Yani tel kolayima geliyorcanım bende telden yapamıyorum çoklu alıntı evet eskidendi opeki senin pcden girme şansın yok mu?
tatlım çok güzelde nerde spor ve su ?dünkü menüm:
kahvaltı (12:30 )
2 kk peynir
6 tane zeytin
2 dilim ekmek
domates
1 çay kaşığı kadar da reçel
ara: 14:00
2 tane madalina
ara: 17:00
iki tane bisküvi
Akşam
4 yemek k. çorba
4 yemek kaşığıda ıspanak
3 yemek k. yoğurt
bol salata
ara 21:30
1 tane portakal
jasmine seninde yok su ve spor niye ? ama menün çok güzel...Günaydın kızlar...
dünkü menüm:
sabah(08:30) kepekli tost, 1 çay
ara(11:30) 10 badem
öğlen (14:00) 1 kase yoğurt, 3 kaşık etli sebz yemeği, 1-2 kaşık patates püresi
ara(16:45) 5 badem
akşam(17:30) 2 kaşık ciğer, 1 kase yoğurt.
Evet canım zayıflıyacağız bizz ya !Herkes yemeği fazlasıyla azaltmis mi bana mı öyle geldi
İşe gitmesem ahh kalkarmıyım sabahın altısında,delimiyim ben ? ohh sana sefa olsun...günaydın kızlarrrrrr ayy bayılıyorum şu erken kalkabilen hatunlara
11 de kalktım ben bitki çayımı içiyorum biraz sonra kahvaltı yapcam
patlamış mısır yassak canım çok kalorili bir şey o ...ondaki tuz ve yağ herşeye yeter yeme canım bidaha onun yerine koca bir tabak ıspanak ye daha iyi ...Dun aksam yemegi yemedim sayilir
Misir patlatmami istediler
Bende az yagli yeptim buraz ondan yedim
Dun baslamis oldum
Bide yuruyus yaptim 45 dk
Bu sabah 78.6 ciktim
Acil söyle bi 72 olmam lazim
Aaaah ah
oooo deadlinecim kaç gün sonra menünü görebildim..Canımcım çok da güzel bir menü devamm ...kızlar dünkü menümü yazayım
kahvaltı: 2 yk yoğurt 4 yk kadar yulaf ezmesi ve 1 nar karıştırdım yedim narla çok güzel oluyor tavsiye ederim ben
öğle: karabuğdaylı domates çorbası( miktar olarak 1 su bardağı evde yapılmışkonserve domates 1 çay bardağı süt 2 yk haşlanmış karabuğday kırmızı biber sarımsak yağ tuz yok) tadı biraz değişik oldu ama yedim
ara: 1bardak süt 1 yeşil elma tarçın serpilmiş
akşam: 1 servis kaşığı kadar nohut yemeği 2 yk pilav 2 yk yoğurt
su 2 lt spor jillian level 3 + 5 mil lesliecumaya kadar herşeyi yapamam lazım dün çok iyiydi
bu nasıl bir menü ? hiç sevmedim sağlıksız lütfen bütün arkadaşların menülerine bak arasıra sana bir fikir olsun...tamam zayıflıyacağız ama böylede az yiyerek değil canım...kızlar hayırlı akşamlar
dün 11 3 haşlanmış yumurta
14:00 1kase yoğurt
2 ceviz
16:00 1 elma
19:00 100gr kadar kabak çekirdeği
canım pc çok rahat bende hepp telden giriyordum ama sitedeki düzenlemelerden sonra bigün pcden gireyim dedim bakayım nasılmış..ohhh dedim ne rahatmış buuu böyle telden girmek işkence genelde...akşam olsada pcden girsem bir diyorum hergün ...dene bir bak nasıl rahatYani tel kolayima geliyor
Onu acmak cocuklarla zor
Hep telden giriyorum
yok canım ne sıkması ? herzaman anlatabilirsin.dök içini rahatla ok ? sormak istediğin bişeyler olursa sor bizlere yardımcı oluruz ....dün akşam 8de eşim teyzeme gidiyim dedi kızgındım biraz git dedim.
gece 11 oldu gel diye aradım sohbet ediyoruz dedi.
