Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence cok mantikli bir isleyis kurallari okudum ve cokta mantikli tabikide deneme suresi olmasi uygundur sonucta eger ortama ayak uyduramazsam hic kimse zor durumda kalmaz
Ozaman ben yarindan itibaren ne yedim ne ictim yazicakmiyim yok zaten evde kosu bandi var 15 dak onda yururum normal egzersiz yaptimmi kis zamani yeterli olur yazin el ilani dagittigimdan isimiz icin ister istemez spor gibi oluyor o zaten

aynen öyle canım zaten deneme süremiz de birbirimizi tanımaktakıma olan uyumun falan filancanım tabi yarım saattende fazla yapabilrsin bu sana kalmış ben en azını dedimevet menü bildirimi yapacaksın hergün ama bir önceki günün menüsünü yazacaksın...altınada toplam su ve spor miktarını yazcaksın bu kadar.... daha önce takımlara girdin mi canım peki sen ?geçmişte

Evet 7 ci takima yazmistim il o sirada var diye aynen ilk kendimi anlatirki gibi kopyasi zaten ama yer yokmus ordaki bayan soledi zaten takim girmek istiyorsan diye buraya yaz takimi bos olanlar seni cagiri diye
Bende zaten ole ogrenip yazdim ama tam olarak bir takima girip zayiflama hic deyimim olmadi acikcasi normalde diyet bolumunede pek girmezdim zaten gecen aynada kendimi degilde baska dombik selulut gibi seyler gorunce hemen buraya uctum size ddenk geldim bole

tamam canım seni kaydedeceğimiz için sordum ok ozaman.birde net kilonu söylersen daha iyi olur kayıt için

Evde
Kilo olme aleti yok canim sen simdilik doksan yaz ben tartilinca annemlerde sana solerim olurmu
tamam canım doksan yazıyorum ama herzaman aynı tartıdan tartılacaksın ok ? hatta evede birtane al çünkü çok lazım olacak enkısa zamanda bildir bana kayıt kilonu tamam mı ?

Canim deadline bana tombik tombis gibi şeyleri yasakladı o kelimeler CIS motivasyonu düşürüyor ok

tamam canım doksan yazıyorum ama herzaman aynı tartıdan tartılacaksın ok ? hatta evede birtane al çünkü çok lazım olacak enkısa zamanda bildir bana kayıt kilonu tamam mı ?
Zaten almam lazim elektronik alsam daha iyi olucak sanirimo daha uygun olcuyor gramida yaziyor cokta zati pahali bisi degil esim bu ise cok sevinecek
Canim deadline bana tombik tombis gibi şeyleri yasakladı o kelimeler CIS motivasyonu düşürüyor ok
hmmm yasaksa solemeyiznapalim

Zaten almam lazim elektronik alsam daha iyi olucak sanirimo daha uygun olcuyor gramida yaziyor cokta zati pahali bisi degil esim bu ise cok sevinecek
hmmm yasaksa solemeyiznapalim
canım evet hemen yarın git al dijital bişey al en ucuzu bile işini görür inan tabi bize gramlarda önemli o yüzden dijital olsun

adetliyken tansiyonum düsüyoda ama bu kez otobüs cok sicakti bunaldim cok..Sora kalkim dedim kalkarken düsmusum..Sancimda artti sora hastaneye gittik serum igne derken kendime geldim cok sukur ay kabus gibiydi..
çok geçmiş olsun canım bende de oluyordu birkaç kere bayılmışlığım var kan şekerim düşüyor adet zamanları o nedenle o günlerde kahvaltıda pekmezi eksk etmiyorum 1 tatlı kaşığı aklında olsun çok geçmiş olsun loyalty tartıl gel listede olmasanda burda tekrar motive ol eski kilona inince listeye de gelirsin istersen kilo aldıkça alınıyor ipin ucunu kaçımadan yakala
Yaa şimdi bende merak ettim bir daha paylaşsanaa
belki bir ara tekrar paylaşırım tatlım beklemede kal ama kıl payı kaçırdın buradaydın çünkü neyse kısmet değilmiş

yaa dün kaçırdın Michi ben gördüm ama aslında o dakikalarda sende forumdaydın ama birkaç dkla kaçırdın galiba...
evet aynen

Ayy galiba ya tüh neyse mezun olunca görürüz

kızlar bende leslieye katıldım bakalım o nasıl bir spormuş bir de onu deneyelim hiç yapmadım
çok kısa ve etkili april millerin amacı mesela 1 mil yaptın ya 1mil yürüdüğünde yakacağın kaloriyi yaktırıyor 18 dk sürüyot 1 mil 1.6 km oluyor önce onla başla istersen arttırırsın

bakalım nasıl geçecek yoksa başlıyacağım yoktu topik açılmasaydı
yok ya etkili valla karın ve bacağa da etki diyor zaten topikle 1 ay düzenli yapacağımız için kesin fayda görürsün hem hareket etmiş olacaksın mis takıma yazıldığınız iyi olmuş

yani hızlı bir sonuç yok mu canım ?
var var sen takipte kal

Aaa herkes mi giriyor listeye :))
Ya ben ya ben
Yoksa ben herkes degil miyim
ay canım benim sende bizdensin azıcık sabret senide listeye alcaz tabikisi

Yazdim gozukmedimi canim
hoş geldin canım hedefimize ulaşalım çabucak burada burası iyi ya sorumluluk hissi veriyor hem hemde sohbet muhabbet konuşuyoruz falan deneme süresi sonunda listeye alıyoruz kuralları okumuşsun hoş geldin tekrar

evet yok öyle tombik falan fıstık çıtır bayanlar fit ahtunlar olucaz hatta başladık bile kendinize öyle alıştırın
fit forever

Hos bulduk

kızlar tam 1.5 saat spor yaptım şu an kan ter içindeyim öyle fasülyeden sporlarda değil bildiğiniz 1 saatlik hoplamalı zıplamalı kardiyolu video ay çok zordu neyse üstüne 10 dk bacak videosu yaptım birde sabah jillan yapmıştım hepsi sabah tartıda gördüğüm rakam yüzünden manyağa bağladım ay birde 1mil leslie var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…