bende de var azıcık o planlı disiplinli hoşuma gitti sıkı yönetimaynen öyle yanlış hatırlamıyorsun canım 7nisan evlilik yıldönümüm 8nisan işyeri yıldönümüm hiç unutmam sizleride ben o yüzden.ne güzel de tesadüfller olmuş aramızdaevet koç burcunun bütün özelliklerini taşıyorum birazcık duygusallığım var sadece ama memnunum disiplinli olmayı seviyorum.planlı ve kontrollüyümdür bişeyler aksi gitsin hemen gıcık oluyorum.takımıda biliyorsun son zamanlarda düzelmeye başladı tekrar bozulsun istemiyorum elele devam güzeller
Sayın Deadline o bitter çikolatayı lütfen öğlen kahvenize saklayınız...Akşamları sıkıyönetim var kızlar yemeğini yedin tamam bittiay bende çok sverim birde nane atınca da çok güzel oluyor bugün akşam yemeğim 2 kepçe çorba ve bol pulbiber naneli yoğurttu daaz sonra sade türk kahvesi yanına bir parça bitter yesem sence sorun olur mu sayın kaptan yardımcımız acaba bana bir yardımcı olsan sonra 10 dk bacak hareketleri ve 10 dk karın videosu yapıcam 10 dk da soğuma videosu sence uygun mu brde öğlen 3 mil leslie ve jillian yaptım
tamam o zaman gideyim sade kahvemi yudumlayayım ben o haldeSayın Deadline o bitter çikolatayı lütfen öğlen kahvenize saklayınız...Akşamları sıkıyönetim var kızlar yemeğini yedin tamam bittikahveye ok sadece
aklın nerdeydi bakimm? heeAy suyu yazmayı unutmuşum sporda 45 dk tempolu yürüyüş ahhh ahh unutmuşum ya
afiyet olsun canım bende birazdan çıkacağım kendine iyi bak sonra grsrz yineeetamam o zaman gideyim sade kahvemi yudumlayayım ben o haldetamam akşam yemeğim bitti başka bişey yok içecekler hariç
tamam april grüşürüz sende kendne iy bakafiyet olsun canım bende birazdan çıkacağım kendine iyi bak sonra grsrz yineeetabii suya devam özellikle
bende tam onu yazacaktım ya kesinlikle aynı çalışıyor yaniAAAA OLDUMU ŞİMDİ SENLE BENDE VARYA AKIL AYNI ANDA ÇALIŞIYOR....
KARDEŞİNE AFİYET OLSUN ÇOK İYİ YAPMIŞapril sadece türk kahvemi içtim ve su içiyorum birazdan rezene çayı içerim herhalde sana rapor veryim gerçekten yemiyorum bişeyzaten kardeşim evdeki bitter çikolatamı yemiş bitirmiş sağolsun istesemde yiyemezmişim zaten
yalnız kız ne kadar gençleşmiş sanki çok güzel olmuş küçülmüş birdeBEFORE & AFTER
Eki Görüntüle 1401531
EVVET ZAYIFLIK GİBİSİ VARMI HE HEEY GENÇLİK İKSİRİ OLUYOR SANKİyalnız kız ne kadar gençleşmiş sanki çok güzel olmuş küçülmüş birde
ayy düşünsene yakında sende çıtır olacaksın böyle daha da gençEVVET ZAYIFLIK GİBİSİ VARMI HE HEEY GENÇLİK İKSİRİ OLUYOR SANKİ
Kalorisi çok az ve tatlı ihtiyacımı yeterince karşılıyo :)Canım menünde ara öğünlerde hep kuru üzüm var sebebi varmı ?
aklın nerdeydi bakimm? heebizden kaçarmı he şöylee bi daha olmasın güzellik
bu menüde ya üzüm ya da çikolata gereksiz olmuş ikisinden birisini yeseymişsin daha mantıklıymış sanki bana öyle geldi tatlım onun dışında güzel menü sporda öyle tebrikler tabi boyoz hiç yemedim yağlı mı o orda soru işaretlerim olduDünkü menüm:
Yarım poğaça
Yarım boyoz
Şekersiz çay
Öğle:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote
Ara: 10 kuru üzüm
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata ( kendimi tutamadım 1 aydır ilk kez çikolata yedim bu araDa)
Akşam:
Bi tabak kereviz
Bi kase yoğurt
Salata
Ve leslie 3 mil 45 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?