Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

DİKKAT ;
yeni gelen ve denenen arkadaşlarım aranızda katılım konusunda çok eksiklikler var.Sadece bikaç arkadaş hariç diğerlerinden takımca memnun değilim lütfen katılımlarınızı çoğaltın ve şuanda bildiğiniz üzre deneme süresindesiniz ! hepiniz çok güzel bir şekilde buraya geldiniz ogünkü heyecanla hergün sizleri buraya bekliyorum haberiniz olsun....Güzel arkadaşlıklar için bu sadece bir uyarı lütfen dahil olun görüşmek üzree......

Kızlar paylaşım alanında şöyle yeni bir düzenleme oylanıyor sizlerinde haberi olsun istedim ;

((((Gerekmedikce üyeye izin verilmesin,izinden dönen üye kilo alırsa ona kilosunu vermesi ve listeye girmesi için 1ay verilsin.bu sürede kilosunu veremezse diskalifiye olunsun...)))))

Biz 1.takım olarak evet oyumuzu kullandık bilginize sonuca ulaştığı zaman haberdar edeceğim sizleri...

april ağırlığını koymuşsun vayyy dedim arkandayım lider sensin sen ne dersen o o kadar

gördüm canım bende aynı seçenekten yanayım

Mutlaka başarırsın yeter ki iste
Hoşgeldin

Benim için geçerli değil dimi artık girdim ki ben listeye asddsffg

hoş geldin canım.. ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum..
diskalifiye ağır olmamış mı yaa

Mutlaka başarırsın yeter ki iste
Hoşgeldin

Benim için geçerli değil dimi artık girdim ki ben listeye asddsffg
sen çoktan listedeydin zaten ama yine de paylaşımların yi olsun

hoş geldin canım.. ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum..

diskalifiye ağır olmamış mı yaa
evet biraz ağır aslında ama ağır olmayınca insan dikkat etmyor diye april o seçeneği seçmiş aslında listeye tekrar kilosunu verene kadar alınmaması da aynı kapıya çıkar aslında o şıkta olabilirmiş daha mantıklı

Dünkü menü:
Kahvaltı: 9:30
3 ısırık ıspanaklı börek
Yarım poğaça
Bir kupa şekersiz çay

Öğle: 14:00
Bir kepçe tavuk suyu çorbası
Yarım tabak karnabahar
Yarım tabak beşamelli ıspanak
Salata

Ara: 10 kuru üzüm, 1 kupa şekersiz çay

Akşam: 20:00
Bir ızgara tavuk
5 kaşık kereviz
Salata
Bi kase yoğurt

1 elma 1 portakal

45 dk leslie 3 mil

sabah
lor peynir ve biberli yumurta domates zeytin bitki çayı su 1 dilim tam tahıllı ekmek
öğle
cornflax süt
akşam
yarım tabak makarna bir kase tavuk çorbası
şimdide cnm kestane istiyodu bı aydır fırına attım
onuda yer en son sütümü içer uyurum

Kızlar ben geldim kusura bakmayın 2 gündür giremedim eve dönüş hazırlıkları çarşı pazar malum burda çocukları bırakıp bir yere gidemiyorum orada anneme bırakıp kız kardesimle beraber alış veriş yaptım amaaaa ne aldiysam 1 beden küçüğü nü aldım ki annemlerde aldığım kg cuklari bir an önce vereyim. 2 gündür menüler allak bullak yarından itibaren düzenli paylaşım lar yapılacaktır hiç supheniz olmasın

Kızlar farkettim de bende motivasyon eksikliği oldu bilmiyorum belki yer değiştirdim ondan mi kg aldın tekrar güvensizlik mi oldu
Ben kaptani gordugum icin zaten yazdim :))
Burda acik yok mu yani :/
Mutlaka diger tarafa yazmali miyim?
Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları hep beraber

Herkese iyi geceler yol yorgunluğu sebebiyle ne dediğimi diyeceğimi bilmez oldum yarın daha sağlam bir kafayla görüşmek üzere

Canım menünde ara öğünlerde hep kuru üzüm var sebebi varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…