Ben burdayım acaba yarın hangi listeden başlasam diyorum haftaya. Eskiden hafta benim için pazartesi günü başlardi şimdi cumartesi günü başlıyorkimsecikler yok mu kızlar neler yapıyorsunuz bakalımpazartesi kontrol amaçlı tartılmayı unutmuyoruz ve haftasonu diye kendimizi salmıyoruz ne yapıyoruz dikkat ediyoruz spor yapıyoruz geziyoruz ama cıslardan uzak duruyoruz
ay benim için de öyle ya ben haftasonu dikkat etmeynce çok kaçıyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorumBen burdayım acaba yarın hangi listeden başlasam diyorum haftaya. Eskiden hafta benim için pazartesi günü başlardi şimdi cumartesi günü başlıyor
Ben listeye bağlı kalabiliyorum öyle sanki daha düzenli oluyor bakalım inşaallah bu hafta şu 500 u versem önümüzde ki hafta daha iyi olur moralim.porsiyon küçültme işlemini diyet bitip hedef kg ya gelince düşünüyor umay benim için de öyle ya ben haftasonu dikkat etmeynce çok kaçıyor ama elimden geleni yapmaya çalışıyorumben listeye bağlı kalamıyorum ama sık yiyip porsiyon küçültme yöntemini tavsiye ederim kalori de sayabilirsin çok güzel kalori hesaplayan siteler var o da çok işe yarıyor istediğin şeylerden azıcık yiyebiliyorsun hem öyle kontrollü oluyor
tamam canım herkesin yöntemi farklı yapabiliyorsan çok iyiBen listeye bağlı kalabiliyorum öyle sanki daha düzenli oluyor bakalım inşaallah bu hafta şu 500 u versem önümüzde ki hafta daha iyi olur moralim.porsiyon küçültme işlemini diyet bitip hedef kg ya gelince düşünüyor um
Tamam canım yarın görüşürüz sende iyi bak kendineben çıkıyorum canım spor yapcaktım bugün unutmadan yapayım yarın görüşürüz kendine iyi bak @mlyt
Inşallah ilerlemez canım dikkat et kendineYarın sinemaya gidicem cıslara da dokunmayacam
KARARLIYIM
Peki bu hafta sonu detoks uygulasam mı bilemedim
Size de danışayım
ayran detoksu var duydunuz mu 2 gün yapılıyor
okul öncesi yapsam mı ki metabolizmama can gelsin artıkk
Geçen hafta da regli öncesi tartılıp son günlerine denk gelmişti bildirim bence o yüzden çok gitti gözüktü
Yani yoksu 1,4 verip diğer hafta 200 gr vermek o kadar uğraşmama rağmen
Sanki şeytan aklımı çelmeye çalışıyo yesene diye ahahahh
Ama kanmıcam vericem işte banane ahahh
Ya Hasta oldum
İnşallah fazla ilerlemez
Çünkü hastayken diyete sadık kalamıyorum
Allah eşine şifa sana da sabır versin inan ki benim içim rahatladı çünkü sana bayagi bir sıkıldım.ama sen bunları dert edip çocukları ve kendini ihmal etme yemegine dikkat et canım olur mudün kötü bi gün geçirdim aç susuz uyudum sabah ellerim titriyordu. makarna vardı tek. onu yedim 10da. sonra eşimi hastaneye yatırdım. dr a anlattım allahım peygamberim diye bağırıyor başkalarını istiyor diye. o da dedi allahım peygamberim dediğinde inanmıyorsun. başkalarından bahsettiğinde de inanmıcaksın. hastalık bu dedi. içim daha rahat şimdi.
listeleri bende sevmiyorumtamam canım herkesin yöntemi farklı yapabiliyorsan çok iyiben çok birşeye bağlı olamıyorum en fazla 3 4 gün sürüyor çok sıkılgan bir yapım var özeniyorum listelere sdık insanlara
canım ayran detoksu mu yap canım ne olacak ki? başarılar dilerim eğer yaparsan ve deneyimlerini nasıl yaptığını anlatırsın canımYarın sinemaya gidicem cıslara da dokunmayacam
KARARLIYIM
Peki bu hafta sonu detoks uygulasam mı bilemedim
Size de danışayım
ayran detoksu var duydunuz mu 2 gün yapılıyor
okul öncesi yapsam mı ki metabolizmama can gelsin artıkk
Geçen hafta da regli öncesi tartılıp son günlerine denk gelmişti bildirim bence o yüzden çok gitti gözüktü
Yani yoksu 1,4 verip diğer hafta 200 gr vermek o kadar uğraşmama rağmen
Sanki şeytan aklımı çelmeye çalışıyo yesene diye ahahahh
Ama kanmıcam vericem işte banane ahahh
Ya Hasta oldum
İnşallah fazla ilerlemez
Çünkü hastayken diyete sadık kalamıyorum
lütfen yediklerine biraz daha besleyici özellikte olması için dikkat et...tabi o kadar az yersen sinirlerin harap olur ve bu kadar zor günlerde hiç gücün olmaz....doktorun ne güzel demiş bayıldım söze,İnşallah sende bunu uygularsın canım .takmaa sen güzelleştir etrafınızı kocan hasta diye hayattan kopma canımdün kötü bi gün geçirdim aç susuz uyudum sabah ellerim titriyordu. makarna vardı tek. onu yedim 10da. sonra eşimi hastaneye yatırdım. dr a anlattım allahım peygamberim diye bağırıyor başkalarını istiyor diye. o da dedi allahım peygamberim dediğinde inanmıyorsun. başkalarından bahsettiğinde de inanmıcaksın. hastalık bu dedi. içim daha rahat şimdi.
yaaa nasıl güzel olmuş
Bu seferde benden gelsin before-after
ay kız evrim geçirmiş resmen ne kadar güzel olmuş ama
Bu seferde benden gelsin before-after
listeleri neden sevmediğimiz belli koç burcu aceleciliği ve kurallara bağlı kalamzlığılisteleri bende sevmiyorum
canım ayran detoksu mu yap canım ne olacak ki? başarılar dilerim eğer yaparsan ve deneyimlerini nasıl yaptığını anlatırsın canım
lütfen yediklerine biraz daha besleyici özellikte olması için dikkat et...tabi o kadar az yersen sinirlerin harap olur ve bu kadar zor günlerde hiç gücün olmaz....doktorun ne güzel demiş bayıldım söze,İnşallah sende bunu uygularsın canım .takmaa sen güzelleştir etrafınızı kocan hasta diye hayattan kopma canım
listeleri bende sevmiyorum
canım ayran detoksu mu yap canım ne olacak ki? başarılar dilerim eğer yaparsan ve deneyimlerini nasıl yaptığını anlatırsın canım
lütfen yediklerine biraz daha besleyici özellikte olması için dikkat et...tabi o kadar az yersen sinirlerin harap olur ve bu kadar zor günlerde hiç gücün olmaz....doktorun ne güzel demiş bayıldım söze,İnşallah sende bunu uygularsın canım .takmaa sen güzelleştir etrafınızı kocan hasta diye hayattan kopma canım
yine aynı andayaaa nasıl güzel olmuşbende olacağım banane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?