- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
april ya yine aynı anda aynı içerikli mesaj attık haBebekler ben kaçtım yarın grsrz İnşallah çok işim var çok sonrada uyuyacağımsizlerde geç yatmayın gitsin yağcıklar en az 8 saat uyku lazım bize kızlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee
Bebekler ben kaçtım yarın grsrz İnşallah çok işim var çok sonrada uyuyacağımsizlerde geç yatmayın gitsin yağcıklar en az 8 saat uyku lazım bize kızlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee
kızlar ben şimdi çıkıyorum 1 mil leslie ve karın bacak kalça videosu yapıcam sonra yatarım herhaldekendinize iyi bakın bol eksili tartılar görün inşallah tartıda
Iyi geceler canimBebekler ben kaçtım yarın grsrz İnşallah çok işim var çok sonrada uyuyacağımsizlerde geç yatmayın gitsin yağcıklar en az 8 saat uyku lazım bize kızlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee
Sana da bol kalori yakmalar:)kızlar ben şimdi çıkıyorum 1 mil leslie ve karın bacak kalça videosu yapıcam sonra yatarım herhaldekendinize iyi bakın bol eksili tartılar görün inşallah tartıda
sende cuma tartıl canım istersen kayıt kilosu olarak alıyoruz onu listeye girdiğinde not düşüyoruz başlangıç kilosu olarakBen ne zaman tartilacagimmm
Listeye gurmek icin 2 haftam var galiba???
farkettim koptum yaaa ! ne güzel bişey oldu bu akşam böyle bu hadi ekürüm biz senle aynı anda girmesek mi yaww aynı sorular aynı cevaplar heppapril ya yine aynı anda aynı içerikli mesaj attık habugün bizde bir telepati var bence
aaa ne güzel o zaman sana emanet tatlım buralarpeki hadi görüşürüz
Ben biraz daha buralar da olurum sonra çıkar 2 mile leslie yaparım
aslında seninle saatleri paylaşalım ona göre takılalımfarkettim koptum yaaa ! ne güzel bişey oldu bu akşam böyle bu hadi ekürüm biz senle aynı anda girmesek mi yaww aynı sorular aynı cevaplar heppama tabi olmaz özlerimmm
yaniii biz böyle de mutluyuzzz....sevdim bunu da kopup kopup durdum tüm geceaslında seninle saatleri paylaşalım ona göre takılalımama bende özlerim boşver aynı içerikli mesajlar oluversin
bende canım öptüm çok iyi geceler ben şu listeyi paylaşayım yarın bildirim yapacaklar için sonra kaçayımyaniii biz böyle de mutluyuzzz....sevdim bunu da kopup kopup durdum tüm geceayyyy tekrar iyi geceler öptümmmm
kız bende öyle millet iki sayfa okur esner ben 150 sayfada cin gibiyimçok iyiymiş o çeşitli yöntemler uyumak içininsan en rahat olduğu zaman uyumalı aslında abrtmamak koşuluyla senin için sorun yok o zaman ben kitap okuyunca daha geç yatıyorum ya kitap bitmeden rahat edemiyorum da özellikle macera yada polisyeyse hiç yarım bırakamam normalde insanlar uyumak için kitap okur bende işe yaramıyor
Aman ya Rabbi insan hiç mi sarkmaz hiç mi deforme olmaz resmen 2 tane yeni halinden çıkarmış içindenBEFORE & AFTER
Eki Görüntüle 1401531
bişeyi anlamadım cnm yatekrar paylaşayım gözden kaçmasın
not: listede olmayan kızlar kilo bildirimini yarın yapacaklar için özellikle tekrar şu şekilde yapıyoruz3. haftası dolup kilo vermesi yeterli olan ve paylaşımı yeterli olan listeye alınmaya hak kazanır ona göre tatlılarım bu hafta 2. haftası olanlar haftaya ona göre takılın derim
takıma geldiğiniz tarih yani ilk mesaj attığınız tarih
takıma geldiğiniz kilo
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
hedef kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?