- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydın kuzumGünaydınlaaaaaarrrr
GünaydınGünaydınlaaaaaarrrr
Günaydınlaaaaaarrrr
Dünkü menüm
07:15
Bir açma çok az yağlı
Bir çay
12:25
Bir kase mercimek çr
5 kasık karnıbahar
Salata
Bir dilim ekmek
16:00
Bir elma
19:00
Bir kase pul biberli yoğurt
Bir dilim ekmek
2,5 lt su
Spor yok
bu hafta oyle olmuş galibaHerkes yemeği fazlasıyla azaltmis mi bana mı öyle geldi
aliskanlik herhalde bende kalkamiyorum evde olunca arkadaşlar çalışıyor ya onun da etkisi var tabigünaydın kızlarrrrrr ayy bayılıyorum şu erken kalkabilen hatunlara
11 de kalktım ben bitki çayımı içiyorum biraz sonra kahvaltı yapcam
hımm evet ondan olabilir ben erken kalmasına kalkarımda sonra tam dizilerim başlıcak hopp uyuyorum gece 3 gene ayaktayımbu hafta oyle olmuş galibabende seninle aynı psikolojideyim ya haftosonu şehir dışında olunca motivasyon zorluğu yaşıyorum bu hafta cumaya toparlanmaya çalışıyorum bakalım tekrar hosgeldin tatlım toparlanda listeye alalim artık
aliskanlik herhalde bende kalkamiyorum evde olunca arkadaşlar çalışıyor ya onun da etkisi var tabi
Hosbulduuuum tesekkur ettimhoş geldin canım.. ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum..
diskalifiye ağır olmamış mı yaa
İns hep birlikteKızlar farkettim de bende motivasyon eksikliği oldu bilmiyorum belki yer değiştirdim ondan mi kg aldın tekrar güvensizlik mi oldu
Hos geldin canım vericez inşaallah şu kiloları hep beraber
Kg açısından tehlikeli koca tipiEsime surekli kilo aldin bak göbeğin cikti dikkat et diyordum son gunlerde
Bi iki kere yemek yemedi diye
3 kg birden vermis ya
Benim canim cikacak o kiloyu verene kadar
İyi dedim koca bi aferin sana
Ben fit koca istiyorum
O bana ne diyor
Sakın verme böyle iyiymis
Onun yuzunden hep yarim birakiyorum
Bende tlf dan giriyorum canım hepsinde aynısı mı bilmiyorum ama; kime cevap yazmak istersen o cümlenin sonunda cevapla butonuna bas sonra yapmak istediğini yaz gönder.Ben coklu alinti yapamiyorum sekerler ya
Nasıl yapabilirim
Bu arada b.sayardan degil telefondan giriyorum
Hoş buldum inşallah canım ben de listeye girmek istiyorumbu hafta oyle olmuş galibabende seninle aynı psikolojideyim ya haftosonu şehir dışında olunca motivasyon zorluğu yaşıyorum bu hafta cumaya toparlanmaya çalışıyorum bakalım tekrar hosgeldin tatlım toparlanda listeye alalim artık
aliskanlik herhalde bende kalkamiyorum evde olunca arkadaşlar çalışıyor ya onun da etkisi var tabi
Telden pek kolay yapılmıyor tek tek cevaplaBen coklu alinti yapamiyorum sekerler ya
Nasıl yapabilirim
Bu arada b.sayardan degil telefondan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?