- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ayyyy kuzum napmışsın sen afferrin sana vallakızlar tam 1.5 saat spor yaptım şu an kan ter içindeyim öyle fasülyeden sporlarda değil bildiğiniz 1 saatlik hoplamalı zıplamalı kardiyolu video ay çok zorduneyse üstüne 10 dk bacak videosu yaptım birde sabah jillan yapmıştım hepsi sabah tartıda gördüğüm rakam yüzünden manyağa bağladım ay birde 1mil leslie var
ben bugünki spordan sonra yarın yaşarsam gelirimkızlar ben çıkıyorum.spor yapıp yatacağım yarın bütün gün temizlik yapacağım giremeyebilirim haberiniz olsunsizlere emanet buralar sessiz kalmasın kimsesiz kalmasın iyi geceler tatlı rüyalar grsrzzzzz
Iyi geceler canımkızlar ben çıkıyorum.spor yapıp yatacağım yarın bütün gün temizlik yapacağım giremeyebilirim haberiniz olsunsizlere emanet buralar sessiz kalmasın kimsesiz kalmasın iyi geceler tatlı rüyalar grsrzzzzz
haha en güzelini yapmışsın cnm eşini diete sokmakla evde birisi raydan çıkınca istikrar sağlanamıyor sende bendensincanım bende iyiyim işten geldim bugün çok yoruldum malesffcanım seni de ayrıca tebrik edrim bu hafta yinede ne yaptın ne ettin -200 çıktın bende son zamanlarda çok azimliyim nedense bide laf aramızda eşimide diyete soktum ohh kafam rahat
olsun canım bu dönemlerde olabilir ben geçen hafta birgün detox yaptım reglden sonra iyi geldi bir gun yap istersen duruma göre 100 200 gr versen bile sorun olmaz listede olursun canımtamam cnm umarım duraksama olmaz çünkü malum regli çok yakında
200 verdim zaten cnm dün tartıldımolsun canım bu dönemlerde olabilir ben geçen hafta birgün detox yaptım reglden sonra iyi geldi bir gun yap istersen duruma göre 100 200 gr versen bile sorun olmaz listede olursun canım
kızlar tam 1.5 saat spor yaptım şu an kan ter içindeyim öyle fasülyeden sporlarda değil bildiğiniz 1 saatlik hoplamalı zıplamalı kardiyolu video ay çok zorduneyse üstüne 10 dk bacak videosu yaptım birde sabah jillan yapmıştım hepsi sabah tartıda gördüğüm rakam yüzünden manyağa bağladım ay birde 1mil leslie var
ben bugünki spordan sonra yarın yaşarsam gelirimfazla spor yaptım sanırsam kasıklarım ağrıdı ekstra strech yaptım geçer herhalde yarın zaten tatil günüm benim spor yok görüşürüz april kolay gelsin
canım sen elinden geleni yap yinede oh mis gidenlere seviniriz yani devam et aynen200 verdim zaten cnm dün tartıldım
ay evet abarttim ya gaza geldim bugün tartida artı gördüm ondan oldu yarın spor yapmam zaten tatil günümMaşallahCanın çıkmıştır
O spordan sonra gücün yetmez zaten
Çok yormuşsun canım ya kendini
evet canım hoşgeldinDoğru yere mi geldim?
ay canım geçiş olsun sanada ya dikkat et tamam sen kafanı toplayınca gelirsin şu hastalık işlerini hallet önce burayı düşünm biz burdayız sıkıntı yapma inşallah herşey yoluna girerKızlar bugün eşime giderken yokus aşağı düştüm. Yuvarlandı ve kafamı çok kötü carptim. Başım ağrıyor çok kötü. Eşim hiç iyi değildi. Hiç yapmadığı şeyler yapıyor. Bi de beni çıkar deyip ajitasyon yapıyor. Senin için bu daha iyi dedim sevdiğimi söyledim ve bıraktım.
Bugün 11 de yarım açma 19 da 3 kaşık nohut 1 tabak ayran. 2 saat yürüyüş 80squat 3lt su. Dün de sabahki makarna dışında birsey yemedim.2lt su ve 1 saat yürüyüş 75squat
Bir süre evde değilim telden yazdım simdi de. Giremeyebilirim dua edin bana
evet canım hoşgeldinaslında baya kalabalık olduk galiba ama seni çağırasım geldi tekrar buraya yazarmısın yaşın boyun kilon ve hedefini birde ilk sayfada kurallar var onları oku hergün mutlaka uğrayıp bir nceki günün menüsünü yazman gerekiyor en önemli kural
canım ben şimdi çıkıyorum yarın konuşuruz ayrıntılı bu arada yaşın dolayısıyla hızlı verirsin bence sen pes etme tamam mıDoğru yere mi geldim?
tamam canım okul ve yemek kısmında öneriler olabilir burda diye düşünüyorum karar verdiysen yaparsın hatta tam zamanında dur demişsin benceHoş bulduk :) Yaşım 16. Lise 3'e gidiyorum. Boyum 1.50 ve şuan kilom 60Boyum kısa olduğundan dolayı kilolarım çok belli Önceleri pek takmasam da git gide kilo alıyordum ve bunda annemlerin payı çok büyük eve abur cubur alıyorlardı. Liseye başlarken 52 kiloydum ve korkmaya başlamıştım yine de bir girişimde bulunmadım. Geçen yazın başında 60 kilo olduğumu öğrendim ve başladım diyetlere ama hepsi ilk haftada bitti. En fazla 58'e inmiştim. Diyestisyene gittim iki hafta programa uydum ardındansa kurban bayramı geldi ve baya baya kaçırdım sonra ise diyet işini tamamen bıraktım. 4 hafta kadar önce arkadaşımla kilolarımızı ölçerken acı gerçekle karşılaştım. 63 kiloydum! 58 in üzerine 5 kilo daha almışım. Annem de zayıflamak istiyordu ve birlikten kuvvet doğar inancıyla ikimizde yediklerimizden kıstık. Hatta annem çayıma şekeri kaşığın ucuyla atıyor ve fazlaa kaçırdığımda beni hemen uyarıyordu. Okulda beni uyaran biri yoktu ve öğle yemeklerini pastanede geçiriyorduk. Tabi karşımda ki attlılara dayanamıyordum bazen... Böylelikle üç hafta sonunda 60 kiloya inebildim. Bu hafta spor salonuna yazıldım. Bakalım haftaya kilom kaç olacak. Bunların dışında okula giderken sebze yemeği yapamıyorum annemde işe erken gidiyor yani okulda yiyecek bir şey bulamıyorum. İşte sorunlarımdan biri de bu..
Ay yine çok uzattımBen şu sıralar baya kararlıyım. Bir aksilik çıkmazsa da devam etmeyi düşünüyorum.. Kuralları da şimdi okuyacağım :)
Tamam :) Şuan deneme aşamasına alındım yani çok teşekkür ederim :)tamam canım okul ve yemek kısmında öneriler olabilir burda diye düşünüyorum karar verdiysen yaparsın hatta tam zamanında dur demişsin bencemichi var takımda sanırım seninle aynı yaşta büyükte olabilir biraz ona sorarsın olmadı nasıl bir yol izliyor okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?