aynen öyle canım.. bende okul zamanında kilo verip, yazın kilo alırdımGünaydın bu hafta benden çok az gitti ya off
Haftaya düzeltmek dileği ile diyelim okul başlayınca hareketlenicem zaten
süper tatlım... hem doğumunda daharahat geçebilir böylelikle... Yüzme de güzel olabilir aslındaKizlar su uc yada dort ayimi gordukten sonra eger dr sakinca gormezse hamis yogasi yapmak istiyorum yada plates .. Kolay dogum ve hamlamamak icin ne dersiniz:)
Çok güzel olmuş menün canm.. su miktarı da çok güzel..Dünkü menüm
Sabah: 9:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir 4 zeytin
1 tane domates
ara: 12:00
1 tane küçük elma
Öğle : 14:00
1 kepçe ıspanak
1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 17:00
1 su bardağı süt
Akşam 19:00
5 yemek kaşığı taze fasulye
Su 3lt
dün bir kare parçası kadar bitter çikolata yedim bimdekiler oluyor ya onun 1 parçası kadar
Ama hemen ardında leslie 3 mile yaptım
ben de ne zamandır maydanoz içicem.. halaa içicem.. tembellikten kalkıp yapamadım bir türlüYoğurdun suyu bel çevresini eritmede faydalıymış bilginiz olsun
Annem yeni mayaladı biraz sulanmuş hemen aldım sularını
Yarın başlıcam aç karna içicem
ben de ne zamandır maydanoz içicem.. halaa içicem.. tembellikten kalkıp yapamadım bir türlü
Canım olsun sen güzel güzel devam etGünaydın bu hafta benden çok az gitti ya off
Haftaya düzeltmek dileği ile diyelim okul başlayınca hareketlenicem zaten
Canım spor müthişGünaydın kızlarr...
dünkü menüm:
sabah(08:30) 4 cherry domates, 6 zeytin, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek, 1 limonlu çay
ara(11:00) 10 badem
öğle(13:30) 3 kaşık türlü, 1 kase yoğurt.
ara(10 badem)
akşam(19:30)100 gr kadar kırmızı et, 1 kase yoğurt, 1 tane lahana sarması.
spor: 1.5 saat, 1,5 lt su
canım çok güzel menün sporlar harikaDünkü menüm
Sabah: 9:30
1 kk peynir 4 zeytin
1 tane domates
ara: 12:00
1 tane küçük elma
Öğle : 14:00
1 kepçe ıspanak
1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 17:00
1 su bardağı süt
Akşam 19:00
5 yemek kaşığı taze fasulye
Su 3lt
dün bir kare parçası kadar bitter çikolata yedim bimdekiler oluyor ya onun 1 parçası kadar
Ama hemen ardında leslie 3 mile yaptım
dagatesiyle konustum dun işler cok yogunmus dün 12 de eve gitmemişti bu hafta hep oyleymis buraya gireyim derken hep uyuyakaliyormus kilosu sabitmis bende yarın listeye eklerim gelmezsen dedimKızlar çok güzel iyi gitmişsiniz bu hafta bakalım diğer arkadaşlar nasıl merak devam ediyor .deadline dagatesi gelirmi acaba?
üst karın oldukça güzel inceldi ama göbiş için daha çok kastırmam lazım maalesef..Canım spor müthişmenüde güzel...
bende dün yazdım özeldende cvp alamadım ondan sordum ,, iyi sen görüştüysen sorun yok canımdagatesiyle konustum dun işler cok yogunmus dün 12 de eve gitmemişti bu hafta hep oyleymis buraya gireyim derken hep uyuyakaliyormus kilosu sabitmis bende yarın listeye eklerim gelmezsen dedimselami var april bu haftayi atlatabilirse inşallah biraz rahatlayacak sanırım
görmemiştir bence pek kafası yerinde değil gibiydibende dün yazdım özeldende cvp alamadım ondan sordum ,, iyi sen görüştüysen sorun yok canımtsk
bende dün yazdım özeldende cvp alamadım ondan sordum ,, iyi sen görüştüysen sorun yok canımtsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?