Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende de var azıcık o planlı disiplinli hoşuma gitti sıkı yönetim bırakmayalım hep beraber kilo verelim o zaman

Sayın Deadline o bitter çikolatayı lütfen öğlen kahvenize saklayınız...Akşamları sıkıyönetim var kızlar yemeğini yedin tamam bitti kahveye ok sadece

Sayın Deadline o bitter çikolatayı lütfen öğlen kahvenize saklayınız...Akşamları sıkıyönetim var kızlar yemeğini yedin tamam bitti kahveye ok sadece
tamam o zaman gideyim sade kahvemi yudumlayayım ben o halde tamam akşam yemeğim bitti başka bişey yok içecekler hariç

april sadece türk kahvemi içtim ve su içiyorum birazdan rezene çayı içerim herhalde sana rapor veryim gerçekten yemiyorum bişey zaten kardeşim evdeki bitter çikolatamı yemiş bitirmiş sağolsun istesemde yiyemezmişim zaten

AAAA OLDUMU ŞİMDİ SENLE BENDE VARYA AKIL AYNI ANDA ÇALIŞIYOR....

KARDEŞİNE AFİYET OLSUN ÇOK İYİ YAPMIŞ ÇOK İYİ CANIM EVET YEME DAHA BİŞEY

Dünkü menüm:
Yarım poğaça
Yarım boyoz
Şekersiz çay

Öğle:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote

Ara: 10 kuru üzüm
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata ( kendimi tutamadım 1 aydır ilk kez çikolata yedim bu araDa)

Akşam:
Bi tabak kereviz
Bi kase yoğurt
Salata
Ve leslie 3 mil 45 dk

EVVET ZAYIFLIK GİBİSİ VARMI HE HEEY GENÇLİK İKSİRİ OLUYOR SANKİ
ayy düşünsene yakında sende çıtır olacaksın böyle daha da genç benim suratım küçük ya kimse yaşıma inanmıyor zaten bu kiloda bile liseye gidiyor gibiymişim kilo verince ortaokul çocuğu olurum herhalde o da sinir bozucu bazen liseli ufaklıklardan laf yiyorum ya çok komik gülesim geliyor yürü git yavrum diye

bu menüde ya üzüm ya da çikolata gereksiz olmuş ikisinden birisini yeseymişsin daha mantıklıymış sanki bana öyle geldi tatlım onun dışında güzel menü sporda öyle tebrikler tabi boyoz hiç yemedim yağlı mı o orda soru işaretlerim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…