12 oldu devam ediyoruz. dedi.
kızdım aramadım bi baktım 2 olmuş. 10dk mesafede onlar da. aradım gel diye teyzesi çıktı burda kalıcam demiş. aklımı kaçırmak üzereyim. onlar da hasta diye seslerini çıkarmıyorlar. evleri kalabalık hiç düşünmüyor. orda kuran okumuş ağlamış. sabah hastaneye götürmüşler. teyzesini tehdit edip ne istiyorsa yaptırmış bana sökmüyor tehditleri. gidip waffle falan yemişler. dr ilaç yazmış bitmişti evdeki ondan biraz da yaptıkları. şimdi yolda eve gelecek sanırım ama dayanmakta zorlanıyorum. çok dertliyim kimseye de açamıyorum. sürekli beni kıracak şeyler söylüyor istemeden.
neyse özür dilerim sıktıysam...
canım öncelikle bugünün değil dünün menüsünü yazıyoruz hergün ok?akşamda hafif bişey yiyebilirsin canım...Bugun
Kahvalti 2 dilim kepek ekmegi,
Domates,1 yumurta
Avuc ici kadae b.peynir
16: 1 kase kisir
Suyumu icip tamamlicam
45 dk yuruyus
Elbette zaman icinde taniyacagim sizi ama kisaca ufakta olsa yazsaniz olur mu??
O zaman yarin yazmaya basliyimyok canım ne sıkması ? herzaman anlatabilirsin.dök içini rahatla ok ? sormak istediğin bişeyler olursa sor bizlere yardımcı oluruz ....
canım öncelikle bugünün değil dünün menüsünü yazıyoruz hergün ok?akşamda hafif bişey yiyebilirsin canım...
inşallah canım benim bir 10 kilom kaldı bakalım inşallah veririz sagliklicaEvet canim kilo hep herseye dert
Yine kiyafet bulamiyorum evde giyecek
Cok sinir bi durum
Ya ben ne dedim 2.5 senelik dedim dimi
Aslinda 1. Dogumda kaldi hep bunlar
Yani 5 sene olcak
Evlenirken 53 kiloydum
Simdi tam bir dombiliyim
Sen bayagi vermissin galiba
İns istedigin kiloya cabucak inersin
Hepimiz hepimiz ineriz ins
menüye göre kurtarsın gibime geldi aprile soralim benceKizlar bugun komsum cagirdi yemeseydim olmazdi
1 kase kisir yedim saat 4 gibi
Baska biseye dokunmadim
Diyetteyim demek istemedim
Bu sene derslerim oldugundan cok gidip gelmiyorum ama
Gecen sene gunumuz olurdu
Diyet yaparken hic yemezdim
Simdi yeni basladim bu tombik halimlede diyet yaptigimi soylemek istemedim
El hasil velkelam yemis oldum 1 kase kisir
Baska bisey yemezsem gunu kurtarir miyim??
april burcun neydi canım senin ya senden iyi yönetici olur zatenpatlamış mısır yassak canım çok kalorili bir şey o ...ondaki tuz ve yağ herşeye yeter yeme canım bidaha onun yerine koca bir tabak ıspanak ye daha iyi ...
oooo deadlinecim kaç gün sonra menünü görebildim..Canımcım çok da güzel bir menü devamm ...
bu nasıl bir menü ? hiç sevmedim sağlıksız lütfen bütün arkadaşların menülerine bak arasıra sana bir fikir olsun...tamam zayıflıyacağız ama böylede az yiyerek değil canım...
aslında cuma günü tartı günü ama biz perşembeden başlıyoruz canım cuma saat 14:00 e kadarO zaman yarin yazmaya basliyim
Cunku dun ogleden sonra niyet ettim diyete
Aksamda yemek yerine misir yedim (bu olmamaliymis)
Yarin yazarim tekrar
Tarti gunu hangi gun??
