yok canım benm sağolasınKizlar selammm
Paylasim alaninda listenizi göremeyince gelip bakim istedim
Sorun yokmusss cok şükür
yok canım benm sağolasınişim vardı daha vakit var diye eklememiştim hemen gelip ekledim şimdi her şey tamam
ne olsun aprilcim kendi adima herşey aynı evde misafir var 8 den sonra sonuç listesi hazirliycam onun dışında oturuyorumkızlar hu hu nasılsınız napıyosun bakim
canım bende iyiyim işten geldim bugün çok yoruldum malesffne olsun aprilcim kendi adima herşey aynı evde misafir var 8 den sonra sonuç listesi hazirliycam onun dışında oturuyorumsenden naber
aprilcim mlyt ve delidivaneoldum dün bildirim yaptı canımmlyt Pridee @delidivaneoldum ????? nerde acaba kg bildirimleriniz en son bugün 14:00 e kadar yapmanız gerekiyordu
tamam canım pridee yapmadı ozamanaprilcim mlyt ve delidivaneoldum dün bildirim yaptı canımama pride i bilemedim
april akşamları aç yattim ya bir haftadır ay neyse gitsinler aç yatarız napalimcanım bende iyiyim işten geldim bugün çok yoruldum malesffcanım seni de ayrıca tebrik edrim bu hafta yinede ne yaptın ne ettin -200 çıktın bende son zamanlarda çok azimliyim nedense bide laf aramızda eşimide diyete soktum ohh kafam rahat
canım ne güzel yapmışsın ama bak hem aldığını verdin hem de eksiye de geçtinapril akşamları aç yattim ya bir haftadır ay neyse gitsinler aç yatarız napalimiyi olmuşeşlik eder sana
Ben dün yaptımmlyt Pridee @delidivaneoldum ????? nerde acaba kg bildirimleriniz en son bugün 14:00 e kadar yapmanız gerekiyordu
moral bozmak yok ... Ama bu bildirimi bugün 14:00 e kadar yapman gerekiyordu geç kaldın canım neden ?Off 60.8 im çünkü regl oldum dün itibariyle moralim çok bozuk(
Ok deadline söyledi canim zaten sorun yok :) ben atlamışım erken bildirdiğin içinBen dün yaptım
işler çok yoğun bir haftadır telden de giremedim o yüzdenmoral bozmak yok ... Ama bu bildirimi bugün 14:00 e kadar yapman gerekiyordu geç kaldın canım neden ?
Canım öyle şey olmaz bildirim günü bildirim saatinin sonuna kadar yapman lazımdı eğer listede olsaydın bugün yanmıştık bildirim yapmadığın için lütfen biraz daha dikkatli olurmusun ? +200 diyetten degil regldendir bisey olmaz canını sıkma ve su iç en azından akşamları ...işler çok yoğun bir haftadır telden de giremedim o yüzdenbi haftadır yaptığım diyet 200 gr almama sebep oldu yuh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?