- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Mersi şekerimçok hoşsun yabende erken uyucam
mm şike alırım bi dalMersi şekerimtabi birde şu boyutuda var erken uyumanın en az 6/8 saat arası uyumalıyız ki metobolizmamız çalışsın çaktırma şike var
tatlı rüyalar canım...çalışsın metobolikler bakalım yarın görüşürüz iyi geceler sana ve herkeseeemm şike alırım bi daluykum geldi valla
april ağırlığını koymuşsun vayyy dedim arkandayım lider sensin sen ne dersen o o kadarDİKKAT ;
yeni gelen ve denenen arkadaşlarım aranızda katılım konusunda çok eksiklikler var.Sadece bikaç arkadaş hariç diğerlerinden takımca memnun değilim lütfen katılımlarınızı çoğaltın ve şuanda bildiğiniz üzre deneme süresindesiniz ! hepiniz çok güzel bir şekilde buraya geldiniz ogünkü heyecanla hergün sizleri buraya bekliyorum haberiniz olsun....Güzel arkadaşlıklar için bu sadece bir uyarı lütfen dahil olun görüşmek üzree......
gördüm canım bende aynı seçenekten yanayımKızlar paylaşım alanında şöyle yeni bir düzenleme oylanıyor sizlerinde haberi olsun istedim ;
((((Gerekmedikce üyeye izin verilmesin,izinden dönen üye kilo alırsa ona kilosunu vermesi ve listeye girmesi için 1ay verilsin.bu sürede kilosunu veremezse diskalifiye olunsun...)))))
Biz 1.takım olarak evet oyumuzu kullandık bilginize sonuca ulaştığı zaman haberdar edeceğim sizleri...
29 yasindayim
2.5 yasinda 1 kızım
4.5 yasında 1 oğlum var
80 kiloyum sanirim
Ve zayiflamak istiyorum
Kaptaninizi severim
Dogumdan 86 yla cikmistim
1.5 sene sonra 70 e kadar dustum
1 senedir koyverdim kendimi simdi yine 80 oldum
Cok mutsuzum
İstikrarli bi sekilde zayiflamak istiyorum
Umarim burda devam edebilirim
Kızlar paylaşım alanında şöyle yeni bir düzenleme oylanıyor sizlerinde haberi olsun istedim ;
((((Gerekmedikce üyeye izin verilmesin,izinden dönen üye kilo alırsa ona kilosunu vermesi ve listeye girmesi için 1ay verilsin.bu sürede kilosunu veremezse diskalifiye olunsun...)))))
Biz 1.takım olarak evet oyumuzu kullandık bilginize sonuca ulaştığı zaman haberdar edeceğim sizleri...
hoş geldin canım.. ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum..29 yasindayim
2.5 yasinda 1 kızım
4.5 yasında 1 oğlum var
80 kiloyum sanirim
Ve zayiflamak istiyorum
Kaptaninizi severim
Dogumdan 86 yla cikmistim
1.5 sene sonra 70 e kadar dustum
1 senedir koyverdim kendimi simdi yine 80 oldum
Cok mutsuzum
İstikrarli bi sekilde zayiflamak istiyorum
Umarim burda devam edebilirim
diskalifiye ağır olmamış mı yaaKızlar paylaşım alanında şöyle yeni bir düzenleme oylanıyor sizlerinde haberi olsun istedim ;
sen çoktan listedeydin zaten ama yine de paylaşımların yi olsunMutlaka başarırsın yeter ki iste
Hoşgeldin
Benim için geçerli değil dimi artık girdim ki ben listeye asddsffg
evet biraz ağır aslında ama ağır olmayınca insan dikkat etmyor diye april o seçeneği seçmiş aslında listeye tekrar kilosunu verene kadar alınmaması da aynı kapıya çıkarhoş geldin canım.. ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum..
diskalifiye ağır olmamış mı yaa
Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları hep beraberBen kaptani gordugum icin zaten yazdim :))
Burda acik yok mu yani :/
Mutlaka diger tarafa yazmali miyim?
Canım menünde ara öğünlerde hep kuru üzüm var sebebi varmı ?Dünkü menü:
Kahvaltı: 9:30
3 ısırık ıspanaklı börek
Yarım poğaça
Bir kupa şekersiz çay
Öğle: 14:00
Bir kepçe tavuk suyu çorbası
Yarım tabak karnabahar
Yarım tabak beşamelli ıspanak
Salata
Ara: 10 kuru üzüm, 1 kupa şekersiz çay
Akşam: 20:00
Bir ızgara tavuk
5 kaşık kereviz
Salata
Bi kase yoğurt
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
Merakla bekliyoruz seni ! Gel yine sıkı bir sekilde başlaHerkese iyi geceler yol yorgunluğu sebebiyle ne dediğimi diyeceğimi bilmez oldum yarın daha sağlam bir kafayla görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?