Hafif bisey yiyebilirsin dodi aprilinşallah canım benim bir 10 kilom kaldı bakalım inşallah veririz sagliklicao zaman daha cok oturmadan gönderelim kiloları:)
menüye göre kurtarsın gibime geldi aprile soralim bence
Masallah cAnim allah ayirmasinncesminazcım ben kendimi tanıtayım kısaca ;
33 yaşındayım bir şirkette üretim planlama bölümünde 13 senedir çalışıyorum.7 senelik evliyim çocuk yok yani evli mutlu çocuksuzdeadline ve ben kaptan yardımcısıyız.
koç burcuyum canım senle sanki konuşmuştuk bunu daha önceden 12nisan doğumgünümapril burcun neydi canım senin ya senden iyi yönetici olur zateno değilde sıkı yönetim olmuş bayıldım kendimi suçlu hissediyrum böyle silkelenmiş gibi ya menü yazmayı unuttum salıdan beri spor falan menüm iyi pazartesi spor yoktu ama hiç hatırlayamadım yoksa yazacaktım eski günleri de mazur gör şimdilik bundan sonra yazıcam hergün zaten cumaya kadar güzel şeyler lazım bana kendimi spora verdim bakalım
ikinci cevapları april yazmış gibi olmuş ama onalr senin yazdıkların galibaHafif bisey yiyebilirsin dodi april
Becerebilirsem yemicem bisey bakalim :)
ayy bende bu ara pulbiberli yoğurta takıldım michiden gördüm heveslendim denedim çok da hoşuma gittiikinci cevapları april yazmış gibi olmuş ama onalr senin yazdıkların galibabirde çok acıkırsan yoğurt yiyebilirsin ben öyle yapıyorum yada tarçınlı süt içiyorum bir bardak
emin olmak için sordum ispanyolun oğlu da 7 nisandı galiba sen 12 ben 8 ama acaba yanlış mı hatırlıyorum dedimkoç burcuyum canım senle sanki konuşmuştuk bunu daha önceden 12nisan doğumgünümtakipteyimm tabii özelliklede seni eminimki güzeldir menülerin sadece yazmayı unuttun sen çaban için ayrıca tşk ederim canımcım spora devam herdaim zaten .....dagatesiden hala ses yok
ay bende çok sverim birde nane atınca da çok güzel oluyor bugün akşam yemeğim 2 kepçe çorba ve bol pulbiber naneli yoğurttu daayy bende bu ara pulbiberli yoğurta takıldım michiden gördüm heveslendim denedim çok da hoşuma gittibide işin en güzel yanı eşim acı sevmez evde pulbiber bitmiyordu artık bitecek taze taze alacağım kalmıyacak aylarca en çok da bunu sevdim
aynen öyle yanlış hatırlamıyorsun canım 7nisan evlilik yıldönümüm 8nisan işyeri yıldönümüm hiç unutmam sizleride ben o yüzden.ne güzel de tesadüfller olmuş aramızdaemin olmak için sordum ispanyolun oğlu da 7 nisandı galiba sen 12 ben 8 ama acaba yanlış mı hatırlıyorum dedimzaten tam bir koç gibi davranıyorsun april ağırlığını koyma vaktin gelmiş arkandayım ben ben de tırstım yani çok kontrollü hale dönmüşüz güzel olmuş dagatesi nerede güzel bir soru yarın gelir umarım tartı günü yoğunluktan günleri karıştırmazsa ben onu bulayım tutup getireyim bulunca
tatlım çok güzelde nerde spor ve su ?
jasmine seninde yok su ve spor niye ? ama menün çok güzel...
Evet canım zayıflıyacağız bizz ya !
İşe gitmesem ahh kalkarmıyım sabahın altısında,delimiyim ben ? ohh sana sefa olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?