CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 399. ETAP SONUC LİSTELERİ
30 Ocak-6 Şubat 2015
***1.TAKIM 399. ETAP***
ApriL_2007 (87.7/87.0/0.7/%0.80)
jasmine53 (75.0/74,6/0.4/% 0,53 )
ispanyol (75.8///%0) kilosu sabit
dagatesi(62.8///%0) kilosu sabit
deadline(63.3/63.1/0.2/%0.32)
michi (61,3/61,1/0,2/%0,32 )
1. Takım Ortalaması: % 0,33
kolay gelsin canım sana çok evet az kaldı bekle beniDeadlinee bana yetismissiiiin :) kilo veren herkesi tebrik ediyir ve kaciyorum islere
Canım tamamgörmemiştir bence pek kafası yerinde değil gibiydiisopanyolu da ekleyğim de liste tamam öğleden sonra payşalırım bir ara bu hafta sonuç listelerini ve bunuben yapıcam haftaya yine jasmine yapacak april tamam mı
ben de ne zamandır maydanoz içicem.. halaa içicem.. tembellikten kalkıp yapamadım bir türlü
en azından ceza yemeyecek düzeydeyiz bu hafat neyse haftaya iyi bir performans bekliyorum fena olmayan bir liste benceben bu hafta 2 kilo verdim aslında tartıda 65 küsürü görmüştüm pazar günü itiraf ediyorum haftaya elimden geleni yapıcam ama çok gitmezse nedeni bu yani
Canım mlyt listeye girmicekmi ? Bu hafta ?en azından ceza yemeyecek düzeydeyiz bu hafat neyse haftaya iyi bir performans bekliyorum fena olmayan bir liste benceben bu hafta 2 kilo verdim aslında tartıda 65 küsürü görmüştüm pazar günü itiraf ediyorum haftaya elimden geleni yapıcam ama çok gitmezse nedeni bu yani
alayım mı listeye april 79.5 dedi dün 500 gr artıda ya ondan bilemedim sen ne dersinCanım mlyt listeye girmicekmi ? Bu hafta ?
Yuzme bilmiyorum ki tatlim bilsem olabilirdisüper tatlım... hem doğumunda daharahat geçebilir böylelikle... Yüzme de güzel olabilir aslında
tunaydın cnm benden gitmemiş pazar günüyle aynı 86600 üm yani azcık sinirim bozuldu ama sanırım reglim yakınlaştı oyüzden olabilir pazar tekrar bakcam duruma olmazsa protein dieti yapıp şaşırtçam vucuduGünaydınlar yine mutluu bir bildirim gününden merhaba kızlarrrr gitmis benden gramcıklardarısı sizin başınıza...
canim sen bilirsin ozamanalayım mı listeye april 79.5 dedi dün 500 gr artıda ya ondan bilemedim sen ne dersin
canım vermişsin tabikitunaydın cnm benden gitmemiş pazar günüyle aynı 86600 üm yani azcık sinirim bozuldu ama sanırım reglim yakınlaştı oyüzden olabilir pazar tekrar bakcam duruma olmazsa protein dieti yapıp şaşırtçam vucudu
aslına bakarsan hesaba vurulursa geçen perşmbe 88 dim bi dak ya vermiş sayılıyorum değilmi kafam karıştı yine benimmm
ossun... hamilelik yogası veya pilates te , yardımcı oluyormuş hatunlara.. duymuştum bunuYuzme bilmiyorum ki tatlim bilsem olabilirdi
içime su serptin cnm ya ödüm koptu inankicanım vermişsin tabiki1400
Canım eğer kendide istiyorsa tabiki alırız.son günlerde acaba bir isteksizlik mi oluştu pek gelmiyor.ilerlemek istiyorsa tabiki listededaha tasimadim listeyi aprilcim mlyt yi haftaya kesin listeye alalım haketti bence yuzdemiz şu an sınırda sarı kart almayalım diye düşündüm bu hafta ondan yazmadım ama haftaya artık aliriz değil mi
Benimde verdiğim oldu canım ama tabi üstüste değil verdiysem o hafta sonraki bikac hafta sabit kaldim ....desene oZaman biz yine kötüyüzzz bu hafta ! Haftaya daha iyi olmak umuduyla grsrzkızlar bu hafta genel oalrak takımlar bayağı azimli... 2 kiloya yakın verenler fazla..
darısı bizimde başımıza..
ama haftada 2 kilo nasıl verilir ki ..anlayamaıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?