- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
yoo çok kötü değil canım güzelDünkü menüm:
Sabah:
1.5 yemek kaşığı menemen
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Maalesef dün sinemaya gittiğim için saate uyma diye bir şey kalmadı
15:00 sinema arasında çok acıkmıştım 1 tane albeni aldım
Akşam: 18:00
5 yemek kaşığı pırasa
3 yemek kaşığı makarna
Çok acıkmıştım dünkü menüm berbattı biliyorum
20:30
2 fincan bol limonlu ıhlamur
Su:3 lt
Spor sadece sinemaya giderken 35 dk tempolu yürüyüş yapmış oldum
Hafta ici zaten duzenli kahvalti saatimiz 7 30 ama esim su anda ancak kahvalti yapicaz bu cok mu kotu yarindan itibaren duzene sokarim benyani en geç 9-10 gibi kahvaltını yap bence tabi benim okulum başlayınca 8 de yapmış olucam düzenim tam oturacak
Hedik nedir canim
vayyy suyu baya iyi icmisin canim tebrikler
Sporu ac ve ya tok karnina yapmak fark ediyormu
yoo çok kötü değil canım güzel18den sonra bisey yemediysen çok gûzel
Su içme düzeni süper canım bende kopya çektim sendenBen her yemek öncesi 2 su bardağı su içerim
Sabah kalkar kalkmaz yatmadan önce ikişer bardak içerim
Gün arasında da sürekli içiyorum su zaten cildimizide güzelleştiriyor
Dün de sinemaya su şişesiyle gittim 2 tane 0,5 lik bitirdim sinemada
Allahtan ara veriyorlar
vay bak bu mantikli yemekten once su icersem cok yememis olurumBen her yemek öncesi 2 su bardağı su içerim
Sabah kalkar kalkmaz yatmadan önce ikişer bardak içerim
Gün arasında da sürekli içiyorum su zaten cildimizide güzelleştiriyor
Dün de sinemaya su şişesiyle gittim 2 tane 0,5 lik bitirdim sinemada
Allahtan ara veriyorlar
Su içme düzeni süper canım bende kopya çektim senden
vay bak bu mantikli yemekten once su icersem cok yememis olurum
Sayende iyi bir fikir geldi aklima
Hafta ici zaten duzenli kahvalti saatimiz 7 30 ama esim su anda ancak kahvalti yapicaz bu cok mu kotu yarindan itibaren duzene sokarim ben
sen çalışıyormusun yada şöyle sorayım kaçta kalkıyorsun ? Evet gün içersinde not et yarın menü bildirimi yaparsın ...gunaydin kizlar dun yediklerimiz yazamicam cunku bugun diyet gunumdu zaten her yedigimi ictigimi yazmayi planliyorum cunku unuturum ben
Kahvaltiyi saat kac arasinda yapiyorsunuz
1ne kadar ogununuz var
2 ara ogunlerde ne yiyorsunuz
3Ne kadar ekmek yiyorsunuz
4 spor yaparken ac tok fark edermi
5 aksam en gec kacta yemek yiyorsunuz
Cok soru sordum kusura bakmayin ama cidden bunlari bilmem ve uygulayama sokmam lazim iki hafta icinde kendimi alistirirsam zaten anca kilo veririm o yuzdrn ne kadar erken okadar iyi
1) üc ana iki ara ögün olarak başlıyoruz canım ama akşam çok hafif olacak1ne kadar ogununuz var
Cok soru sordum kusura bakmayin ama cidden bunlari bilmem ve uygulayama sokmam lazim iki hafta icinde kendimi alistirirsam zaten anca kilo veririm o yuzdrn ne kadar erken okadar iyi
tatlım hemen hemen aynı şeyleri yazmışız be güzel :)1-3ana 3 te ara öğün besleniyorum ben diyetisyene gittim devlet hastanesindeki ücretsizlere sende git istersen
2-1 porsuyon meyve olabilir
1kase yoğurt olabilir
1 su bardağı süt olabilir
küçük avuçla kuruyemiş olabilir
3-4 tane kuru meyve olabilir
3-en fazla ince 5 dilim çavdar ya da tam buğday
4-ben tok yapmayı tercih ediyorum yemekten 30-45 dk sonra
5-en geç 19:00 da yiyorum ben kişiye göre değişir tabi
Hoşbulduk :) Hem yaşıtız hem de sanırım korefanısın ben de öyleyim :) Umarım bana okulda nasıl diyeti yürüttüğün konusunda yardımcı olursun :)
kore furyası gençleri siziAaa sen de mi fansın
İyiymiş ya
Çok ortak yönümüz var gibi
Yalnız anladığım kadarıyla öğle arası eve gidemiyorsun
Ben eve gidiyorum ve yiyorum hem annem çalışmıyor ev hanımı o yüzden evde mutlaka sebze yemeği bulunuyor
Ama abur cubura dikkat edersen cidden gidiyor kilolar
hoşgeldin canım tekrar kahvaltı ne kadar erken o kadar iyi tabi ama mesela ben 9 10 gibi yapıyorum daha erken kalkamıyorum kendine göre ayarla çok geç olmasın yine degunaydin kizlar dun yediklerimiz yazamicam cunku bugun diyet gunumdu zaten her yedigimi ictigimi yazmayi planliyorum cunku unuturum ben
Kahvaltiyi saat kac arasinda yapiyorsunuz
kişiden kişiye değişiyor canım açken ya da tokken aç karnına spor aypınca yağlardan daha çok yakılıyormuş öyle duymuştum müsait olursam aç karnına yapıyorum ama duruma göre tokken de yapıyorum sadece ana öğünlerden 2 saat sonra yap yemek yer yemez yapmaHedik nedir canim
vayyy suyu baya iyi icmisin canim tebrikler
Sporu ac ve ya tok karnina yapmak fark ediyormu
çok çalışkansın maşallah ders dinleyen öğrenciler gibi1ne kadar ogununuz var
1-3ana 3 te ara öğün besleniyorum ben diyetisyene gittim devlet hastanesindeki ücretsizlere sende git istersen
2-1 porsuyon meyve olabilir
1kase yoğurt olabilir
1 su bardağı süt olabilir
küçük avuçla kuruyemiş olabilir
3-4 tane kuru meyve olabilir
3-en fazla ince 5 dilim çavdar ya da tam buğday
4-ben tok yapmayı tercih ediyorum yemekten 30-45 dk sonra
5-en geç 19:00 da yiyorum ben kişiye göre değişir tabi
demekki doğru yoldayız kızlar aynı şeyleri yazmışız ne hoş1) üc ana iki ara ögün olarak başlıyoruz canım ama akşam çok hafif olacak
2)sadece bir meyve veya 5 badem veya beş fındık veya bir kase yoğurt zamanlar menülerde göreceksin
3)bence günde 4 / 5 dilimden fazla yeme azı da kabul
4)yemeğini yedikten en az iki saat geçsin spor yaparken
5)en geç 19:00 olsun sonra hiç bisey yeme ok ...
Aynen öyle aferim bizedemekki doğru yoldayız kızlar aynı şeyleri yazmışız ne hoş
Evet canım yine şenlendi buralar :))))))) tatlım ben yarım kalan temizliğime devam edeceğim akşama ancak gelirim siz takılın grsrzbu arada günaydın herkese direk mesajlara daldım dabir girdim şok oldum bu pazzar gününde sayfalar ilerlemiş maşallah deyim kilolarda eksilir inşallah birer birer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?