kız nasıl yedın 4 tane mısır patlağını ben bir tanesını zor kemırıyorum :)kızlar bende dünkü menümü yazayıım
kahvaltı: 10.00 1haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek tost makinesinde kızartılmış 1 kk kaşar peynir 5 zeytin birazcık pekmez
öğle: 14.00 4 tane form mısır patlağı varya ondan ve 1 form bisküvi ve tarçınlı süt
akşam: 18.00 2 kepçe çorba 1 kase pulbiberli yoğurt 1 yk makarna
akşam 20.00 türk kahvesi
su 2 lt spor
sabah jillian +leslie 3 mil
akşam leslie 1 mil 10 dk karın 10 dk bacak 10 dk streching videosu
birde kahvaltıdan sonra yürüyerek markete gittik 30 dk yürümesi hafif tempolu ben daha kısa sürede yürürüm de annemle o kadar oldu
canım o kadar acıktım ki kahvaltıdan sonra markete gittik baya dolaştık önce annem kendine mont falan baktı sonra hediyelik eşya alan sonra yiyecek için markete girdik dolaşırken acayip acıktım yanımda o vardı gözüm dönmüş açlıktankız nasıl yedın 4 tane mısır patlağını ben bir tanesını zor kemırıyorum :)
anladım cnm afiyet şeker olsuncanım o kadar acıktım ki kahvaltıdan sonra markete gittik baya dolaştık önce annem kendine mont falan baktı sonra hediyelik eşya alan sonra yiyecek için markete girdik dolaşırken acayip acıktım yanımda o vardı gözüm dönmüş açlıktaneve gelince 1 bardak süt içtim yani saatleri farklı aslında yanına 1 minik form bisküvi yedim en küçüklerden akşam az yedim o nedenle
5 kilo vermeden listeye girmek yok o zamansende cuma tartıl canım istersen kayıt kilosu olarak alıyoruz onu listeye girdiğinde not düşüyoruz başlangıç kilosu olarak3. hafta listeye alabiliyoruz kurallar gereği o zamana kadar da dikkat etmen lazım
Sen daha yeni dogumdan cikmis sayilirsintakıma katılış tarihim: 24 ocak
başlangıç kilom: 79
geçen hafta perşembe: 76,0
bugün: 73,0
hedef kilo: 59 sanırım ödem falan atıyorum. doğumda fazla şişmiştim. şimdi tam doğum öncesi kilomdayım. bundan sonrası biraz daha zor gider sanırım. dün 35dk eliptik yaptım biraz yürüyüş ve ufak tefek göbek eritme hareketleri...
Yooo öyle bişey yok canım5 kilo vermeden listeye girmek yok o zaman
Nerdeyse yani :)
Canım menünde saaatlerde olsun ve su miktarini net yazarmisin ?Kahvalti 2 dilim k.ekmegi
Avuc ici kadar beyaz peynir
Biraz omlet, domates
16 :00 bi kase kisir
Aksam 1 kase yogurt
45 dk yuruyus
Suyumu da ictim
Tamam canim bundan sonra dilkat edeyimCanım menünde saaatlerde olsun ve su miktarini net yazarmisin ?
