Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız nasıl yedın 4 tane mısır patlağını ben bir tanesını zor kemırıyorum :)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 399. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Ocak-6 Şubat 2015
***1.TAKIM 399. ETAP***

ApriL_2007 (87.7///%)
jasmine53 (75.0///% )
ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.3///%)
michi (61,3///% )

1. Takım Ortalaması: %

kız nasıl yedın 4 tane mısır patlağını ben bir tanesını zor kemırıyorum :)
canım o kadar acıktım ki kahvaltıdan sonra markete gittik baya dolaştık önce annem kendine mont falan baktı sonra hediyelik eşya alan sonra yiyecek için markete girdik dolaşırken acayip acıktım yanımda o vardı gözüm dönmüş açlıktan eve gelince 1 bardak süt içtim yani saatleri farklı aslında yanına 1 minik form bisküvi yedim en küçüklerden akşam az yedim o nedenle

anladım cnm afiyet şeker olsun
ben bugun tartılmaya korkuyorum çünkü dün bi yoldan çıktımki sorma yarın tartılcam

sende cuma tartıl canım istersen kayıt kilosu olarak alıyoruz onu listeye girdiğinde not düşüyoruz başlangıç kilosu olarak 3. hafta listeye alabiliyoruz kurallar gereği o zamana kadar da dikkat etmen lazım
5 kilo vermeden listeye girmek yok o zaman
Nerdeyse yani :)

Kahvalti 2 dilim k.ekmegi
Avuc ici kadar beyaz peynir
Biraz omlet, domates
16 :00 bi kase kisir
Aksam 1 kase yogurt
45 dk yuruyus
Suyumu da ictim

Sen daha yeni dogumdan cikmis sayilirsin
Dedigin gibi normaldir
Ama ayni zamanda cok az yiyorsun sanki
Bebisi emzirmiyor musun??
Sıkıntılı bi donemden geciyorsun sanirim
Bian once atlatirsiniz canim ins
Allah esine sifa , sana da guc kuvvet versin

Canım menünde saaatlerde olsun ve su miktarini net yazarmisin ?
Tamam canim bundan sonra dilkat edeyim
Suyu cok ictim
2.5 olmustur tam bilemedigimden oyle yazdim
Kahvalti 12 gibiydi
Aksam da 8 gibi yogurt yedim
Bundan sonra daha dikkatli yazarim

5 kilo vermeden listeye girmek yok o zaman
Nerdeyse yani :)
canım çabalamak önemli olan birde listeye gireceğin hafta vereceğin kilo çok önemli yarışa katılmaya hak kazanmış oluyorsun deneme sürecinde değilde 3. hafta listeye gireceğin zaman eğer kilo vermş olursan daha rahat girersin ve devam ettirebilirliğine güvenirsek tabi 5 kilo vermeye uğraşmada sonradan listeye girince kilo vermen yavaşlamasın listeye girince ne kadar verebilirsen çabalarsın

Evet canm zaten biraz halsizim midem de basladi bugun sagolsun bulanti beni es gecmedi sinir oldummm

Evet canm zaten biraz halsizim midem de basladi bugun sagolsun bulanti beni es gecmedi sinir oldummm
normal canım bulantı falan aslında bu aylarda yalnız olabilsen süper olacakta işler şartlar her zaman elvermiyor kolay gelsin sana çok allah yardımcın olsun bebiş sağlıklı olsunda bulantı falan dayanılır sonuçta değil mi

Hee
Ama ilk haftalarda daha guzel gidiyor dimi :)))
Umarim birakmam ve devam ederim
Geceleri yatmadan önce hayal etmeye bu benim icin iyiye isaret
Kafama koymusum demektir :))
İstahimda gitti sanki

evet canım emiyor bebeğim. ama ben berbat bi haldeyim. yemek falan yiyemiyorum. hayata karşı çok soğudum. hatta tez zamanda ölmek istiyorum. bu saate kadar bi elma bi kase yoğurt yiyebildim o da ellerim titremesin diye. öyle bi haldeyim ki allah düşmanımın başına vermesin. eşimle ne zaman oturup konuşmaya başlasak bana kadınlardan bahsediyor. sanki bir kere değil milyon kere ölüyorum. mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlar çok seksiymiş. onun gülüşü hoşuna gitmiş. öbürü çok güzelmiş. ölüyorum resmen... hastalıktan önce olan şeyleri şimdi anlatıyor ve şimdi baktıklarını.. sanırım hastalık patlak vermeden de hastaymış ama dayanamıyorum yine de...

Allah korusun o ne biçim söz herseyden önce sen bir annesin bide özel değilse senin eşinin hastalığı nedir bu kadar açık ve net konusabiliyor.kimsenun kimseyi böyle kırmaya hakkı yok

manik depresif canım cinsel istek artışı da belirtilerinden. bi de herşeyi olduğu gibi söylüyor hiçbirşeyden çekinmeden...

Aprilcim sagol canm iyi dileklerrin icin tesekkur ederim.. Bnm koca biraz dusuncesiz ve de cekingen yoksa anne kizin bakacak durimu yok yengemlerde biraz ablamlarda kalin derdi bu aldi getirdi bi de ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…