Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkeze iyi aksamlar kizlar
Izmirden yaziyorum sizlere
Yasim 24
Kilomsa en son tartildigimda 85 di ama simdi birazdaha kilo aldim doksan a yaklasmisimdir
Boyumsa 1.70
Hedefledigim kilomsa 60 kilo olmak istiyorum
Nasil mi kilo aldim
Abur cubur cok yedim haraket etmedim hep yattim usendim her seye
Aksam cok gec saatlerde esimin basubos acliklarina ayak uydurup onunla borlikte yedim yedikce de yiyesim geldi
Ve bir dusuk yapmam da bunlarin ustune eklenince hem vudumda yirtiklar oldu hemde cokkkk fazla kilo aldim girdigim skntilarda sanirim kilo almama vesile oldu
Kilo vermek istemin nedeni iste onca yasadigim gerilim gunlerin ardindan artik eski ben olmak ve ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum esime ve kendime guzel gozukmek istiyorum artik kendime her aynanin karsisinda acimak istemiyorum
Her aksam buraya girmeye calisirim duzenli olarak
Bir grup halinda motivasyona ihtiyacim var zayiflanak icin
Eger beni de grubun icine dahil ederseniz kurallara elimden geldiginde uymaya calisirm ve mutlu olurum

Hosgeldiiiiin birlikte cok guzel kilolar veririz ins
Bende yeniyim :))

Hosgeldiiiiin birlikte cok guzel kilolar veririz ins
Bende yeniyim :))
Ins canim ama seni daha once hatirliyorum gormustum sanirim seni
Okadar dombik oldu ki ins veririz gecen esim bile alttan laf vurdu bana canimi acitmadan benim icin hava hos ama sagliksiz cok kilo aldin dedi haklida

İzmir güzelimiz de oldu ozaman ne güzelcanım yazdıkların varya aynı beni anlatıyor bende aynı senin gibi evlendikten sonra kg aldım çokkk seni anlıyorum o yüzden.Eğerki sende istekliysen eminimki o kilolar burda gidecek merak etme sen ....İlk sayfada kurallarımız var oku ilkönce varım dersen eğer zaten takımın kapısı sana açıldı beraberce devam ederiz

Yazmadan once coktan okudum canimda ben bu kilo yuzdesi hesaplamasini pek anlamadim birde kac dak kesin spor yapmamiz gerektigi yazmiyo en az kac dak spor yapilmali

Hoş geldin canım buradaki herkesin derdi aşağı yukarı aynı vericez inşaallah şu kiloları hep beraber kocaya da kendimize de fıstık gibi goruncez

Yazmadan once coktan okudum canimda ben bu kilo yuzdesi hesaplamasini pek anlamadim birde kac dak kesin spor yapmamiz gerektigi yazmiyo en az kac dak spor yapilmali
yüzde hesaplaması çok kolay şöyle oluyor ;
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Hoş geldin canım buradaki herkesin derdi aşağı yukarı aynı vericez inşaallah şu kiloları hep beraber kocaya da kendimize de fıstık gibi goruncez
Yazin bikini giycem utancimdan giyinemedim bebekte istiyoruz ama kilo verdikten sonra olmasini istiyorum yoksa benim icin cok kotu olur araba tekerleginden bir farkim kalmaz valla
iyi ben bunu bir kenara not edeyim de haftadan haftaya bakayim

canım evet spor miktarımız yok orada ama hergün en az yarım saat yapmalısın.tabi özel nedenler olur bazen yapamazsın sorun yok.zaten şuanda iki haftalık deneme süresinden geçeceksin sonraki hafta listeye dahil olacaksın ilk hafta birbirimizi tanırız yavaş yavaş burdaki işleyişi öğrenirsin ikinci hafta dahada bilerek başlarsın böyle devam edecek işteee....
kaptanımız sosyestetik bende de kaptan yardımcısıyım bir diğer kaptan yardımcımızda deadline istediğini sorar öğrenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…