Canım başladımı bebişin pıt pıtları ? Nasılsın ? Bizler iyiyiz takılıyoruz evet gidiyor kilolar birbir cuma günü listeye bak da gör kimler neler yapmış... Sen de durumlar nasıl kilo aldın mı ?Hihh gelemiyom ki ben hic ozledimki benkv ve kp bize geldiler cumartesoden beri bendeler kizlar anca gece telden nete bakiyim diyorum uyuyakaliyorum neler yaptiniz kimler kac kilo verdi bakayim:)
Alkışşbende 2 mile spor yapacaktım 3 mile cevirdim iyi oldu
Herkese iyi geceler
Günaydın günümüz güzel geçsin İnşallah,muSmutluu
aa.. eklememişimjasmine seninde yok su ve spor niye ? ama menün çok güzel...
.
evet gecen cumartesi gittim dr a duyduk kalp atislarini sukur iyi bebis:) bakicam yarin listeye bakalim.. Ben iyiyim canm sadece kasik agrim oluyo yoruluyorum biraz kv burda kaliyo misafir geliyo bazen o zorluyo beni temizlik yapamiyorum cok esim supuruyor ben siliyorum falan ama evde 4kisi olup bi de mis gelince esime de zor geliyor hergun temizlik Gorumce tatildendonsun de konusayim diyorum ameliyattan sonra bi sure yine o baksin benm hergun temizlik yapip dinlenmeden hizmet edecek gucum yok rahatsizlaniyorum .. Kilo iste 1 kilo aldim demistim ya ustune almadim canm zaten 1haftadir istahim da yok bol su iciyorum ona ragmen kabizlik var biraz idare ediyorum iste:)Canım başladımı bebişin pıt pıtları ? Nasılsın ? Bizler iyiyiz takılıyoruz evet gidiyor kilolar birbir cuma günü listeye bak da gör kimler neler yapmış... Sen de durumlar nasıl kilo aldın mı ?
canım tamam ederiz ama bakk gelmediğin zamanlarda lütfen dikkat et olurmu ?gunaydin fistiklar
beni birkaç gun idare ederemisiniz kardesim burda giremiyorum fazla..
kilomu da yarin sabah tartilip yazayim olur mu..artidayim hala..bugun full dikkatle yarina insallah en azindan sabit cikayim..
öpüyorum hepinizi
İyi iyi Maşallah size sağlıklı günler dilerim daimaevet gecen cumartesi gittim dr a duyduk kalp atislarini sukur iyi bebis:) bakicam yarin listeye bakalim.. Ben iyiyim canm sadece kasik agrim oluyo yoruluyorum biraz kv burda kaliyo misafir geliyo bazen o zorluyo beni temizlik yapamiyorum cok esim supuruyor ben siliyorum falan ama evde 4kisi olup bi de mis gelince esime de zor geliyor hergun temizlik Gorumce tatildendonsun de konusayim diyorum ameliyattan sonra bi sure yine o baksin benm hergun temizlik yapip dinlenmeden hizmet edecek gucum yok rahatsizlaniyorum .. Kilo iste 1 kilo aldim demistim ya ustune almadim canm zaten 1haftadir istahim da yok bol su iciyorum ona ragmen kabizlik var biraz idare ediyorum iste:)
bizde özledik canm çok ay çok yoruluyorsundur ya inşallah başka bir yol bulunur insanlar çok düşüncesizHihh gelemiyom ki ben hic ozledimki benkv ve kp bize geldiler cumartesoden beri bendeler kizlar anca gece telden nete bakiyim diyorum uyuyakaliyorum neler yaptiniz kimler kac kilo verdi bakayim:)
aferin sanabende 2 mile spor yapacaktım 3 mile cevirdim iyi oldu
Herkese iyi geceler
april harikasın yahuDünkü menüm
07:20
Bir açma
Bir çay
12:20
Bir kase ezogelin çr
İki köfte
Bir dilim ekmek
16:00
İki galeta
19:00
Pulbiberli yoğurt bir kase
Bir dilim ekmek
2ltsu
1 saat tempolu yürüyüş
evet ispanyol dikkat et akşamı daha erken ye olmadı çok iyi oluyor zararlı şeylerde yamezsen inersin artıdangunaydin fistiklar
beni birkaç gun idare ederemisiniz kardesim burda giremiyorum fazla..
kilomu da yarin sabah tartilip yazayim olur mu..artidayim hala..bugun full dikkatle yarina insallah en azindan sabit cikayim..
öpüyorum hepinizi
evet ordaki simit fazla olmuş sanki ama sporla kurtarmışsındır inşallahdünkü menüm:
kahvaltı: 11:00
1 kk peynir
1tane domates
5 zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği
12:30
Komşuya gittik ısrar etti ye diye
1 kepçe çorba
5-6 dilim fırında patates acılı
14:50
simit ayran
akşam 18:30
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı da taze fasulye
Bol salata
21:30
1 tane portakal
su 3 lt
Spor ise şimdi öğlen konmşuya gidince bunları yiyince arkadaşımla çıktık dışarı
45 dk gidiş 45 dönüş hafi tempoda toplam 90 dk yürüdük tabi dönüşte hafif acıkınca simit ayran alalım dedik ama emin olun ki eritmişimdir onları
Onun harıcinde 3 mile leslie yaptım
güzel menüGünaydın kızlar..
Dünkü:menüm:
sabah(08:30) 4 cherry domates, 6 zeytin, 1kk peynir 2 dlm ekmek
ara(11:30) 10 badem
öğle(13:15) 3 köfte, 3 kaşık yoğurt.
akşam (19:30) 1 kepçe sebze çorbası, 3 kaşık tonbalıklı salata, 1 dlm ekmek.
1,5 saat spor , 2 lt ye yekın su
canım benim bu hafta toparlanma haftan olsun sende tatile gidince kilo aldın bakalım listeye bu hafta giremiyorsun yineBaşlangıç 79 şimdi 79.5 hedef 90 olur heralde
Inşallahbizde özledik canm çok ay çok yoruluyorsundur ya inşallah başka bir yol bulunur insanlar çok düşüncesiz
aferin sanabende ekstra 1 mil yaptım dün
april harikasın yahu
evet ispanyol dikkat et akşamı daha erken ye olmadı çok iyi oluyor zararlı şeylerde yamezsen inersin artıdan
evet ordaki simit fazla olmuş sanki ama sporla kurtarmışsındır inşallahbaya yürümüş oldun dün
güzel menü
canım benim bu hafta toparlanma haftan olsun sende tatile gidince kilo aldın bakalım listeye bu hafta giremiyorsun yineama moralini bozmanı gerektirecek bir durum değil şimdilik hatta gaza gelip o gelenleri gönderme vakti zaten artık evindesin spor ve dikkatli beslenmeye ver bakalım bu hafta çok iyi başlamıştın çünkü birde reglinde biter bu fırsatı değerlendir derim ben moral bozmak yok toparlanmamız lazım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?