Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hihh gelemiyom ki ben hic ozledimki ben kv ve kp bize geldiler cumartesoden beri bendeler kizlar anca gece telden nete bakiyim diyorum uyuyakaliyorum neler yaptiniz kimler kac kilo verdi bakayim:)

Hihh gelemiyom ki ben hic ozledimki ben kv ve kp bize geldiler cumartesoden beri bendeler kizlar anca gece telden nete bakiyim diyorum uyuyakaliyorum neler yaptiniz kimler kac kilo verdi bakayim:)
Canım başladımı bebişin pıt pıtları ? Nasılsın ? Bizler iyiyiz takılıyoruz evet gidiyor kilolar birbir cuma günü listeye bak da gör kimler neler yapmış... Sen de durumlar nasıl kilo aldın mı ?

Dünkü menüm
07:20
Bir açma
Bir çay
12:20
Bir kase ezogelin çr
İki köfte
Bir dilim ekmek
16:00
İki galeta
19:00
Pulbiberli yoğurt bir kase
Bir dilim ekmek
2ltsu
1 saat tempolu yürüyüş

gunaydin fistiklar
beni birkaç gun idare ederemisiniz kardesim burda giremiyorum fazla..
kilomu da yarin sabah tartilip yazayim olur mu..artidayim hala..bugun full dikkatle yarina insallah en azindan sabit cikayim..
öpüyorum hepinizi

dünkü menüm:
kahvaltı: 11:00
1 kk peynir
1tane domates
5 zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği

12:30
Komşuya gittik ısrar etti ye diye
1 kepçe çorba
5-6 dilim fırında patates acılı

14:50
simit ayran

akşam 18:30
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı da taze fasulye
Bol salata

21:30
1 tane portakal

su 3 lt
Spor ise şimdi öğlen konmşuya gidince bunları yiyince arkadaşımla çıktık dışarı
45 dk gidiş 45 dönüş hafi tempoda toplam 90 dk yürüdük tabi dönüşte hafif acıkınca simit ayran alalım dedik ama emin olun ki eritmişimdir onları
Onun harıcinde 3 mile leslie yaptım

jasmine seninde yok su ve spor niye ? ama menün çok güzel...
.
aa.. eklememişim hafta içi hergün yaptığım 1-1.5 saatlik sporumu ekliyorum oraya.. ama su miktarını bilemiyorum.. en az 1 lt içmiş oluyorum çünkü kabım var.. ama ekstra ne kadar hatırlamıyorum vallahi

takıma katılış tarihim: 24 ocak
başlangıç kilom: 79
geçen hafta perşembe: 76,0
bugün: 73,0
hedef kilo: 59 sanırım ödem falan atıyorum. doğumda fazla şişmiştim. şimdi tam doğum öncesi kilomdayım. bundan sonrası biraz daha zor gider sanırım. dün 35dk eliptik yaptım biraz yürüyüş ve ufak tefek göbek eritme hareketleri...

Günaydın kızlar..
Dünkü:menüm:
sabah(08:30) 4 cherry domates, 6 zeytin, 1kk peynir 2 dlm ekmek
ara(11:30) 10 badem
öğle(13:15) 3 köfte, 3 kaşık yoğurt.
akşam (19:30) 1 kepçe sebze çorbası, 3 kaşık tonbalıklı salata, 1 dlm ekmek.

1,5 saat spor , 2 lt ye yekın su

evet gecen cumartesi gittim dr a duyduk kalp atislarini sukur iyi bebis:) bakicam yarin listeye bakalim.. Ben iyiyim canm sadece kasik agrim oluyo yoruluyorum biraz kv burda kaliyo misafir geliyo bazen o zorluyo beni temizlik yapamiyorum cok esim supuruyor ben siliyorum falan ama evde 4kisi olup bi de mis gelince esime de zor geliyor hergun temizlik Gorumce tatildendonsun de konusayim diyorum ameliyattan sonra bi sure yine o baksin benm hergun temizlik yapip dinlenmeden hizmet edecek gucum yok rahatsizlaniyorum .. Kilo iste 1 kilo aldim demistim ya ustune almadim canm zaten 1haftadir istahim da yok bol su iciyorum ona ragmen kabizlik var biraz idare ediyorum iste:)

gunaydin fistiklar
kilomu da yarin sabah tartilip yazayim olur mu..artidayim hala..bugun full dikkatle yarina insallah en azindan sabit cikayim..
öpüyorum hepinizi
canım tamam ederiz ama bakk gelmediğin zamanlarda lütfen dikkat et olurmu ?

İyi iyi Maşallah size sağlıklı günler dilerim daima ne kadar düşüncesiz insanlar var bunu senin dememe de gerek yok ama nerdeee işte ! Hallet canım başındaki kalabalığı en güzel günlerini sakin geçir.kilo almaman da güzel ilk aylar gerek yok kg almaya zaten hep dikkat et canım kendine iyi bak

bizde özledik canm çok ay çok yoruluyorsundur ya inşallah başka bir yol bulunur insanlar çok düşüncesiz
bende 2 mile spor yapacaktım 3 mile cevirdim iyi oldu
Herkese iyi geceler
aferin sana bende ekstra 1 mil yaptım dün

Dünkü menüm
07:20
Bir açma
Bir çay
12:20
Bir kase ezogelin çr
İki köfte
Bir dilim ekmek
16:00
İki galeta
19:00
Pulbiberli yoğurt bir kase
Bir dilim ekmek
2ltsu
1 saat tempolu yürüyüş
april harikasın yahu

gunaydin fistiklar
öpüyorum hepinizi
evet ispanyol dikkat et akşamı daha erken ye olmadı çok iyi oluyor zararlı şeylerde yamezsen inersin artıdan

evet ordaki simit fazla olmuş sanki ama sporla kurtarmışsındır inşallah baya yürümüş oldun dün

güzel menü

Başlangıç 79 şimdi 79.5 hedef 90 olur heralde
canım benim bu hafta toparlanma haftan olsun sende tatile gidince kilo aldın bakalım listeye bu hafta giremiyorsun yine ama moralini bozmanı gerektirecek bir durum değil şimdilik hatta gaza gelip o gelenleri gönderme vakti zaten artık evindesin spor ve dikkatli beslenmeye ver bakalım bu hafta çok iyi başlamıştın çünkü birde reglinde biter bu fırsatı değerlendir derim ben moral bozmak yok toparlanmamız lazım değil mi

kızlar bende dünkü menümü yazayıım
kahvaltı: 10.00 1haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek tost makinesinde kızartılmış 1 kk kaşar peynir 5 zeytin birazcık pekmez
öğle: 14.00 4 tane form mısır patlağı varya ondan ve 1 form bisküvi ve tarçınlı süt
akşam: 18.00 2 kepçe çorba 1 kase pulbiberli yoğurt 1 yk makarna
akşam 20.00 türk kahvesi
su 2 lt spor
sabah jillian +leslie 3 mil
akşam leslie 1 mil 10 dk karın 10 dk bacak 10 dk streching videosu
birde kahvaltıdan sonra yürüyerek markete gittik 30 dk yürümesi hafif tempolu ben daha kısa sürede yürürüm de annemle o kadar oldu

Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…