Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar selammm

Paylasim alaninda listenizi göremeyince gelip bakim istedim

Sorun yokmusss cok şükür

ne olsun aprilcim kendi adima herşey aynı evde misafir var 8 den sonra sonuç listesi hazirliycam onun dışında oturuyorum senden naber
canım bende iyiyim işten geldim bugün çok yoruldum malesffcanım seni de ayrıca tebrik edrim bu hafta yinede ne yaptın ne ettin -200 çıktınbende son zamanlarda çok azimliyim nedense bide laf aramızda eşimide diyete soktum ohh kafam rahat

april akşamları aç yattim ya bir haftadır ay neyse gitsinler aç yatarız napalim iyi olmuşeşlik eder sana

april akşamları aç yattim ya bir haftadır ay neyse gitsinler aç yatarız napalim iyi olmuşeşlik eder sana
canım ne güzel yapmışsın ama bak hem aldığını verdin hem de eksiye de geçtin akşamlarıda bende rahatım artık eşide diyete sokunca çok iyi oldu beraberce yapacağız artık .masaya vurdum yumruğu ,bir evde biri aç biri tok uyuyamaz dedim ! Sonuç beraber açız artık

Dünkü Kahvaltı:
2 dl tan tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
Kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz çay

Ara:
1/4 simit

Öğle:
Bi kase yayla çorbası
Yarım tabak tavuk sote
Yarım tabak bulgur pilavı
Biraz yoğurt

Ara:
2 adet finger bisküvi

Akşam:
fırında karnabahar
Bi kase yoğurt
5 adet baharatlı çubuk kraker

Leslie 3 mil 30 dk

Bugun butun gun temizlik yaptim
Ooyy cook yorulmusum
İstenilen kurabiyeyide yaptim
Yemedim 5 te biri kadar belki ucundan tadina baktim...
1 saat sonra esim gelicek anneme gidecegiz
Yarinda once lazer randevum var
Sonra ananneme
Yarin cok giremeyebilirim bu sebepten

Dunku menum

12:30 1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir,domates
2 dilim cavdar ekmegi
16:00 1 cay bardagi leblebi
2 hurma
18:30 1 yesil elma
Yarim portakal 1 kase yogurt
19:30 5-6 kasik yogurt corbasi
1 yemek kasigi pirasa

işler çok yoğun bir haftadır telden de giremedim o yüzden bi haftadır yaptığım diyet 200 gr almama sebep oldu yuh be
Canım öyle şey olmaz bildirim günü bildirim saatinin sonuna kadar yapman lazımdı eğer listede olsaydın bugün yanmıştık bildirim yapmadığın için lütfen biraz daha dikkatli olurmusun ? +200 diyetten degil regldendir bisey olmaz canını sıkma ve su iç en azından akşamları ...

selam kızlar sonuç listelerini hazırlayı geldim kardeş takımcığımız birinciliği kaptı hem bireysel hem takım olarak e darısı bize diyorum emin adımlarla zirveye ulaşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…