Dayanilir canm da denmiyor ki yemek gordukce midem bulandi bugun yemek yok!normal canım bulantı falan aslında bu aylarda yalnız olabilsen süper olacakta işler şartlar her zaman elvermiyor kolay gelsin sana çok allah yardımcın olsunbebiş sağlıklı olsunda bulantı falan dayanılır sonuçta değil mi
bence saçma neden derseniz benimde yakın arkadaşım var manik ama hiç bu tarz cinsel konuşmaları yok bence hastalığa sığınıyormuş gibi o kişi.manik depresif canım cinsel istek artışı da belirtilerinden. bi de herşeyi olduğu gibi söylüyor hiçbirşeyden çekinmeden...
hastalık çok konuşturuyor enerji fazlalığı var. eşim normalde çok dürüst bir insan.. yalan söylemez sadece çok konuştuğu için beni kırabileceğini bile düşünemiyor. 5dk sonra sana neler anlattım ben böyle diyor...bence saçma neden derseniz benimde yakın arkadaşım var manik ama hiç bu tarz cinsel konuşmaları yok bence hastalığa sığınıyormuş gibi o kişi.
manik insan böyle şeyler düşünmez aksine uç noktalarda sevinir mutlu olur yapıcı olur yada tam tersi dibe batar ama bu kadar kırıcı edepsiz olmaz.(eşi manik olan arkadaşa yazdım)
evet banada öyle geldi nasılsa psikolojim bozuk diyip birde üstüne öyle davranıyor olabilir zaten oda psikolojik bir rahatsızlıkta neyse artıkbence saçma neden derseniz benimde yakın arkadaşım var manik ama hiç bu tarz cinsel konuşmaları yok bence hastalığa sığınıyormuş gibi o kişi.
manik insan böyle şeyler düşünmez aksine uç noktalarda sevinir mutlu olur yapıcı olur yada tam tersi dibe batar ama bu kadar kırıcı edepsiz olmaz.(eşi manik olan arkadaşa yazdım)
allah sabır versin canım ne dnir ki başka psikolojik durumlar en zoru ama senin güçlü olman lazım birkere kendini toarla bence çocukların için en azındanhastalık çok konuşturuyor enerji fazlalığı var. eşim normalde çok dürüst bir insan.. yalan söylemez sadece çok konuştuğu için beni kırabileceğini bile düşünemiyor. 5dk sonra sana neler anlattım ben böyle diyor...
kız aç açta olmaz da sen kendine göre birşeyler ye ama süt iç falan bariDayanilir canm da denmiyor ki yemek gordukce midem bulandi bugun yemek yok!
aa bu hafta girebilirmiyimmmmmmmmmmmevet banada öyle geldi nasılsa psikolojim bozuk diyip birde üstüne öyle davranıyor olabilir zaten oda psikolojik bir rahatsızlıkta neyse artıksen kilo bildirimi yaptın mı bakayım bugün yarın mı yapacaksın listeye girebilirisen bu bildirim listeye giriş kilon olacak ona göre
allah sabır versin canım ne dnir ki başka psikolojik durumlar en zoru ama senin güçlü olman lazım birkere kendini toarla bence çocukların için en azından
bu hafta giremiyorsun canım kurallar gereği haftaya listede olacaksın ama bu gidişle paylaşımların iyi yani azimlisin menüde paylaşıyorsunaa bu hafta girebilirmiyimmmmmmmmmmm
kaç olursam girerim peki tatlım
ben yarın tartılcam hayatım sabah dün gece azcıkın sapıttım cesaret edemedim tartılmaya
ammaaaaaaa tam 3 saaaaat yürüdüm geberdim resmen :)
sen dedin aklıma geldi 2 2,5 saatir süt kaynıyor şimdi kapattım kafa yerinde değilki..kız aç açta olmaz da sen kendine göre birşeyler ye ama süt iç falan bari
