Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kimsecilkler yok haftasonu yine tek başıma takılıyorum neyse bakalım birileri gelecek nasılsa ben burda olur muyum blmem artık

the biggest loser diye bir zayıflama yarışması var yurtdışında program jillian michaels i dymussundur anrenordu orda izliyorum arada youtubedan spor çok önemli bence bunlar o yarışmada kilo verenler bak resimlerini paylaşıyorum eski ve yeni halleri

TünaydınlarrrrKuzum neden öyle oldu ki amann dikkathaftasonu diye kaçamak yapma biliyorsun pazartesi tartı kontrol günümüz kork biraz ptesidensevinç şişkinliğidir o

İşte bu ya!böyle olmazsan vayyy be giyeceğim minileri böyleeeee

kimsecilkler yok haftasonu yine tek başıma takılıyorum neyse bakalım birileri gelecek nasılsa ben burda olur muyum blmem artık
canım bir varız bir yokuz haftasonu diyorum ki iki gün tatil mi yapsak burayınasılsa kimse gelmiyor

mlyt canım naber ? bu hafta listeye gireceksin büyük ihtimalle biliyorsun dimi ona göre geçsin bu haftan bilgine

dünkü menüm
sabah 07:20
bir ince dilimli kaşarlı sandviç
bir çay
öğle 12:00
bir kase kabak çr
iki çatal et döner
iki kaşık pilav
bir dilim ekmek
ara 15:30
bir portakal
akşam 19:30
bir kase yoğurt pul biberli
bir dilim ekmek
3.5ltsu
1.5 saat yürüyüş

Iyiyim canım sen ne yapıyorsun biliyorum bu hafta ve sonrasında daha dikkatli olmam lazım en azından düz 79 olsam bile iyidir
iyiyim canım bende ,bugün geç kalktım malesef daha yeni ayılıyorum.Çayımdan son yudumlarımı alıyorum evi temizliyeceğim birazdan biraz yokum yani haberiniz olsun...evet çok dikkat et yeni başlangıç gibi düşün tam başla bizi şaşırt bakalım sanada kolay gelsin bu hafta ozaman

Sağol canım

Yürüyüş yapamam belki ama leslie takımına girdim ayin 11 inde başlıyoruz
ayın 11 ine kadar daha çok var kuzum peki ozamana kadar spor olmayacak mı?neden yürüyüş yapamıyorsun özel bir nedeni mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…