Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayın 11 ine kadar daha çok var kuzum peki ozamana kadar spor olmayacak mı?neden yürüyüş yapamıyorsun özel bir nedeni mi var ?
Bel fitigim ve diskleri mde bozulma var bu yüzden dışarıda yürüyüş yapamıyorum bacaklarimda his kaybı olunca yere yigiliyorum onun için evde leslie yapayım dedim bende 11 ine çok var bende şimdiden 1 2 mill olandan yaparım

anladım canım sağlığından olma tabi yürüyeceğim diyede.geçer İnşallahevet canım sen başla onlardan önce hem hamlığın gider hemde spor olur ne güzel.

hoşgeldin aprilcim sevinç şişkinliğine verdim kendimi ay neyse kızlar dikkat etsin bende yarın bir lite bulayım onu apayım 1 gün anca yapıyorum zaten pazartesiye aynı kiloda girmem lazım

hoşgeldin aprilcim sevinç şişkinliğine verdim kendimi ay neyse kızlar dikkat etsin bende yarın bir lite bulayım onu apayım 1 gün anca yapıyorum zaten pazartesiye aynı kiloda girmem lazım
Aynen canım dikkat etmedik mi de alıyoruz hepsini geri benimde hep aklımda az ye az ye sinyal veriyor beynim...

Aynen canım dikkat etmedik mi de alıyoruz hepsini geri benimde hep aklımda az ye az ye sinyal veriyor beynim...
april ya bugün nedense çok br mutsuzluk çöktü nedense bilemedim duygusallık var hadi hayırlısı içim daralıyor böyle dar geliyor heryer müzik dinleyim falan dedim yok yani bir hiçbirşey yapmama isteği doldum bir anda spor mu yapsam azcık daha belki kafam dağılır ya sanırım ne kadar önemsememeye çalışsamda evde boş oturmama ve tüm arkadaşlarımın çalışıp para kazanmasna ragmen benim çalışmamama içten içe üzülüyorum bilmiyorum bazen kendimi çok işe yaramaz hissediyorum niye o kadar okudum ki diye düşünmeden edemiyorum ah neyse öyle işte yazmak geldi içimden belki yazınca geçer diye

Kizlar merhabaaa. Nabersiniz. Ben bugun de calisiyorum. Cok yogunum. Muhtemelen yarin da evden calisacagim ( oyle iste kizlar. Gecmisi de epeydir okuyamadim. Ama yogunluk gecince bakacagim.

Bu aralar hep disarida yemek zorunda kaldim. Spor duzenim de cok bozuldu. Insallah salidan sonra rahatlarim diye dusunuyorum bir aksilik cikmazsa.

Sizi cook ozledim kizlar !

Cnim benim bir ara ben de sen gibi dertleniyordum simdi ahh ahh diyorum. Stres yapma lutfen. Mutsuzluga da kapilma. her sey vakti gelince oluyor. Biraz sabretmek ve sabrederken dertlenmeyip o gunlerin tadini cikarmak lazim diye dusunuyorum

bizde seni özledk dagatesi işlerin düzelsin sen eski düzenine dönersin bu arada leslie grubuna adını yazdırdım çarşamba başlıyor ona göre hiç olmasa bile 1 mil yapmak yetermiş çarşambaya yoğunluğunda azalır zaten kolay gelsin sana

Yazınca geçti mi peki bebeğim ? Canım olur böyle şeyler hepimizin hayatında noksanlıklar var toparlanmanı tavsiye ediyorum.Seninde kısmetin şu anda böyle işliyor o güzel şey seni bir yerde bekliyor.Sen sadece sabret gönlünü ferah tut ve bu yolda elinden gelen çabayı göster o senin karşına çıkacak bitanem

Sen cok yasa deadline!! Yaparim insallah carsamba rahatlarim diye dusaunuyorum. En azindan 1 mile yaparim

Cnim benim bir ara ben de sen gibi dertleniyordum simdi ahh ahh diyorum. Stres yapma lutfen. Mutsuzluga da kapilma. her sey vakti gelince oluyor. Biraz sabretmek ve sabrederken dertlenmeyip o gunlerin tadini cikarmak lazim diye dusunuyorum
ne bileyim arada böyle hissediyorum işte ya zaten şmdi daha iyiyim de kendimi kötü hissediyorum bazen

iyiyim april ya arada böyle hissediyorum falan özellikle arkadaşlarla geçen hafta nişanda çok garip hissettim kendimi hepsi çalışıyor bir ben kalmışım zaten bilmiyorum yani ordan kaynaklaınyor nerden başlasam ne yapsam bilemiyorum bekliyorum bakalım kısmetim açılsın diye herşeyin hayırlısı diyelim birde mutlu olmayacaksam anlamı yok zaten istiyorum ki hayırlı olan olsun müzik dinliyorum mod değiştirmek için iyi geldi

Yazmakla çok iyi yapmışsın canım yazmak en iyi terapi dir sıkma canını herseyin bir günü ve zamanı var bazı insanların imtihanı da sabır malesef ayyy senin canın sıkkın olunca bende sıkıldım lütfen üzme kendini

sağol canım ya iyiyim şimcik ben sıkılma ya ben sizi sıkmak için yazmadım ki içimden geçti ne bileyim konuşcak kimse bulamadım yazayım dedim herşey yolunda sabırla bekliyorum hayırlısı diye dua ediyorum her zaman

he şöylee iyiysen sevindim

bizde seni özledik

he şöylee iyiysen sevindim
april bu hafta bildirimleri cuma mı yapsak takımcak ne dersin 12 ye kadar vakit olsun bir deneyelim bunu kızlara da söyleyelim erken bildirim yapınca garip hissediyorum tüm takımlar cuma yapıyor zaten ya konuşmuştuk bir denesek mi takımımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…