bu hafta giremiyorsun canım kurallar gereği haftaya listede olacaksın ama bu gidişle paylaşımların iyi yani azimlisin menüde paylaşıyorsunasıl önemli olan haftayaki kilon yani yarınki bildirim ve haftayaki kilon arası fark önemli kilo vermiş olursan haftaya listede olursun sanırım aprilciğimde uygun görülama olmazrse
hmm anladım cnm umarım duraklama yaşamam şu an 86600 üm yani daha tartılmadım pazar günkü bu haftaya kaç olmam gerekeiyor listeye girmem için cnmbu hafta giremiyorsun canım kurallar gereği haftaya listede olacaksın ama bu gidişle paylaşımların iyi yani azimlisin menüde paylaşıyorsunasıl önemli olan haftayaki kilon yani yarınki bildirim ve haftayaki kilon arası fark önemli kilo vermiş olursan haftaya listede olursun sanırım aprilciğimde uygun görürse
tam bilemedm ki şimdihmm anladım cnm umarım duraklama yaşamam şu an 86600 üm yani daha tartılmadım pazar günkü bu haftaya kaç olmam gerekeiyor listeye girmem için cnm
tamam tatlım çok çalışıcam söztam bilemedm ki şimdihaftaya kilo vermen yeterli en az 600 700 gr kadar sanırım sen verebildiğin kadar çabala da yeter zaten kilo almadığın sürece büyük bir sorun yok
canım çook üzüldüm yazdıklarına,nasıl bitecek peki bu hastalık yoksa ömür boyu mu sürecek?Ozaman sen de kırılma canım zaten kendinde değilmiş bak alış bu duruma sende hasta olursun Allah korusun sonra...hastalık çok konuşturuyor enerji fazlalığı var. eşim normalde çok dürüst bir insan.. yalan söylemez sadece çok konuştuğu için beni kırabileceğini bile düşünemiyor. 5dk sonra sana neler anlattım ben böyle diyor...
azimli insan yaaa süpersin tatlımaa bu hafta girebilirmiyimmmmmmmmmmm
kaç olursam girerim peki tatlım
ben yarın tartılcam hayatım sabah dün gece azcıkın sapıttım cesaret edemedim tartılmaya
ammaaaaaaa tam 3 saaaaat yürüdüm geberdim resmen :)
uygundur canımbu hafta giremiyorsun canım kurallar gereği haftaya listede olacaksın ama bu gidişle paylaşımların iyi yani azimlisin menüde paylaşıyorsunasıl önemli olan haftayaki kilon yani yarınki bildirim ve haftayaki kilon arası fark önemli kilo vermiş olursan haftaya listede olursun sanırım aprilciğimde uygun görürse
canım sen elinden geleni yap da miktar yok sıkmak istemiyorum seni...herşey sana kalmışhmm anladım cnm umarım duraklama yaşamam şu an 86600 üm yani daha tartılmadım pazar günkü bu haftaya kaç olmam gerekeiyor listeye girmem için cnm
canım çook üzüldüm yazdıklarına,nasıl bitecek peki bu hastalık yoksa ömür boyu mu sürecek?Ozaman sen de kırılma canım zaten kendinde değilmiş bak alış bu duruma sende hasta olursun Allah korusun sonra...
azimli insan yaaa süpersin tatlım
uygundur canımşuanda çok iyi gidiyor zaten böyle giderse haftaya listede
canım sen elinden geleni yap da miktar yok sıkmak istemiyorum seni...herşey sana kalmış
aynen bebemm seviliyorsunseviyorum sizi
Güzel canım menünDünkü menüm:
Kahvaltı: 10:00
Yarım boyoz
1/4 simit
Kk peynir
3 siyah zeytin
Şakersiz çay
Öğle: 14:00
Yarım kase mercimek çorbası
Beşamelli ıspanak yarım
1.5 biber dolması
4 yaprak sarma
Akşam: 19:30
Brokoli salatası
Yoğurt bi kase
4 adet krispi baharatlı çubuk
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
Bildirim yapıcam ancak çok korkuyorumGüzel canım menünakşamı hafif geçirmeni sevdim yarın sabah aç karnına tartıl ok bildirim yapmayı unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?