Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yağlı bişey ama kalori hesabına vurunca çok çıkmıyo yarısı :)

peki tamam bir daha olmaz
nasılsın michi nasıl gidiyor tatilin bitmesne de az kaldı galiba değil mi bizi çok boşlama

En iyisi leslie yapayım bugün biraz kaçırdım
kız yarın tartı günü bugün kaçırmasaydın iyidi birdaha tartı gününden önce daha dikkatli ol bence bak ben aç yatcam bugün gerçi cuma tartılcam ben o zaman yarın da aç yatıcam mecbur bu işler zor ah ah alırken hop diye alıyorsunda gitmiyor lanet yağlar geldiği gibi

yok canım en kötüsü sınav haftası menümü yazar çıkarım onun haricinde online olurum

canım güzel menün devam bakalım ne olacak yarın sabah tartı günümüz biliyorsun başarılar

ayyy İnşallahminyon güzel seni

En iyisi leslie yapayım bugün biraz kaçırdım
tabi tabi yap canım spor iyidir iyi

kızlar geçen haftaki durumumuz neyseki yükselişteyiz görün diye paylaşayım dedim bakalım bu hafta neler olacak ben bu hafta aşağıdaki gibi olmayı isterdim ama olmayacak belli zaten bakalım regl şişkinliğimde var birde cumaya inşallah güzel şeyler görürsem süper olacak ya

***1.TAKIM 398. ETAP*** HAFTANIN BEŞİNCİSİ

ApriL_2007 (87.7/87.7/0/%0) kilosu sabit
jasmine53 (75.3/75.0/0,3/% 0.4)
ispanyol (76.5/75.8/0.7/%0.91) tartı değişimi 2 kilo tartı farkı eklendi
dagatesi(63/62.8/0.2 /%0.31)
deadline(64.7/63.3/1.4/%2.16)
michi (60.3/61,3/-1/% -0.06) 373. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25 e bölündü

1. Takım Ortalaması: % 0.62

Cuma da oluyor mu bildirim belki cumaya kadar daha çok veririm
Takıma daha çok faydam olur

Cuma da oluyor mu bildirim belki cumaya kadar daha çok veririm
Takıma daha çok faydam olur
aslında cuma takımlarıyız biz sonuçta ve tüm takımlar sadece cuma tartılıyor bizde perşembe başlıyor cuma da tartılabiliriz yani ama öğlene kadar süre var yazman için eğer cuma öğlene kadar bildirim yaparsan cuma da yazabilirsin ben cuma yapıcam bildirimi bakalım

Sabahtan kalkar yazarım ben
Sabah 8-9 gibi kalkıyorum zaten hep

bende büyük ihtimalle cuma sabahı yapacağım canım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…