dizilerim başlıcak hopp uyuyorum gece 3 gene ayaktayım
benim kilolarım kendimi bildim bileli benimle seninki yerleşikse benimki ne olmuştur kimbilirHosbulduuuum tesekkur ettim
Artik yerlesik oldu bendeki kilolar
2.5 sene olmus
ay erkeklerin metabolizma süper ya iki gün dikkkat edip hop veriyorlar biz uğraşıp duralım 100 gr için reva mı bu of ofEsime surekli kilo aldin bak göbeğin cikti dikkat et diyordum son gunlerde
Bi iki kere yemek yemedi diye
3 kg birden vermis ya
Benim canim cikacak o kiloyu verene kadar
İyi dedim koca bi aferin sana
Ben fit koca istiyorum
O bana ne diyor
Sakın verme böyle iyiymis
Onun yuzunden hep yarim birakiyorum
evet artık eski düzenine geldiysen rahatça devam ederiz değil mi hem geçen hafta 79 bildirdin ya onun üzerinden hesaplıyoruz aldıklarını versen bile süper olur sanırım listeye alabiliriz tam bilemedim ama aprille karar vermemiz lazım sen yinede iyi çalış cuma sabah tartılırsın olmadıHoş buldum inşallah canım ben de listeye girmek istiyorum
evet bencede telde donuyor falan çoklu alıntıda sinir oluyorumTelden pek kolay yapılmıyor tek tek cevaplacanım
yok kız erken kalkarsam 8 de uykum geliyo uyuyuncada hoop 3te zombi oluyorumgece kuşusun yani ben o kadar değil en geç 1 de uyurum diziler o saate bitiyor bende pek dizi izlemiyorum zaten de kitap falan okursam geç oluyor ama en ge 12 e yatmak lazım hızlı kilo vermek için leptin hormaonu en çok 11 le 2 arası salgılanıyormuşta
benim kilolarım kendimi bildim bileli benimle seninki yerleşikse benimki ne olmuştur kimbilirben bile verebiliyorsam sen rahat veririsin canım yerleştikçe yavaş veriyorsun seninki dahada yerleşmeden kurtul bence
ay erkeklerin metabolizma süper ya iki gün dikkkat edip hop veriyorlar biz uğraşıp duralım 100 gr için reva mı bu of ofay sakın dinleme onu bak sağlığın için de önemli sonuçta birlkaç yıl sonra merdiven çıkamaz olursun 2 adım atıp tıkanırsın valla hep sağlık içinde önemli ben çok terlerdim böyle yazın dışarı çıkmak istemezdim hatta kışın bile iki adım yürüyünce bile kan ter içinde kalırdım doktora gittim çok terliyorum idye tiroidlerime baktı falan dedi ki herşey normal sinirsel olabilir birde kilo versen iyi olabilir çok çok fazlan yok ama o bile vucudunu rahatsız ediyor olabilir dedi 74 kiloydum o zaman tabiki fazlalığım vardı belli olmuyordu kilom 10 kilo verdim şimdilerde çok rahatım hakikaten vucudum rahatsızmış yani ama hala fazlam var inşallah hep beraber çabucak verir bir daha da almayız ya
evet artık eski düzenine geldiysen rahatça devam ederiz değil mi hem geçen hafta 79 bildirdin ya onun üzerinden hesaplıyoruz aldıklarını versen bile süper olur sanırım listeye alabiliriz tam bilemedim ama aprille karar vermemiz lazım sen yinede iyi çalış cuma sabah tartılırsın olmadı
evet bencede telde donuyor falan çoklu alıntıda sinir oluyorum
çok iyiymiş o çeşitli yöntemler uyumak içinyok kız erken kalkarsam 8 de uykum geliyo uyuyuncada hoop 3te zombi oluyorum
normalde en geç 12 de sütümü içip yatağa girmiş oluyorum
bende kitap okuyorum uyumam 1,5 2 yi buluyor
bide şimdi yeni bişey buldum uyku telkinleri diye onları dinliyoru masal gibi geliyor hopp uyuyorum
ben spor spor spor modundayım cuma tartılayım dedim bu hafta aldığım kiloları vermem lazımee ne alemdesiniz yarın tartı günü
kız çok az yemişsin sankim yaşıyor musun o yediklerinle dikkat et halsiz düşme neyseki 3 yumrta yeterli protein sağlamış ama başka biey yokkızlar hayırlı akşamlar
dün 11 3 haşlanmış yumurta
14:00 1kase yoğurt
2 ceviz
16:00 1 elma
19:00 100gr kadar kabak çekirdeği
kabak çekirdeği çok faydalıymış biraz yırttım ordan..ben spor spor spor modundayım cuma tartılayım dedim bu hafta aldığım kiloları vermem lazımyediklerime de dikkat ediyorum 2 gündür umarım cumaya güzel sonuçlar görürüm
kız çok az yemişsin sankim yaşıyor musun o yediklerinle dikkat et halsiz düşme neyseki 3 yumrta yeterli protein sağlamış ama başka biey yok
ben anladım çekirdek yemek için yemekten ödün vermiş oldun değil mikabak çekirdeği çok faydalıymış biraz yırttım ordan..