canım çabalamak önemli olan birde listeye gireceğin hafta vereceğin kilo çok önemli yarışa katılmaya hak kazanmış oluyorsun deneme sürecinde değilde 3. hafta listeye gireceğin zaman eğer kilo vermş olursan daha rahat girersin ve devam ettirebilirliğine güvenirsek tabi5 kilo vermeden listeye girmek yok o zaman
Nerdeyse yani :)
Evet canm zaten biraz halsizim midem de basladi bugun sagolsun bulanti beni es gecmedi sinir oldummmbizde özledik canm çok ay çok yoruluyorsundur ya inşallah başka bir yol bulunur insanlar çok düşüncesiz
aferin sanabende ekstra 1 mil yaptım dün
april harikasın yahu
evet ispanyol dikkat et akşamı daha erken ye olmadı çok iyi oluyor zararlı şeylerde yamezsen inersin artıdan
evet ordaki simit fazla olmuş sanki ama sporla kurtarmışsındır inşallahbaya yürümüş oldun dün
güzel menü
canım benim bu hafta toparlanma haftan olsun sende tatile gidince kilo aldın bakalım listeye bu hafta giremiyorsun yineama moralini bozmanı gerektirecek bir durum değil şimdilik hatta gaza gelip o gelenleri gönderme vakti zaten artık evindesin spor ve dikkatli beslenmeye ver bakalım bu hafta çok iyi başlamıştın çünkü birde reglinde biter bu fırsatı değerlendir derim ben moral bozmak yok toparlanmamız lazım değil mi
normal canım bulantı falan aslında bu aylarda yalnız olabilsen süper olacakta işler şartlar her zaman elvermiyor kolay gelsin sana çok allah yardımcın olsunEvet canm zaten biraz halsizim midem de basladi bugun sagolsun bulanti beni es gecmedi sinir oldummm
Heecanım çabalamak önemli olan birde listeye gireceğin hafta vereceğin kilo çok önemli yarışa katılmaya hak kazanmış oluyorsun deneme sürecinde değilde 3. hafta listeye gireceğin zaman eğer kilo vermş olursan daha rahat girersin ve devam ettirebilirliğine güvenirsek tabi5 kilo vermeye uğraşmada sonradan listeye girince kilo vermen yavaşlamasın listeye girince ne kadar verebilirsen çabalarsın
Tamam canim guzel su ve sporTamam canim bundan sonra dilkat edeyim
Suyu cok ictim
2.5 olmustur tam bilemedigimden oyle yazdim
Kahvalti 12 gibiydi
Aksam da 8 gibi yogurt yedim
Bundan sonra daha dikkatli yazarim
evet canım emiyor bebeğim. ama ben berbat bi haldeyim. yemek falan yiyemiyorum. hayata karşı çok soğudum. hatta tez zamanda ölmek istiyorum. bu saate kadar bi elma bi kase yoğurt yiyebildim o da ellerim titremesin diye. öyle bi haldeyim ki allah düşmanımın başına vermesin. eşimle ne zaman oturup konuşmaya başlasak bana kadınlardan bahsediyor. sanki bir kere değil milyon kere ölüyorum. mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlar çok seksiymiş. onun gülüşü hoşuna gitmiş. öbürü çok güzelmiş. ölüyorum resmen... hastalıktan önce olan şeyleri şimdi anlatıyor ve şimdi baktıklarını.. sanırım hastalık patlak vermeden de hastaymış ama dayanamıyorum yine de...Sen daha yeni dogumdan cikmis sayilirsin
Dedigin gibi normaldir
Ama ayni zamanda cok az yiyorsun sanki
Bebisi emzirmiyor musun??
Sıkıntılı bi donemden geciyorsun sanirim
Bian once atlatirsiniz canim ins
Allah esine sifa , sana da guc kuvvet versin
Allah korusun o ne biçim söz herseyden önce sen bir annesin bide özel değilse senin eşinin hastalığı nedir bu kadar açık ve net konusabiliyor.kimsenun kimseyi böyle kırmaya hakkı yokevet canım emiyor bebeğim. ama ben berbat bi haldeyim. yemek falan yiyemiyorum. hayata karşı çok soğudum. hatta tez zamanda ölmek istiyorum. bu saate kadar bi elma bi kase yoğurt yiyebildim o da ellerim titremesin diye. öyle bi haldeyim ki allah düşmanımın başına vermesin. eşimle ne zaman oturup konuşmaya başlasak bana kadınlardan bahsediyor. sanki bir kere değil milyon kere ölüyorum. mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlar çok seksiymiş. onun gülüşü hoşuna gitmiş. öbürü çok güzelmiş. ölüyorum resmen... hastalıktan önce olan şeyleri şimdi anlatıyor ve şimdi baktıklarını.. sanırım hastalık patlak vermeden de hastaymış ama dayanamıyorum yine de...
Özür dilerim ama ben de ölümcül bir şey var zannettim belli hiç bir şey den çekinmiyormanik depresif canım cinsel istek artışı da belirtilerinden. bi de herşeyi olduğu gibi söylüyor hiçbirşeyden çekinmeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?