Bu gerçek olamaz bunlar aynı kişi mi eğer ayniysa bu işin formülü nu bende istiyorum
evet canım ne kadar değişmişler değil miBu gerçek olamaz bunlar aynı kişi mi eğer ayniysa bu işin formülü nu bende istiyorum
Harikalar bunlar yaaaabugünlük yeter bu kadar
Umarim yaparızevet canım ne kadar değişmişler değil miişin sırrı azim sağlıklı beslenme ve spor sanırsam bizde yaparız inşallah
Tünaydınlarrrrgünaydın kızlar benim tartı mı bozuk bende mi birşey var acaba çözemedim ki dün 63.1 gösteren tartı bu sabah 64.5 gösterdiniye tartıldım bende bilmiyorum ama hiç mutllu olmadım neyse gördüğüm iyi oldu onu çok sinirlendim haftasonu dikkate deyim bakalım pazartesi ne çıkacak kilom duruma göre çaresine bakıcaz artık
İşte bu ya!böyle olmazsan vayyy be giyeceğim minileri böyleeeee
canım bir varız bir yokuz haftasonu diyorum ki iki gün tatil mi yapsak burayıkimsecilkler yok haftasonu yine tek başıma takılıyorum neyse bakalım birileri gelecek nasılsaben burda olur muyum blmem artık
Iyiyim canım sen ne yapıyorsun biliyorum bu hafta ve sonrasında daha dikkatli olmam lazım en azından düz 79 olsam bile iyidirmlyt canım naber ? bu hafta listeye gireceksin büyük ihtimalle biliyorsun dimi ona göre geçsin bu haftan bilgine
iyiyim canım bende ,bugün geç kalktım malesef daha yeni ayılıyorum.Iyiyim canım sen ne yapıyorsun biliyorum bu hafta ve sonrasında daha dikkatli olmam lazım en azından düz 79 olsam bile iyidir
Sağol canımiyiyim canım bende ,bugün geç kalktım malesef daha yeni ayılıyorum.Çayımdan son yudumlarımı alıyorum evi temizliyeceğim birazdan biraz yokum yani haberiniz olsun ...evet çok dikkat et yeni başlangıç gibi düşün tam başla bizi şaşırt bakalım sanada kolay gelsin bu hafta ozaman
sporunu eksik etme yeter canım bol bol yürüSağol canım
Yürüyüş yapamam belki ama leslie takımına girdim ayin 11 inde başlıyoruzsporunu eksik etme yeter canım bol bol yürübenden sana tavsiye
ayın 11 ine kadar daha çok var kuzum peki ozamana kadar spor olmayacak mı?neden yürüyüş yapamıyorsun özel bir nedeni mi var ?Yürüyüş yapamam belki ama leslie takımına girdim ayin 11 inde başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?