hayır aslında saçlarımın kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ışıga göre oda ortamında kestane rengikuzum ilk resimde saçlar karamel sonrakinde siyah mı ?
eski resimlerime hiç bakmamıştım ne zamandır az önce gördüm albümü şoka girdim kilo vermişim ya insanların neden şaşırdığını anladım böyleliklekaçırdılar he heee
hımmmm güzelmiş ne güzel doğal kullanabilmek..ben bıktım valla boyatmaktan başladık birkere devamı da gelmek zorunda oluyor....hayır aslında saçlarımın kendi rengi güneşte karamel gibi oluyor ışıga göre oda ortamında kestane rengizaten normaldede uçları daha açık renk garip bir renk oluyor yani
canım on kg fark sanki daha çok kg gitmiş gibi duruyor......hemde nasıl vermişsineski resimlerime hiç bakmamıştım ne zamandır az önce gördüm albümü şoka girdim kilo vermişim ya insanların neden şaşırdığını anladım böylelikleöbür resim bu haftanın zaten
evet birkere boayyınca öyle oluyor mecburen ben seviyorum rengini zaten bir kaç yıl önce perma yaptırdım bir akla hizmet çok yakışmıştı ama zamanla saçlarım mahvoldu anca kendine geldiler daha da bulaşmam doğal kalsınlar dedimhımmmm güzelmiş ne güzel doğal kullanabilmek..ben bıktım valla boyatmaktan başladık birkere devamı da gelmek zorunda oluyor....
ayy perma mı benimkiler dalgalı hafif kıvırcık gibi....sevmiyorum kuaförden çıkmıyorum fön hep derdim düz saç hastasıyımevet birkere boayyınca öyle oluyor mecburen ben seviyorum rengini zaten bir kaç yıl önce perma yaptırdım bir akla hizmet çok yakışmıştı ama zamanla saçlarım mahvoldu anca kendine geldiler daha da bulaşmam doğal kalsınlar dedim
ay birde pantolonlu resimlerimi gör geçen hafta ve bu resimin çekildiği zaman aman dedim dolma gibiymiş bacaklarım şimdi kalın diyorum eski halimi gördüm sevdim şuanki halinicanım on kg fark sanki daha çok kg gitmiş gibi duruyor......hemde nasıl vermişsin
zaten spordandır incelme bana göre şimdide süpersin ama sen yinede şımarıp diyeti bırakmaay birde pantolonlu resimlerimi gör geçen hafta ve bu resimin çekildiği zaman aman dedim dolma gibiymiş bacaklarım şimdi kalın diyorum eski halimi gördüm sevdim şuanki halinispordan birde acayip sıkılaştım ya
ben dalgalı hastasıyım daha çok yakışıyor bana benceayy perma mı benimkiler dalgalı hafif kıvırcık gibi....sevmiyorum kuaförden çıkmıyorum fön hep derdim düz saç hastasıyım
bırakmak yok bende 38 beden görmek istiyorum artık yaşıma uygun kıyafetlerde mutlu olmak istiyorum bir daha da almamak az kaldı sayılırzaten spordandır incelme bana göre şimdide süpersin ama sen yinede şımarıp diyeti bırakma
Evet canım ekstra kimyasallar saçı çok bozuyor bidaha bulaşmamak en iyisiben dalgalı hastasıyım daha çok yakışıyor bana benceama bir daha perma asla kendi dalgaları fena değil bakarsam zaten arada da yapıyorum tabi bugün erkek kardeşim abla sen hem kilo verdin hemde yüzün daha parlak duruyor birde saçların artmış sanki dedi nasıl yani dedim ondan bunu duymak çok mutluluk verici kardeşim odundur da kolay kolay beğenmez beni şaşırdım deidm doğru yoldayım
bebeğim git sen bugün yoruldun zaten biliyorsun bizim laflar bitmezbırakmak yok bende 38 beden görmek istiyorum artık yaşıma uygun kıyafetlerde mutlu olmak istiyorum bir daha da almamak az kaldı sayılıray ben gidecektim birde hala burdayım seninle muhabbete daldım kaldım iyi mi
bence sende baya değiştin değil mi baya kilo verdin başladığından beriEvet canım ekstra kimyasallar saçı çok bozuyor bidaha bulaşmamak en iyisivayyy ne güzel demiş bak evdeki insan farkettiyse dışardaki tabi farkeder;eminimki çok değişmişsindir....hem de en doğru yolll
yine aynı andabebeğim git sen bugün yoruldun zaten biliyorsun bizim laflar bitmezyarın görüşürüz canımm
oooo evet çok değiştim amacıma bir ulaşayım bende yapacağım before&after sabırsızlıkla bekliyorumyine aynı andaiyi geceler
bence michi hakediyordu zaten tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?