Hoş bulduk :) Yaşım 16. Lise 3'e gidiyorum. Boyum 1.50 ve şuan kilom 60Boyum kısa olduğundan dolayı kilolarım çok belli Önceleri pek takmasam da git gide kilo alıyordum ve bunda annemlerin payı çok büyük eve abur cubur alıyorlardı. Liseye başlarken 52 kiloydum ve korkmaya başlamıştım yine de bir girişimde bulunmadım. Geçen yazın başında 60 kilo olduğumu öğrendim ve başladım diyetlere ama hepsi ilk haftada bitti. En fazla 58'e inmiştim. Diyestisyene gittim iki hafta programa uydum ardındansa kurban bayramı geldi ve baya baya kaçırdım sonra ise diyet işini tamamen bıraktım. 4 hafta kadar önce arkadaşımla kilolarımızı ölçerken acı gerçekle karşılaştım. 63 kiloydum! 58 in üzerine 5 kilo daha almışım. Annem de zayıflamak istiyordu ve birlikten kuvvet doğar inancıyla ikimizde yediklerimizden kıstık. Hatta annem çayıma şekeri kaşığın ucuyla atıyor ve fazlaa kaçırdığımda beni hemen uyarıyordu. Okulda beni uyaran biri yoktu ve öğle yemeklerini pastanede geçiriyorduk. Tabi karşımda ki attlılara dayanamıyordum bazen... Böylelikle üç hafta sonunda 60 kiloya inebildim. Bu hafta spor salonuna yazıldım. Bakalım haftaya kilom kaç olacak. Bunların dışında okula giderken sebze yemeği yapamıyorum annemde işe erken gidiyor yani okulda yiyecek bir şey bulamıyorum. İşte sorunlarımdan biri de bu..
Ay yine çok uzattımBen şu sıralar baya kararlıyım. Bir aksilik çıkmazsa da devam etmeyi düşünüyorum.. Kuralları da şimdi okuyacağım :)
Kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun peki ?Selam hanımlar bende çok isterdim takımınıza girmeyi de kurallar ağır geldi bana yaa uyabilir miyim acaba
72 kiloyum boyum 1,73 net kilo hedefim yok ama 3 ayda 60-63 arası bişey olsam süper olurKaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun peki ?
Ok canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.iki hafta deneme süren olacak takıma kabul edilmen için şu anda saat geç oldu yarın yine devam ederiz canım grsrz72 kiloyum boyum 1,73 net kilo hedefim yok ama 3 ayda 60-63 arası bişey olsam süper olur
Tamam canım ben denerim olmadı bi yarın girersem tekrar konuşuruz istikrar sağlayacağpıma inanırsam girerim zaten görüşürüzOk canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.iki hafta deneme süren olacak takıma kabul edilmen için şu anda saat geç oldu yarın yine devam ederiz canım grsrz
Ok sadece senin inanman değil hepimizin inanması gerekiyor canım senin kararlı olduğuna....iyi gecelerTamam canım ben denerim olmadı bi yarın girersem tekrar konuşuruz istikrar sağlayacağpıma inanırsam girerim zaten görüşürüz
Canım hoşgeldin takımımıza , şimdi geç oldu yarın grsrz tanışırız iyi geceler ...Tamam :) Şuan deneme aşamasına alındım yani çok teşekkür ederim :)
Hoşbulduk :) Hem yaşıtız hem de sanırım korefanısın ben de öyleyim :) Umarım bana okulda nasıl diyeti yürüttüğün konusunda yardımcı olursun :)Aaa yaşıtım biri var takımda çok sevindim buna
Hoşgeldin
Hoşbulduk :) Hem yaşıtız hem de sanırım korefanısın ben de öyleyim :) Umarım bana okulda nasıl diyeti yürüttüğün konusunda yardımcı olursun :)
GünaydınGünaydınnn Herkese
Hedik nedir ?? Onu öğrenirsem ve hafif bişeyse menün güzel su miktarın az onu yükselt canımDünkü menüm
Sabah 9.00 3 dilim peynir 4 tane zeytin 2 tane şekersiz çay 1 çatal kaymak 2 dilim ekmek
Ara 10.30 2 si biarada nescafe
Öğlen 13.00 hedik 1.5 tabak
Türk kahvesi
Aksam yemegi 18.00 yine 1 tabak hedik 2 3 tane turşu
1.5 litre su yarım saat spor
Hedik nedir canimDünkü menüm
Sabah 9.00 3 dilim peynir 4 tane zeytin 2 tane şekersiz çay 1 çatal kaymak 2 dilim ekmek
Ara 10.30 2 si biarada nescafe
Öğlen 13.00 hedik 1.5 tabak
Türk kahvesi
Aksam yemegi 18.00 yine 1 tabak hedik 2 3 tane turşu
1.5 litre su yarım saat spor
vayyy suyu baya iyi icmisin canim tebriklerDünkü menüm:
Sabah:
1.5 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Maalesef dün sinemaya gittiğim için saate uyma diye bir şey kalmadı
15:00 sinema arasında çok acıkmıştım 1 tane albeni aldım
Akşam: 18:00
5 yemek kaşığı pırasa
3 yemek kaşığı makarna
Çok acıkmıştım dünkü menüm berbattı biliyorum
20:30
2 fincan bol limonlu ıhlamur
Su:3 lt
Spor sadece sinemaya giderken 35 dk tempolu yürüyüş yapmış oldum
gunaydin kizlar dun yediklerimiz yazamicam cunku bugun diyet gunumdu zaten her yedigimi ictigimi yazmayi planliyorum cunku unuturum ben
Kahvaltiyi saat kac arasinda yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?