Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canım deneme süresindesin artık 3 hafta sürüyor 3. hafta listeye giriyorsun eğer yeterli paylaşımın olursa azimli olursan falan biz karar veriyoruz takımcak şimdi kaptanımız sosyestetik tamam mı izinde o ben ve ApriL_2007 kaptan yardımcısıyız bir sorun olursa sorabilirisn aprille tanışırsın zaten şimdilik iyi geceler yarın konuşuruz yine

Aaa yaşıtım biri var takımda çok sevindim buna
Hoşgeldin

Selam hanımlar bende çok isterdim takımınıza girmeyi de kurallar ağır geldi bana yaa uyabilir miyim acaba

72 kiloyum boyum 1,73 net kilo hedefim yok ama 3 ayda 60-63 arası bişey olsam süper olur
Ok canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.iki hafta deneme süren olacak takıma kabul edilmen için şu anda saat geç oldu yarın yine devam ederiz canım grsrz

Ok canım ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.iki hafta deneme süren olacak takıma kabul edilmen için şu anda saat geç oldu yarın yine devam ederiz canım grsrz
Tamam canım ben denerim olmadı bi yarın girersem tekrar konuşuruz istikrar sağlayacağpıma inanırsam girerim zaten görüşürüz

Tamam canım ben denerim olmadı bi yarın girersem tekrar konuşuruz istikrar sağlayacağpıma inanırsam girerim zaten görüşürüz
Ok sadece senin inanman değil hepimizin inanması gerekiyor canım senin kararlı olduğuna....iyi geceler

Hoşbulduk :) Hem yaşıtız hem de sanırım korefanısın ben de öyleyim :) Umarım bana okulda nasıl diyeti yürüttüğün konusunda yardımcı olursun :)

Aaa sen de mi fansın
İyiymiş ya
Çok ortak yönümüz var gibi
Yalnız anladığım kadarıyla öğle arası eve gidemiyorsun
Ben eve gidiyorum ve yiyorum hem annem çalışmıyor ev hanımı o yüzden evde mutlaka sebze yemeği bulunuyor
Ama abur cubura dikkat edersen cidden gidiyor kilolar

Dünkü menüm
Sabah 9.00 3 dilim peynir 4 tane zeytin 2 tane şekersiz çay 1 çatal kaymak 2 dilim ekmek
Ara 10.30 2 si biarada nescafe
Öğlen 13.00 hedik 1.5 tabak
Türk kahvesi
Aksam yemegi 18.00 yine 1 tabak hedik 2 3 tane turşu
1.5 litre su yarım saat spor

Dünkü menüm:
Sabah:
1.5 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek

Maalesef dün sinemaya gittiğim için saate uyma diye bir şey kalmadı

15:00 sinema arasında çok acıkmıştım 1 tane albeni aldım

Akşam: 18:00
5 yemek kaşığı pırasa
3 yemek kaşığı makarna

Çok acıkmıştım dünkü menüm berbattı biliyorum

20:30
2 fincan bol limonlu ıhlamur

Su:3 lt
Spor sadece sinemaya giderken 35 dk tempolu yürüyüş yapmış oldum

gunaydin kizlar dun yediklerimiz yazamicam cunku bugun diyet gunumdu zaten her yedigimi ictigimi yazmayi planliyorum cunku unuturum ben
Kahvaltiyi saat kac arasinda yapiyorsunuz

Hedik nedir ?? Onu öğrenirsem ve hafif bişeyse menün güzel su miktarın az onu yükselt canım

Hedik nedir canim
vayyy suyu baya iyi icmisin canim tebrikler
Sporu ac ve ya tok karnina yapmak fark ediyormu

gunaydin kizlar dun yediklerimiz yazamicam cunku bugun diyet gunumdu zaten her yedigimi ictigimi yazmayi planliyorum cunku unuturum ben
Kahvaltiyi saat kac arasinda yapiyorsunuz

yani en geç 9-10 gibi kahvaltını yap bence tabi benim okulum başlayınca 8 de yapmış olucam düzenim tam oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…