Iyi yapmışsın canım paylaşmak güzel şeysağol canım ya iyiyim şimcik ben sıkılma ya ben sizi sıkmak için yazmadım ki içimden geçti ne bileyim konuşcak kimse bulamadım yazayım dedimherşey yolunda sabırla bekliyorum hayırlısı diye dua ediyorum her zaman
Kaptana yazdım canım haber bekliyorum,bende cuma olsun istiyorum.Bakalım haber gelince söyleyeceğim bekle okapril bu hafta bildirimleri cuma mı yapsak takımcak ne dersin 12 ye kadar vakit olsun bir deneyelim bunukızlara da söyleyelim erken bildirim yapınca garip hissediyorum tüm takımlar cuma yapıyor zaten ya konuşmuştuk bir denesek mi takımımızı
bekliyormusuz canımcımKızlar yanlış anlama olmasın ama banada perşembe biraz tuhaf gelmişti yine siz daha iyi bilirsiniz
tamam o zaman bekleyelimKaptana yazdım canım haber bekliyorum,bende cuma olsun istiyorum.Bakalım haber gelince söyleyeceğim bekle ok
Evet canım bekliyoruz kendi başımıza karar veremeyiz.Bu hafta dönecekti ama daha ses yok bende saymadım ama sanki çok uzun oldu gideli çok özledim onu ben.bekliyormusuz canımcım
tamam o zaman bekleyelimkaptancımda izinden ne zaman dönüyor acaba hmm kilo almadı inşallah özletti de kaç hafta oldu sayamadım ben
iyiyiz canım sen nasılsın napıyosun gittin bayağıdır gelemedinKizlar nasilsiniz
evet kaptan dönünce bir çaresine bakalım aklında olanları unutma gelince konuşup hepsini düzene koyalım benceEvet canım bekliyoruz kendi başımıza karar veremeyiz.Bu hafta dönecekti ama daha ses yok bende saymadım ama sanki çok uzun oldu gideli çok özledim onu ben.
Birde deadline bütün yeni gelen arkadaşları bu hafta listeye alabiliyoruz güzel kilolar verilirse kesin dereceye girerizama tabi şunun da farkındayım bugünde menü bildirimi yok kimseden niye böyle oluyor gerçekten şu takım kurallarımıza bi el atmamızın zamanı geldi
loyalty nasılsn canım hoşgeldinKizlar nasilsiniz
Evet canim idare ediyoruM.Bu ara hastalik mi sansizlik mi bi talihsizim sanirim..Bugunde otobüste bayilmisim tansiyonum düsmüs kendime geldigimde bütun otobus basimdaydi cok utandim yaa..iyiyiz canım sen nasılsın napıyosun gittin bayağıdır gelemedin
Tamam canım not alacağım aklıma geldikçe hatta herkes de katılabilir kızlar istediğiniz kurallar olunca yazın inceleyelim.Değişmeli bazı maddeler çok esneğizevet kaptan dönünce bir çaresine bakalım aklında olanları unutma gelince konuşup hepsini düzene koyalım benceevet bu hafat listeye giren girene umarım çok güzel başlangıçlarla gelirler listeye bizde öyle umarım bu hafatay bomba gibi gireriz bence perşembe günlerini de cuma bildirim yapacaksak hafif atlatmaya çalışalım takımca bundan sonra özellikle akşam yeeğini hafif geçirme ya da yapabilenler için 1 günlük detokslardan ama ağır olamayanları buluruz bişeyler ne dersin
neden öyle oldu ki acaba ?Evet canim idare ediyoruM.Bu ara hastalik mi sansizlik mi bi talihsizim sanirim..Bugunde otobüste bayilmisim tansiyonum düsmüs kendime geldigimde bütun otobus basimdaydi cok utandim yaa..
adetliyken tansiyonum düsüyoda ama bu kez otobüs cok sicakti bunaldim cok..Sora kalkim dedim kalkarken düsmusum..Sancimda artti sora hastaneye gittik serum igne derken kendime geldim cok sukur ay kabus gibiydi..neden öyle oldu ki acaba ?
çokk geçmiş olsun canım kendini biliyorsun bakk ogünlerde sende birazcık dikkatli ol mümkünse bikaç gün dışarı çıkma.İyi bişey olmamış.EE onun haricinde naptın kg falan aldınmı ?adetliyken tansiyonum düsüyoda ama bu kez otobüs cok sicakti bunaldim cok..Sora kalkim dedim kalkarken düsmusum..Sancimda artti sora hastaneye gittik serum igne derken kendime geldim cok sukur ay kabus gibiydi..
çok belli değil mi bilemedim yaklaşık 10 kilogerçi yüzüm acayip küçülmüş onu göremiyorsun tabiha ilk resim önceki
yaa dün kaçırdın Michi ben gördüm ama aslında o dakikalarda sende forumdaydın ama birkaç dkla kaçırdın galiba...Yaa şimdi bende merak ettim bir daha paylaşsanaa
saol canim aynen biliyorum kendimi ama bayilicami bilemedim..Kilo aldim evet ama kac bilmiyorum tartilmadim zaten moralim bozuk iyice bozulur..çokk geçmiş olsun canım kendini biliyorsun bakk ogünlerde sende birazcık dikkatli ol mümkünse bikaç gün dışarı çıkma.İyi bişey olmamış.EE onun haricinde naptın kg falan aldınmı ?
yaa dün kaçırdın Michi ben gördüm ama aslında o dakikalarda sende forumdaydın ama birkaç dkla kaçırdın galiba...
hayır bozulmasın moralin bence hemen tartıl sonra zaman geçer ben nasıl bu kadar kg almışım yaaaa dersin iş işten geçer benden söylemesi tatlım .hemen kontrol altına al kgunusaol canim aynen biliyorum kendimi ama bayilicami bilemedim..Kilo aldim evet ama kac bilmiyorum tartilmadim zaten moralim bozuk iyice bozulur..
Haklisin yarin tartilimhayır bozulmasın moralin bence hemen tartıl sonra zaman geçer ben nasıl bu kadar kg almışım yaaaa dersin iş işten geçer benden söylemesi tatlım .hemen kontrol altına al kgunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?