Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayır aslında saçlarımın kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ışıga göre oda ortamında kestane rengi zaten normaldede uçları daha açık renk garip bir renk oluyor yani
hımmmm güzelmiş ne güzel doğal kullanabilmek..ben bıktım valla boyatmaktan başladık birkere devamı da gelmek zorunda oluyor....

eski resimlerime hiç bakmamıştım ne zamandır az önce gördüm albümü şoka girdim kilo vermişim ya insanların neden şaşırdığını anladım böylelikle öbür resim bu haftanın zaten
canım on kg fark sanki daha çok kg gitmiş gibi duruyor......hemde nasıl vermişsin

hımmmm güzelmiş ne güzel doğal kullanabilmek..ben bıktım valla boyatmaktan başladık birkere devamı da gelmek zorunda oluyor....
evet birkere boayyınca öyle oluyor mecburen ben seviyorum rengini zaten bir kaç yıl önce perma yaptırdım bir akla hizmet çok yakışmıştı ama zamanla saçlarım mahvoldu anca kendine geldiler daha da bulaşmam doğal kalsınlar dedim

ayy perma mı benimkiler dalgalı hafif kıvırcık gibi....sevmiyorum kuaförden çıkmıyorum fön hep derdim düz saç hastasıyım

canım on kg fark sanki daha çok kg gitmiş gibi duruyor......hemde nasıl vermişsin
ay birde pantolonlu resimlerimi gör geçen hafta ve bu resimin çekildiği zaman aman dedim dolma gibiymiş bacaklarım şimdi kalın diyorum eski halimi gördüm sevdim şuanki halini spordan birde acayip sıkılaştım ya

zaten spordandır incelme bana göre şimdide süpersin ama sen yinede şımarıp diyeti bırakma

ayy perma mı benimkiler dalgalı hafif kıvırcık gibi....sevmiyorum kuaförden çıkmıyorum fön hep derdim düz saç hastasıyım
ben dalgalı hastasıyım daha çok yakışıyor bana bence ama bir daha perma asla kendi dalgaları fena değil bakarsam zaten arada da yapıyorum tabi bugün erkek kardeşim abla sen hem kilo verdin hemde yüzün daha parlak duruyor birde saçların artmış sanki dedi nasıl yani dedim ondan bunu duymak çok mutluluk verici kardeşim odundur da kolay kolay beğenmez beni şaşırdım deidm doğru yoldayım

zaten spordandır incelme bana göre şimdide süpersin ama sen yinede şımarıp diyeti bırakma
bırakmak yok bende 38 beden görmek istiyorum artık yaşıma uygun kıyafetlerde mutlu olmak istiyorum bir daha da almamak az kaldı sayılır ay ben gidecektim birde hala burdayım seninle muhabbete daldım kaldım iyi mi

Evet canım ekstra kimyasallar saçı çok bozuyor bidaha bulaşmamak en iyisi vayyy ne güzel demiş bak evdeki insan farkettiyse dışardaki tabi farkeder;eminimki çok değişmişsindir....hem de en doğru yolll

bırakmak yok bende 38 beden görmek istiyorum artık yaşıma uygun kıyafetlerde mutlu olmak istiyorum bir daha da almamak az kaldı sayılır ay ben gidecektim birde hala burdayım seninle muhabbete daldım kaldım iyi mi
bebeğim git sen bugün yoruldun zaten biliyorsun bizim laflar bitmez yarın görüşürüz canımm

Evet canım ekstra kimyasallar saçı çok bozuyor bidaha bulaşmamak en iyisi vayyy ne güzel demiş bak evdeki insan farkettiyse dışardaki tabi farkeder;eminimki çok değişmişsindir....hem de en doğru yolll
bence sende baya değiştin değil mi baya kilo verdin başladığından beri çok güzel bir duyguymuş ya daha önceden kilo vermeye çalışmadığıma yanıyorum neyse aprilcim hadi çıkalım yarın görüşürüz gelip kontrol ederiz buarları

günaydın kızlar benim tartı mı bozuk bende mi birşey var acaba çözemedim ki dün 63.1 gösteren tartı bu sabah 64.5 gösterdi niye tartıldım bende bilmiyorum ama hiç mutllu olmadım neyse gördüğüm iyi oldu onu çok sinirlendim haftasonu dikkate deyim bakalım pazartesi ne çıkacak kilom duruma göre çaresine bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…