o selülitli halden bu hal mi hakkatten yok artık !!
bu ikisi aynı kişi mi ya nasıl yanibende istiyorum
april yine koptum gece gece aynı tepkler aynı andao selülitli halden bu hal mi hakkatten yok artık !!
evet huyumuz kurusun ! ayy yok yok kurumasınyine aynı andatelepati belli saatte başlıyor ben diyim sana
ay evet spor yapasım geldi bayılana kadarSpor varsa bu işte tabi ki de aynı kişidir
Ya ama çok güzelleşmiş
kaçç bakalım hemen hıhhhhapril yine koptum gece gece aynı tepkler aynı andaay neyse ben gitmiştim spor yaptım jillian grubuna artı koymaya gelmiştim oyalanıyorum burda ben çıkıyorum iyi geceler benim tepkileri de sen ver
ohh sende kaç haftasonu tatil değil hee gel buralar ok? her hafta sonu yapıyorsunuz bunu yapmayın
Bu da sonuncusu hadi herkese iyi geceler
ohh sende kaç haftasonu tatil değil hee gel buralar ok? her hafta sonu yapıyorsunuz bunu yapmayın
Tamam canım uğrarız mutlaka
gidemedim kızlar ya beni siteden attılar geri geldim inat ettim kendi beore afterımı paylaşıyımmı size özel burdaysanız 10 dk içinde geri silecem amagörücezzzzzzziyi geceler baby
ayyy kesinlikle olur bekliyorum meraklagidemedim kızlar ya beni siteden attılar geri geldim inat ettim kendi beore afterımı paylaşıyımmı size özel burdaysanız 10 dk içinde geri silecem amayüzümüde kesmiştim ama olsun silmem lazım
april birtek sen göreceksin ama alıntı yapma bak silecemayyy kesinlikle olur bekliyorum merakla
ok babyapril birtek sen göreceksin ama alıntı yapma bak silecem
valla birtek sen gördün siliyorum şimdi özel hayata saygı burda olsalardı görürlerdioyyy kuzum neler gitmiş senden öyle ne güzel olmuşsunelbiselerine de bittim hee hep güzelsin hep güzel ayy sadece ben mi gördüm ne güzel böyle telepatiyi sevmem ulen bennnnn
valla birtek sen gördün siliyorum şimdi özel hayata saygı burda olsalardı görürlerdiilerde belki mezun olunca daha da iyisini koyarım teşekkür ederim canımcım ya telepatik insanlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?