Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bebekler ben kaçtım yarın grsrz İnşallah çok işim var çok sonrada uyuyacağım sizlerde geç yatmayın gitsin yağcıklar en az 8 saat uyku lazım bize kızlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee

kızlar ben şimdi çıkıyorum 1 mil leslie ve karın bacak kalça videosu yapıcam sonra yatarım herhalde kendinize iyi bakın bol eksili tartılar görün inşallah tartıda

Bebekler ben kaçtım yarın grsrz İnşallah çok işim var çok sonrada uyuyacağım sizlerde geç yatmayın gitsin yağcıklar en az 8 saat uyku lazım bize kızlar, iyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeee
april ya yine aynı anda aynı içerikli mesaj attık ha bugün bizde bir telepati var bence

kızlar ben şimdi çıkıyorum 1 mil leslie ve karın bacak kalça videosu yapıcam sonra yatarım herhalde kendinize iyi bakın bol eksili tartılar görün inşallah tartıda

peki hadi görüşürüz
Ben biraz daha buralar da olurum sonra çıkar 2 mile leslie yaparım

Iyi geceler canim
Allah kolaylik versin
Sana da bol kalori yakmalar:)

Ben ne zaman tartilacagimmm
Listeye gurmek icin 2 haftam var galiba???
sende cuma tartıl canım istersen kayıt kilosu olarak alıyoruz onu listeye girdiğinde not düşüyoruz başlangıç kilosu olarak 3. hafta listeye alabiliyoruz kurallar gereği o zamana kadar da dikkat etmen lazım

farkettim koptum yaaa ! ne güzel bişey oldu bu akşam böyle bu hadi ekürüm biz senle aynı anda girmesek mi yaww aynı sorular aynı cevaplar hepp ama tabi olmaz özlerimmm
aslında seninle saatleri paylaşalım ona göre takılalım ama bende özlerim boşver aynı içerikli mesajlar oluversin

not: listede olmayan kızlar kilo bildirimini yarın yapacaklar için özellikle tekrar şu şekilde yapıyoruz 3. haftası dolup kilo vermesi yeterli olan ve paylaşımı yeterli olan listeye alınmaya hak kazanır ona göre tatlılarım bu hafta 2. haftası olanlar haftaya ona göre takılın derim

takıma geldiğiniz tarih yani ilk mesaj attığınız tarih
takıma geldiğiniz kilo
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
hedef kilo

tekrar paylaşayım gözden kaçmasın
not: listede olmayan kızlar kilo bildirimini yarın yapacaklar için özellikle tekrar şu şekilde yapıyoruz 3. haftası dolup kilo vermesi yeterli olan ve paylaşımı yeterli olan listeye alınmaya hak kazanır ona göre tatlılarım bu hafta 2. haftası olanlar haftaya ona göre takılın derim

takıma geldiğiniz tarih yani ilk mesaj attığınız tarih
takıma geldiğiniz kilo
geçen haftaki kilo
bu haftaki kilo
hedef kilo

kız bende öyle millet iki sayfa okur esner ben 150 sayfada cin gibiyim

cnm ya ben
bişeyi anlamadım cnm ya
şimdi ilk kilo ok geçen haftaki kilo ok ee arada pazar tartıldığımız ne olcak ?
o geçen haftaki kilomu sayılcak bu haftaki mi kafam karıştı

sen pazar derken ilk takıma geldiğin kilo değilmi sorduğun o başlangıç kilon olacak zaten o genel listeye eklenecek başlangıç kilon olarak bu hafta ki kilon ve haftayaki kilon daha önemli bu hafta diyelim ki 79 kilosun haftaya da 78 oldun 1 kilo vermiş oluyorsun ya onun üzerinden hesaplamış olacağız ama sen diyelim 80 le başladın ya genel liste var breysel belli dönemlerde sıralama yapılıyor oraya 80 le başlamış oluyorsun birde hedef kilona ulaşınca mezun oluyorsun takımlardan o zaman 80 den hesaplayıp kaç kilo verdğine göre karne yapılıyor neyse bunları şimdi karıştırma da sen bu haftaki kilonu yukardaki gibi yap yine eğer haftaya listede olursan bu haftaki kilon ve haftayaki kilon arası farka göre yüzde hesaplıycaz önemli yani bu hafta da çok iyi olursan haftaya listedesin

sporumu yaptım geldim kitap okumaya gideyim dedim bir uğradım kızlar şimdi kaçıyorum mlyt listeye girebilirsin bu hafta sen 79 kilodan aşagıysan geçen hafta 79 du değil mi sende kırmızı yazdığım şeklide bildirim yap tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…