Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyyy kuzum napmışsın sen afferrin sana vallaya ben biliyorum senin ne kadar azimli olduğunu da bu kadarınıda beklemiyordum bende bugün temizlik yaptım canım çıktı yarında devam daha bitmedi birazdan da biraz spor duş yatacağım ..yarın yorucu bir gün olacak benim için

kızlar ben çıkıyorum.spor yapıp yatacağım yarın bütün gün temizlik yapacağım giremeyebilirim haberiniz olsunsizlere emanet buralar sessiz kalmasın kimsesiz kalmasın iyi geceler tatlı rüyalar grsrzzzzz

ben bugünki spordan sonra yarın yaşarsam gelirim fazla spor yaptım sanırsam kasıklarım ağrıdı ekstra strech yaptım geçer herhalde yarın zaten tatil günüm benim spor yok görüşürüz april kolay gelsin

Dün
Kahvaltı:
1 küçük poğaça
1/4 simit
3 siyah zeytin
Şekersiz çay

Öğle:
Yarım kase tavuk çorbası
Beşamelli karnabahar bi tabak
Bolca salata

Akşam:
10 adet sardalya buğulama
Bolca salata

Ara: 10 adet leblebi

haha en güzelini yapmışsın cnm eşini diete sokmakla evde birisi raydan çıkınca istikrar sağlanamıyor sende bendensin
bende annemle oğlumu soktum diyete annem anasına kaçtı oğlum kapana kısıldı :)

olsun canım bu dönemlerde olabilir ben geçen hafta birgün detox yaptım reglden sonra iyi geldi bir gun yap istersen duruma göre 100 200 gr versen bile sorun olmaz listede olursun canım
200 verdim zaten cnm dün tartıldım

Maşallah Canın çıkmıştır

O spordan sonra gücün yetmez zaten
Çok yormuşsun canım ya kendini

Doğru yere mi geldim?
evet canım hoşgeldin aslında baya kalabalık olduk galiba ama seni çağırasım geldi tekrar buraya yazarmısın yaşın boyun kilon ve hedefini birde ilk sayfada kurallar var onları oku hergün mutlaka uğrayıp bir nceki günün menüsünü yazman gerekiyor en önemli kural

Kızlar bugün eşime giderken yokus aşağı düştüm. Yuvarlandı ve kafamı çok kötü carptim. Başım ağrıyor çok kötü. Eşim hiç iyi değildi. Hiç yapmadığı şeyler yapıyor. Bi de beni çıkar deyip ajitasyon yapıyor. Senin için bu daha iyi dedim sevdiğimi söyledim ve bıraktım.
Bugün 11 de yarım açma 19 da 3 kaşık nohut 1 tabak ayran. 2 saat yürüyüş 80squat 3lt su. Dün de sabahki makarna dışında birsey yemedim.2lt su ve 1 saat yürüyüş 75squat
Bir süre evde değilim telden yazdım simdi de. Giremeyebilirim dua edin bana

ay canım geçiş olsun sanada ya dikkat et tamam sen kafanı toplayınca gelirsin şu hastalık işlerini hallet önce burayı düşünm biz burdayız sıkıntı yapma inşallah herşey yoluna girer

Hoş bulduk :) Yaşım 16. Lise 3'e gidiyorum. Boyum 1.50 ve şuan kilom 60 Boyum kısa olduğundan dolayı kilolarım çok belli Önceleri pek takmasam da git gide kilo alıyordum ve bunda annemlerin payı çok büyük eve abur cubur alıyorlardı. Liseye başlarken 52 kiloydum ve korkmaya başlamıştım yine de bir girişimde bulunmadım. Geçen yazın başında 60 kilo olduğumu öğrendim ve başladım diyetlere ama hepsi ilk haftada bitti. En fazla 58'e inmiştim. Diyestisyene gittim iki hafta programa uydum ardındansa kurban bayramı geldi ve baya baya kaçırdım sonra ise diyet işini tamamen bıraktım. 4 hafta kadar önce arkadaşımla kilolarımızı ölçerken acı gerçekle karşılaştım. 63 kiloydum! 58 in üzerine 5 kilo daha almışım. Annem de zayıflamak istiyordu ve birlikten kuvvet doğar inancıyla ikimizde yediklerimizden kıstık. Hatta annem çayıma şekeri kaşığın ucuyla atıyor ve fazlaa kaçırdığımda beni hemen uyarıyordu. Okulda beni uyaran biri yoktu ve öğle yemeklerini pastanede geçiriyorduk. Tabi karşımda ki attlılara dayanamıyordum bazen... Böylelikle üç hafta sonunda 60 kiloya inebildim. Bu hafta spor salonuna yazıldım. Bakalım haftaya kilom kaç olacak. Bunların dışında okula giderken sebze yemeği yapamıyorum annemde işe erken gidiyor yani okulda yiyecek bir şey bulamıyorum. İşte sorunlarımdan biri de bu..
Ay yine çok uzattım Ben şu sıralar baya kararlıyım. Bir aksilik çıkmazsa da devam etmeyi düşünüyorum.. Kuralları da şimdi okuyacağım :)

tamam canım okul ve yemek kısmında öneriler olabilir burda diye düşünüyorum karar verdiysen yaparsın hatta tam zamanında dur demişsin bence michi var takımda sanırım seninle aynı yaşta büyükte olabilir biraz ona sorarsın olmadı nasıl bir yol izliyor okulda

Tamam :) Şuan deneme aşamasına alındım yani çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…