Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

en azından ceza yemeyecek düzeydeyiz bu hafat neyse haftaya iyi bir performans bekliyorum fena olmayan bir liste bence ben bu hafta 2 kilo verdim aslında tartıda 65 küsürü görmüştüm pazar günü itiraf ediyorum haftaya elimden geleni yapıcam ama çok gitmezse nedeni bu yani

Deadlinee bana yetismissiiiin :) kilo veren herkesi tebrik ediyir ve kaciyorum islere

Canım tamam siz öyle anlaştıysanız oldu bebem

ben de ne zamandır maydanoz içicem.. halaa içicem.. tembellikten kalkıp yapamadım bir türlü

Ahh evet tembellikten ben de yapmıyorum çoğu şeyi

Ooo hepimizi sollayacaksın sen

Canım mlyt listeye girmicekmi ? Bu hafta ?

Selam kizlar
3 subat basladigim tarih 80 dim
Bugun 78.1

Bide listedeki kizlar ha gayret
Cok dusuk degil mi verilen kilolar??
İns haftaya daha iyi oluruz takimca
Ceza ne zaman aliniyor

Günaydınlar yine mutluu bir bildirim gününden merhaba kızlarrrr gitmis benden gramcıklar darısı sizin başınıza...
tunaydın cnm benden gitmemiş pazar günüyle aynı 86600 üm yani azcık sinirim bozuldu ama sanırım reglim yakınlaştı oyüzden olabilir pazar tekrar bakcam duruma olmazsa protein dieti yapıp şaşırtçam vucudu
aslına bakarsan hesaba vurulursa geçen perşmbe 88 dim bi dak ya vermiş sayılıyorum değilmi kafam karıştı yine benimmm

dünkü menü
soğanlı yumurta az peynir 4 zeytin çay ekmek yok
bol bol su akşam yemeğim
tavuklu mantar sote yoğurt
3 saat yürüyüş
meyve süt kapanış

canım vermişsin tabiki 1400

kızlar bu hafta genel oalrak takımlar bayağı azimli... 2 kiloya yakın verenler fazla..
darısı bizimde başımıza..
ama haftada 2 kilo nasıl verilir ki .. anlayamaıyorum

daha tasimadim listeyi aprilcim mlyt yi haftaya kesin listeye alalım haketti bence yuzdemiz şu an sınırda sarı kart almayalım diye düşündüm bu hafta ondan yazmadım ama haftaya artık aliriz değil mi

daha tasimadim listeyi aprilcim mlyt yi haftaya kesin listeye alalım haketti bence yuzdemiz şu an sınırda sarı kart almayalım diye düşündüm bu hafta ondan yazmadım ama haftaya artık aliriz değil mi
Canım eğer kendide istiyorsa tabiki alırız.son günlerde acaba bir isteksizlik mi oluştu pek gelmiyor.ilerlemek istiyorsa tabiki listede

kızlar bu hafta genel oalrak takımlar bayağı azimli... 2 kiloya yakın verenler fazla..
darısı bizimde başımıza..
ama haftada 2 kilo nasıl verilir ki .. anlayamaıyorum
Benimde verdiğim oldu canım ama tabi üstüste değil verdiysem o hafta sonraki bikac hafta sabit kaldim ....desene oZaman biz yine kötüyüzzz bu hafta ! Haftaya daha iyi olmak umuduyla grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…