Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hımm evet ondan olabilir ben erken kalmasına kalkarımda sonra tam dizilerim başlıcak hopp uyuyorum gece 3 gene ayaktayım
gece kuşusun yani ben o kadar değil en geç 1 de uyurum diziler o saate bitiyor bende pek dizi izlemiyorum zaten de kitap falan okursam geç oluyor ama en ge 12 e yatmak lazım hızlı kilo vermek için leptin hormaonu en çok 11 le 2 arası salgılanıyormuşta

Hosbulduuuum tesekkur ettim
Artik yerlesik oldu bendeki kilolar
2.5 sene olmus
benim kilolarım kendimi bildim bileli benimle seninki yerleşikse benimki ne olmuştur kimbilir ben bile verebiliyorsam sen rahat veririsin canım yerleştikçe yavaş veriyorsun seninki dahada yerleşmeden kurtul bence

ay erkeklerin metabolizma süper ya iki gün dikkkat edip hop veriyorlar biz uğraşıp duralım 100 gr için reva mı bu of of ay sakın dinleme onu bak sağlığın için de önemli sonuçta birlkaç yıl sonra merdiven çıkamaz olursun 2 adım atıp tıkanırsın valla hep sağlık içinde önemli ben çok terlerdim böyle yazın dışarı çıkmak istemezdim hatta kışın bile iki adım yürüyünce bile kan ter içinde kalırdım doktora gittim çok terliyorum idye tiroidlerime baktı falan dedi ki herşey normal sinirsel olabilir birde kilo versen iyi olabilir çok çok fazlan yok ama o bile vucudunu rahatsız ediyor olabilir dedi 74 kiloydum o zaman tabiki fazlalığım vardı belli olmuyordu kilom 10 kilo verdim şimdilerde çok rahatım hakikaten vucudum rahatsızmış yani ama hala fazlam var inşallah hep beraber çabucak verir bir daha da almayız ya

Hoş buldum inşallah canım ben de listeye girmek istiyorum
evet artık eski düzenine geldiysen rahatça devam ederiz değil mi hem geçen hafta 79 bildirdin ya onun üzerinden hesaplıyoruz aldıklarını versen bile süper olur sanırım listeye alabiliriz tam bilemedim ama aprille karar vermemiz lazım sen yinede iyi çalış cuma sabah tartılırsın olmadı
Telden pek kolay yapılmıyor tek tek cevapla canım
evet bencede telde donuyor falan çoklu alıntıda sinir oluyorum

kızlar dünkü menümü yazayım
kahvaltı: 2 yk yoğurt 4 yk kadar yulaf ezmesi ve 1 nar karıştırdım yedim narla çok güzel oluyor tavsiye ederim ben
öğle: karabuğdaylı domates çorbası( miktar olarak 1 su bardağı evde yapılmışkonserve domates 1 çay bardağı süt 2 yk haşlanmış karabuğday kırmızı biber sarımsak yağ tuz yok ) tadı biraz değişik oldu ama yedim
ara: 1bardak süt 1 yeşil elma tarçın serpilmiş
akşam: 1 servis kaşığı kadar nohut yemeği 2 yk pilav 2 yk yoğurt
su 2 lt spor jillian level 3 + 5 mil leslie cumaya kadar herşeyi yapamam lazım dün çok iyiydi

yok kız erken kalkarsam 8 de uykum geliyo uyuyuncada hoop 3te zombi oluyorum
normalde en geç 12 de sütümü içip yatağa girmiş oluyorum
bende kitap okuyorum uyumam 1,5 2 yi buluyor
bide şimdi yeni bişey buldum uyku telkinleri diye onları dinliyoru masal gibi geliyor hopp uyuyorum

çok iyiymiş o çeşitli yöntemler uyumak için insan en rahat olduğu zaman uyumalı aslında abrtmamak koşuluyla senin için sorun yok o zaman ben kitap okuyunca daha geç yatıyorum ya kitap bitmeden rahat edemiyorum da özellikle macera yada polisyeyse hiç yarım bırakamam normalde insanlar uyumak için kitap okur bende işe yaramıyor

kızlar hayırlı akşamlar
dün 11 3 haşlanmış yumurta
14:00 1kase yoğurt
2 ceviz
16:00 1 elma
19:00 100gr kadar kabak çekirdeği

ee ne alemdesiniz yarın tartı günü
ben spor spor spor modundayım cuma tartılayım dedim bu hafta aldığım kiloları vermem lazım yediklerime de dikkat ediyorum 2 gündür umarım cumaya güzel sonuçlar görürüm

kızlar hayırlı akşamlar
dün 11 3 haşlanmış yumurta
14:00 1kase yoğurt
2 ceviz
16:00 1 elma
19:00 100gr kadar kabak çekirdeği
kız çok az yemişsin sankim yaşıyor musun o yediklerinle dikkat et halsiz düşme neyseki 3 yumrta yeterli protein sağlamış ama başka biey yok

dün akşam 8de eşim teyzeme gidiyim dedi kızgındım biraz git dedim.
gece 11 oldu gel diye aradım sohbet ediyoruz dedi.
12 oldu devam ediyoruz. dedi.
kızdım aramadım bi baktım 2 olmuş. 10dk mesafede onlar da. aradım gel diye teyzesi çıktı burda kalıcam demiş. aklımı kaçırmak üzereyim. onlar da hasta diye seslerini çıkarmıyorlar. evleri kalabalık hiç düşünmüyor. orda kuran okumuş ağlamış. sabah hastaneye götürmüşler. teyzesini tehdit edip ne istiyorsa yaptırmış bana sökmüyor tehditleri. gidip waffle falan yemişler. dr ilaç yazmış bitmişti evdeki ondan biraz da yaptıkları. şimdi yolda eve gelecek sanırım ama dayanmakta zorlanıyorum. çok dertliyim kimseye de açamıyorum. sürekli beni kıracak şeyler söylüyor istemeden.
neyse özür dilerim sıktıysam...

kabak çekirdeği çok faydalıymış biraz yırttım ordan..

bu arada dün az yedim ama sabah 73,7 dim

ben anladım çekirdek yemek için yemekten ödün vermiş oldun değil mi afiyet olsun ben pek sevmem kabak çekirdeğini de zaten ondan bu menüye tepki göstermiş olabilirim
eşim alıştırdı. film izlerken cips yerine yiyoruz artık.

bu arada dün az yedim ama sabah 73,7 dim
sen geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı bakayım kaç kiloyydun bu arada yarın tartı günü buraya yaz şu şekilde takıma geldiğin kilo geçen haftaki kilo bu haftaki kilo ve hedef kilon birde takıma geldiğin tarih tamam mı takıma geldiğin tarih ilk mesaj attığın tarih buraya

benim kızın sancısı tuttu yine bas bas bağırıyor byeeee

Evet canim kilo hep herseye dert
Yine kiyafet bulamiyorum evde giyecek
Cok sinir bi durum
Ya ben ne dedim 2.5 senelik dedim dimi
Aslinda 1. Dogumda kaldi hep bunlar
Yani 5 sene olcak
Evlenirken 53 kiloydum
Simdi tam bir dombiliyim
Sen bayagi vermissin galiba
İns istedigin kiloya cabucak inersin
Hepimiz hepimiz ineriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…