eşim alıştırdı. film izlerken cips yerine yiyoruz artık.ben anladım çekirdek yemek için yemekten ödün vermiş oldun değil miafiyet olsun ben pek sevmem kabak çekirdeğini de zaten ondan bu menüye tepki göstermiş olabilirim
sen geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı bakayım kaç kiloyydun bu arada yarın tartı günü buraya yaz şu şekilde takıma geldiğin kilo geçen haftaki kilo bu haftaki kilo ve hedef kilon birde takıma geldiğin tarih tamam mıbu arada dün az yedim ama sabah 73,7 dim
ay en azından sağlıklı cipse göre afiyet olsuneşim alıştırdı. film izlerken cips yerine yiyoruz artık.
tamam canım bu haftaki kionu yarın bekliyoruz tamam mı görüşürüzbenim kızın sancısı tuttu yine bas bas bağırıyor byeeee
Eski sistemde cevapliyordum ama yenilenince site olmuyor anlamiyorumTelden pek kolay yapılmıyor tek tek cevaplacanım
Evet canim kilo hep herseye dertgece kuşusun yani ben o kadar değil en geç 1 de uyurum diziler o saate bitiyor bende pek dizi izlemiyorum zaten de kitap falan okursam geç oluyor ama en ge 12 e yatmak lazım hızlı kilo vermek için leptin hormaonu en çok 11 le 2 arası salgılanıyormuşta
benim kilolarım kendimi bildim bileli benimle seninki yerleşikse benimki ne olmuştur kimbilirben bile verebiliyorsam sen rahat veririsin canım yerleştikçe yavaş veriyorsun seninki dahada yerleşmeden kurtul bence
ay erkeklerin metabolizma süper ya iki gün dikkkat edip hop veriyorlar biz uğraşıp duralım 100 gr için reva mı bu of ofay sakın dinleme onu bak sağlığın için de önemli sonuçta birlkaç yıl sonra merdiven çıkamaz olursun 2 adım atıp tıkanırsın valla hep sağlık içinde önemli ben çok terlerdim böyle yazın dışarı çıkmak istemezdim hatta kışın bile iki adım yürüyünce bile kan ter içinde kalırdım doktora gittim çok terliyorum idye tiroidlerime baktı falan dedi ki herşey normal sinirsel olabilir birde kilo versen iyi olabilir çok çok fazlan yok ama o bile vucudunu rahatsız ediyor olabilir dedi 74 kiloydum o zaman tabiki fazlalığım vardı belli olmuyordu kilom 10 kilo verdim şimdilerde çok rahatım hakikaten vucudum rahatsızmış yani ama hala fazlam var inşallah hep beraber çabucak verir bir daha da almayız ya
evet artık eski düzenine geldiysen rahatça devam ederiz değil mi hem geçen hafta 79 bildirdin ya onun üzerinden hesaplıyoruz aldıklarını versen bile süper olur sanırım listeye alabiliriz tam bilemedim ama aprille karar vermemiz lazım sen yinede iyi çalış cuma sabah tartılırsın olmadı
evet bencede telde donuyor falan çoklu alıntıda sinir oluyorum
canım bende telden yapamıyorum çoklu alıntı evet eskidendi oEski sistemde cevapliyordum ama yenilenince site olmuyor anlamiyorum
Coklu alinti diyorum yine de tek tek cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?