Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dayanilir canm da denmiyor ki yemek gordukce midem bulandi bugun yemek yok!

manik depresif canım cinsel istek artışı da belirtilerinden. bi de herşeyi olduğu gibi söylüyor hiçbirşeyden çekinmeden...
bence saçma neden derseniz benimde yakın arkadaşım var manik ama hiç bu tarz cinsel konuşmaları yok bence hastalığa sığınıyormuş gibi o kişi.
manik insan böyle şeyler düşünmez aksine uç noktalarda sevinir mutlu olur yapıcı olur yada tam tersi dibe batar ama bu kadar kırıcı edepsiz olmaz.(eşi manik olan arkadaşa yazdım)

hastalık çok konuşturuyor enerji fazlalığı var. eşim normalde çok dürüst bir insan.. yalan söylemez sadece çok konuştuğu için beni kırabileceğini bile düşünemiyor. 5dk sonra sana neler anlattım ben böyle diyor...

evet banada öyle geldi nasılsa psikolojim bozuk diyip birde üstüne öyle davranıyor olabilir zaten oda psikolojik bir rahatsızlıkta neyse artık sen kilo bildirimi yaptın mı bakayım bugün yarın mı yapacaksın listeye girebilirisen bu bildirim listeye giriş kilon olacak ona göre

allah sabır versin canım ne dnir ki başka psikolojik durumlar en zoru ama senin güçlü olman lazım birkere kendini toarla bence çocukların için en azından

aa bu hafta girebilirmiyimmmmmmmmmmm
kaç olursam girerim peki tatlım
ben yarın tartılcam hayatım sabah dün gece azcıkın sapıttım cesaret edemedim tartılmaya
ammaaaaaaa tam 3 saaaaat yürüdüm geberdim resmen :)

ben yarın tartılcam hayatım sabah dün gece azcıkın sapıttım cesaret edemedim tartılmaya
bu hafta giremiyorsun canım kurallar gereği haftaya listede olacaksın ama bu gidişle paylaşımların iyi yani azimlisin menüde paylaşıyorsun asıl önemli olan haftayaki kilon yani yarınki bildirim ve haftayaki kilon arası fark önemli kilo vermiş olursan haftaya listede olursun sanırım aprilciğimde uygun görürse

kızlar şimdili çıkıyorum akşam yemeği yiyip biraz oyalanıp spor yapıcam bugün biraz tembellik ettim acısını çıkarmam lazım akşam yine uğrararım kimse kilo bildirimi yapmadı nasılsa yarın taertıda bol eksiler görürsünüz inşallah kızlar

hmm anladım cnm umarım duraklama yaşamam şu an 86600 üm yani daha tartılmadım pazar günkü bu haftaya kaç olmam gerekeiyor listeye girmem için cnm

hmm anladım cnm umarım duraklama yaşamam şu an 86600 üm yani daha tartılmadım pazar günkü bu haftaya kaç olmam gerekeiyor listeye girmem için cnm
tam bilemedm ki şimdi haftaya kilo vermen yeterli en az 600 700 gr kadar sanırım sen verebildiğin kadar çabala da yeter zaten kilo almadığın sürece büyük bir sorun yok

tam bilemedm ki şimdi haftaya kilo vermen yeterli en az 600 700 gr kadar sanırım sen verebildiğin kadar çabala da yeter zaten kilo almadığın sürece büyük bir sorun yok
tamam tatlım çok çalışıcam söz

canım çook üzüldüm yazdıklarına,nasıl bitecek peki bu hastalık yoksa ömür boyu mu sürecek?Ozaman sen de kırılma canım zaten kendinde değilmiş bak alış bu duruma sende hasta olursun Allah korusun sonra...
azimli insan yaaa süpersin tatlım

uygundur canım şuanda çok iyi gidiyor zaten böyle giderse haftaya listede

canım sen elinden geleni yap da miktar yok sıkmak istemiyorum seni...herşey sana kalmış

seviyorum sizi

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 399. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Ocak-6 Şubat 2015
***1.TAKIM 399. ETAP***

ApriL_2007 (87.7///%)
jasmine53 (75.0///% )
ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.3///%)
michi (61,3///% )

1. Takım Ortalaması: %

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 10:00
Yarım boyoz
1/4 simit
Kk peynir
3 siyah zeytin
Şakersiz çay

Öğle: 14:00
Yarım kase mercimek çorbası
Beşamelli ıspanak yarım
1.5 biber dolması
4 yaprak sarma

Akşam: 19:30
Brokoli salatası
Yoğurt bi kase
4 adet krispi baharatlı çubuk

1 elma 1 portakal

45 dk leslie 3 mil

Güzel canım menün akşamı hafif geçirmeni sevdim yarın sabah aç karnına tartıl ok bildirim yapmayı unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…