- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım yok yokBildirim yapıcam ancak çok korkuyorumbugün regl oldum şişkinlik var
Veremediysem üzülmicem artıkCanım yok yoksakın korkma ne çıkarsa o hiç sorun değil bakalım ne olacak meraklardayım :)
Üzülme tabiVeremediysem üzülmicem artık
bende bu hafta olcam korkuttun şimdi beniBildirim yapıcam ancak çok korkuyorumbugün regl oldum şişkinlik var
Yeni dogum yapmissinevet canım emiyor bebeğim. ama ben berbat bi haldeyim. yemek falan yiyemiyorum. hayata karşı çok soğudum. hatta tez zamanda ölmek istiyorum. bu saate kadar bi elma bi kase yoğurt yiyebildim o da ellerim titremesin diye. öyle bi haldeyim ki allah düşmanımın başına vermesin. eşimle ne zaman oturup konuşmaya başlasak bana kadınlardan bahsediyor. sanki bir kere değil milyon kere ölüyorum. mini etek topuklu ayakkabı giyen kadınlar çok seksiymiş. onun gülüşü hoşuna gitmiş. öbürü çok güzelmiş. ölüyorum resmen... hastalıktan önce olan şeyleri şimdi anlatıyor ve şimdi baktıklarını.. sanırım hastalık patlak vermeden de hastaymış ama dayanamıyorum yine de...
ömür boyu ama bi mani dönemi var bi depresyon sonra normele dönüyormuş. bu bizim ilk mani atağımız. ömründe 1defa geçiren de varmış, yılda 4-5kez de...canım çook üzüldüm yazdıklarına,nasıl bitecek peki bu hastalık yoksa ömür boyu mu sürecek?Ozaman sen de kırılma canım zaten kendinde değilmiş bak alış bu duruma sende hasta olursun Allah korusun sonra...
tedavi oluyor ama başarılı değil ilaçlar herkesi ölü gibi yaparken bizimkini birkaç saat daha uyutmaktan başka işe yaramadı. annem yardım ediyor kızım yine onda.Yeni dogum yapmissin
Bebegini ve kizini dusun
Böyle olmaz
Eşini takma
Onun dediklerini takarsan sen ondan delirirsin cok zor bi durum canim
Allah yardim etsin sana
Bu adam tedavi olmuyor mu?? Calis miyor mu?
Senin ailen yokmu??
Yeni annesin zaten, yardim edenin??
Niye ölesin , allH korusun??
Boyle seyler sakin dusunme
Cokca dua et...
Cocuklarin icin iyi olmak zorundasn
ben anlamam yoga moga valla hergün uzuuuun uzuuun yürüdüm çok kolay doğum yaptımKizlar su uc yada dort ayimi gordukten sonra eger dr sakinca gormezse hamis yogasi yapmak istiyorum yada plates .. Kolay dogum ve hamlamamak icin ne dersiniz:)
Normal dogum mu yaptin canm bn simdilik kimildamaya korkuyorum da zaten kasik agrim oluyo cok ..dusuk yaptim bi de korkum ondan aslnda yine bisey olacak diye.. Yuruyus de yaparim tabi ama en azindan sporu birakmamis olucam yuruyuste istikrarli olucagimi sanmiyorum ama bi yere baglanirsam devam ederim diyorum:)ben anlamam yoga moga valla hergün uzuuuun uzuuun yürüdüm çok kolay doğum yaptım
evet cnm normal ve çok kolay bir doğumdu ama tabi yürüyüşün yanı sıra yaş kilo çatı ilede alakalı olabilirNormal dogum mu yaptin canm bn simdilik kimildamaya korkuyorum da zaten kasik agrim oluyo cok ..dusuk yaptim bi de korkum ondan aslnda yine bisey olacak diye.. Yuruyus de yaparim tabi ama en azindan sporu birakmamis olucam yuruyuste istikrarli olucagimi sanmiyorum ama bi yere baglanirsam devam ederim diyorum:)
Evet canm o da onemli cati olayi kemiklerle alakali degil mi oleyse benm de cati genistir diyorum insallah bnde en kolayindan atlatirim:)evet cnm normal ve çok kolay bir doğumdu ama tabi yürüyüşün yanı sıra yaş kilo çatı ilede alakalı olabilir
elbette sporunu yap sen vucudunu esnet ne katarsan + olur senin için
inşallah canım sağlıkla alırsım bebişini kucağınaEvet canm o da onemli cati olayi kemiklerle alakali degil mi oleyse benm de cati genistir diyorum insallah bnde en kolayindan atlatirim:)
sanada cnm iyi geceler ve herkeseee bende uyumaya gidiyorumHerkese tatli ruyalaaar...
Günaydınlar yine mutluu bir bildirim gününden merhaba kızlarrrr gitmis benden gramcıklardarısı sizin başınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?