tamam aprilcim kolay gelsin ben bugun spor tatilindeyim oh mis dünden her tarafım ağrıyor zatenEvet canım yine şenlendi buralar :))))))) tatlım ben yarım kalan temizliğime devam edeceğim akşama ancak gelirim siz takılın grsrz
Ohhh keyf senin grsrzzztamam aprilcim kolay gelsin ben bugun spor tatilindeyim oh mis dünden her tarafım ağrıyor zatenevni mis gibi yapıp gelirsin
Bu gercekmisize bugünün before afterı gelsin çıtırlarımay çok güzel olmuş
tamam canım görüşürüz kolay gelsin annen gelince pasta börek falan hüpletme tamam mı varsa güzel şeyler yap yemek varsabugun annem gelicek gelmeden evi toplamam lazim aksama belki anca gelirim herkeze fit yasamlar ins
Benim en çok rahatsız olduğum yer göbek ve kollarim benim kıdem böyle incelir miki çünkü bady ciler gibi kollar istemiyorumsize bugünün before afterı gelsin çıtırlarımay çok güzel olmuş
evet canım öncesi sonrası insan şaşırıyor ya kilo verdikçe gençleşiyor insan biz hergün paylaşmaya çalışıyoruz bunu inanmak ve motive olmak içinBu gercekmi
inceliyor canım biliyor musun benimde göbek çoktu hiç ncelmeyecek gibiydi hala var tabi ama karpuz gibiydi artık daha küçük kilo verdikçe gidiyor çok mutlu oluyorum zaten bizim kaslı olamamız zor şöyle söyleyim kas yapmak için özel diyetler uyguluyorlar ve deli gibi ağırlık çalışıyorlar ne yaparsak yapalım öyle deli gibi kas yapamayız zatenBenim en çok rahatsız olduğum yer göbek ve kollarim benim böyle incelir miki çünkü bady ciler gibi kollar istemiyorum
harikasın canım geç kalktığın için öğle olmuyor değil mi ona göre güzel bir menüdünkü menüm
sabah yarım yağlı peynir
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta süt
ara tarçınlı yoğurt
akşam tavuk incik
gece yeşil çay ve süt
2 lt su
Yok zaten karnimda tok yemegim var biber dolmasi var ama ben yemicem artik esimle annem yerse yer cubku diyet yemegi gibi deil esim ole sevdigi icin bol yagli ve salcali yapmistim kendime baska bisiy yapicam artiktamam canım görüşürüz kolay gelsin annen gelince pasta börek falan hüpletme tamam mı varsa güzel şeyler yap yemek varsa
evet canım öncesi sonrası insan şaşırıyor ya kilo verdikçe gençleşiyor insan biz hergün paylaşmaya çalışıyoruz bunu inanmak ve motive olmak için
bukadar seyle doydun mudünkü menüm
sabah yarım yağlı peynir
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta süt
ara tarçınlı yoğurt
akşam tavuk incik
gece yeşil çay ve süt
2 lt su
size bugünün before afterı gelsin çıtırlarımay çok güzel olmuş
Aaa sen de mi fansın
İyiymiş ya
Çok ortak yönümüz var gibi
Yalnız anladığım kadarıyla öğle arası eve gidemiyorsun
Ben eve gidiyorum ve yiyorum hem annem çalışmıyor ev hanımı o yüzden evde mutlaka sebze yemeği bulunuyor
Ama abur cubura dikkat edersen cidden gidiyor kilolar
kız seni michi var diye de çağırdım dertleşirsinz arada olmadıbenim birkaç önerim olacak sana düşünüyorum şu ana neler yapabilirsin
bence çok iyi canım öğle dediğin gibi değişirse harika bir menü aralarda meyve yanına çiğ badem ceviz de ekle ders çalışıyorsun ya hem yararlı olur birde kuru üzüm yemeni tavsiye ederim aradaAhaha aynen :) Benim eve gitme gibi bir olanağım yok maalesef. Okulda yemekhanede yokArkadaşlarım sürekli karşı pastaneye gidiyorlar ve bende onlarla gitmek zorunda kalıyorum. Yakında bir bakkal var oradan barbunya plaki tarzı bir şeyler alsam nasıl olur acaba?
Benim öyle bir şansım yok maalesefBunun yerine diyorum ki eğer barbunya pilaki gibi bir şeyler yesem olabilir mi?
Tatil olduğu için baya geç kalkıyorum ve öğle yemeğini kahvaltı niyetine yiyorumBana birisi sabah kalkınca bir kupa bardağı büyüklüğünde ılık suya üç dört damla elma sirkesi, limon ve bir çay kaşıyı bal kat karıştır iç demişti onu yapmayı planlıyorum sabahları ama henüz elma sirkesi alamadım. Onun okul sırasında yediklerimi sıralayayım size
Sabah-
1 bardak su.
Ufak kızartılmış ekmek ve peynir, zeytin, salatalık, domates.
1 bardak çay(çekeri çay kaşığının ucuyla atıyorum.)
Saat 10 gibi-
Bir veya iki tane meyve. (elma, mandalina gibi bir şeyler oluyor.)
Öğle yemeği-
Pizza dilimi yiyordum ama artık değiştireceğim.
simit ayran ve peynir koyabilirim ya da plaki tarzı yemekler.
İkindi-
4 tane kadar form bisküvi
bir tane meyve.
Akşam-
bir tabak çorba.
hangi yemek varsa ondan 3 kaşık
salata
çay
Şimdilik buna göre hareket ediyorum ve spor yapıyorum. Spor salonuna haftada dört kez gidiyorum bunun dışında evde dans ediyorum.
Bana önerebileceğiniz veya eksilik var diyeceğiz yer varsa lütfen söyleyin
evet çok güzel mucize gibiMaşallah ne güzel de vermiş
Bizde bir gün yaparız inşallah before after
öğle yemeği olarak mesela yarım simit yanına peynir ayran ya da çay olabiliryada akşamdan tambuğday unlu ekmeğe sandviç yap okula götür arada peynirli yeşillikli olabilir ton balıklı yada haşlanmış tavuklu olabilir değiştirebilirsin birde saklama kabı arsa evde yine akşamdan ton balıklı salata yapıp götürebilirisn yada az yağlı makarnalı salata ben özellikle kuskus diye bir şey var yuvarlak minik makarna onu severdim ondan yapabilirsin harika oluyor sonra yeşil mercimekli salata tarifler çok kolay yeşil mercimeği haşlıyorsun yine salataya koyuyorsun orta büyüklükte kapaklı bir kaba koy götür yanına çatalda al ben kursa giderken böyle yapıyordum haftalık menü belirliyordum bunlardan aklında olsun porsiyonlarıda tok tutacak kadar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?