Yağlı bişey ama kalori hesabına vurunca çok çıkmıyo yarısı :)bu menüde ya üzüm ya da çikolata gereksiz olmuş ikisinden birisini yeseymişsin daha mantıklıymış sanki bana öyle geldi tatlım onun dışında güzel menü sporda öyle tebrikler tabi boyoz hiç yemedim yağlı mı o orda soru işaretlerim oldu
nasılsın michi nasıl gidiyor tatilin bitmesne de az kaldı galiba değil mi bizi çok boşlamapeki tamam bir daha olmaz
kız yarın tartı günü bugün kaçırmasaydın iyidi birdaha tartı gününden önce daha dikkatli ol benceEn iyisi leslie yapayım bugün biraz kaçırdım
nasılsın michi nasıl gidiyor tatilin bitmesne de az kaldı galiba değil mi bizi çok boşlama
kız yarın tartı günü bugün kaçırmasaydın iyidi birdaha tartı gününden önce daha dikkatli ol bencebak ben aç yatcam bugün gerçi cuma tartılcam ben o zaman yarın da aç yatıcam mecbur bu işler zor ah ah alırken hop diye alıyorsunda gitmiyor lanet yağlar geldiği gibi
canım güzel menün devam bakalım ne olacak yarın sabah tartı günümüz biliyorsun başarılarDünkü menüm:
Yarım poğaça
Yarım boyoz
Şekersiz çay
Öğle:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote
Ara: 10 kuru üzüm
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata ( kendimi tutamadım 1 aydır ilk kez çikolata yedim bu araDa)
Akşam:
Bi tabak kereviz
Bi kase yoğurt
Salata
Ve leslie 3 mil 45 dk
ayyy İnşallahayy düşünsene yakında sende çıtır olacaksın böyle daha da gençbenim suratım küçük ya kimse yaşıma inanmıyor zaten bu kiloda bile liseye gidiyor gibiymişim kilo verince ortaokul çocuğu olurum herhalde o da sinir bozucu bazen liseli ufaklıklardan laf yiyorum ya çok komik gülesim geliyor yürü git yavrum diye
tabi tabi yap canım spor iyidir iyiEn iyisi leslie yapayım bugün biraz kaçırdım
aferin dikkat etmeye çalışta sen menülere kilo almayok canım en kötüsü sınav haftası menümü yazar çıkarım onun haricinde online olurum
yalnız kız ne kadar gençleşmiş sanki çok güzel olmuş küçülmüş birde
aferin dikkat etmeye çalışta sen menülere kilo almao kadar uğraşıyorsun
hepimizde böyle olacağız çıtır sabredelim her şeyin bir zporluğu var canım ama sonuç mükemmelAy evet küçülmüş güzelleşmiş yaramış zayıflık ona
canım insan zayıflayınca herşeyi güzelleşiyor..cildimizden tut gülüşümüze kadar çok iyi olmuşbefore after yapmaz olmuşuz bugünün before afterı benden gelsin canlarım
hepimizde böyle olacağız çıtır sabredelim her şeyin bir zporluğu var canım ama sonuç mükemmel
]
kızlar geçen haftaki durumumuz neyseki yükselişteyiz görün diye paylaşayım dedim bakalım bu hafta neler olacakben bu hafta aşağıdaki gibi olmayı isterdim ama olmayacak belli zaten bakalım regl şişkinliğimde var birde cumaya inşallah güzel şeyler görürsem süper olacak ya
***1.TAKIM 398. ETAP*** HAFTANIN BEŞİNCİSİ
ApriL_2007 (87.7/87.7/0/%0) kilosu sabit
jasmine53 (75.3/75.0/0,3/% 0.4)
ispanyol (76.5/75.8/0.7/%0.91) tartı değişimi 2 kilo tartı farkı eklendi
dagatesi(63/62.8/0.2 /%0.31)
deadline(64.7/63.3/1.4/%2.16)
michi (60.3/61,3/-1/% -0.06) 373. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25 e bölündü
1. Takım Ortalaması: % 0.62
amaç o zaten bende bakınca gaza geliyorum yaAy evet ablam ya bizde olacağız böyle
before afterlar iyi oluyor motive açısından hırslanıyorum iyice
bende çok seviyorum hayal ediyorum geleceği banada iyi geliyor canımcımAy evet ablam ya bizde olacağız böyle
before afterlar iyi oluyor motive açısından hırslanıyorum iyice
aslında cuma takımlarıyız biz sonuçta ve tüm takımlar sadece cuma tartılıyor bizde perşembe başlıyor cuma da tartılabiliriz yani ama öğlene kadar süre var yazman için eğer cuma öğlene kadar bildirim yaparsan cuma da yazabilirsin ben cuma yapıcam bildirimi bakalımCuma da oluyor mu bildirim belki cumaya kadar daha çok veririm
Takıma daha çok faydam olur
aslında cuma takımlarıyız biz sonuçta ve tüm takımlar sadece cuma tartılıyor bizde perşembe başlıyor cuma da tartılabiliriz yani ama öğlene kadar süre var yazman için eğer cuma öğlene kadar bildirim yaparsan cuma da yazabilirsin ben cuma yapıcam bildirimi bakalım
bende büyük ihtimalle cuma sabahı yapacağım canım haberin olsunaslında cuma takımlarıyız biz sonuçta ve tüm takımlar sadece cuma tartılıyor bizde perşembe başlıyor cuma da tartılabiliriz yani ama öğlene kadar süre var yazman için eğer cuma öğlene kadar bildirim yaparsan cuma da yazabilirsin ben cuma yapıcam bildirimi bakalım
tamam o zaman cuma bekliyorum senden tartılıp yazarsın erkendenSabahtan kalkar yazarım ben
Sabah 8-9 gibi kalkıyorum zaten hep
takımın yarısı cuma yapacak o zaman bildirimibende büyük ihtimalle cuma sabahı yapacağım canım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?