Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok zaten karnimda tok yemegim var biber dolmasi var ama ben yemicem artik esimle annem yerse yer cubku diyet yemegi gibi deil esim ole sevdigi icin bol yagli ve salcali yapmistim kendime baska bisiy yapicam artik

bukadar seyle doydun mu
evet doydum :)

evet güzeller arada yap dene ton balığını bende hiç yemezdim tavukla dene o zaman daha güzel birde bunların yanına yoğurt götürebilirisn küçük kutuda yoğurtlar varya satılıyor sade olanları onlardan götür salatanın yanında baya da doyuruyor

İçinde meyve taneleri olanları almıştım ama pek sevememiştim onlardanda alacağım. Bu hafta eve baya şey alacağım. Kesinkes bir şekilde diyete girmiş bulunuyorum

bu arada pazar tartı kontrol günüydü değilmi varmı bildirim yapan
yoksada ben yapayım
ilk geldiğim hafta 90.00
2.hafta 88.00
3.hafta cuma 86.600
3. hafta pazar kontrolü 86.00
küsüratları da attım sonunda inş yarın 85 leri görürüm

kızlar ben şimdi çıkıyorum salata dedim o kadar salata yapacaktım akşam yemeği yaklaşıyor evde gelirim yine friolero değişik tariflerm vardı benim aklıma geldikçe yazarım istersen

ay canım sen bizden azimlisin yahu benden önce mezun olursun bak bu arada kontrol günü pazartesi değil miydi ben mi unuttum neyse pazarda olur sen iste yeter ki tartıda güldüğün sürece sorun yok

kizlar yeni bir zayiflama kuru buldum annemden desteklenmis onaylanmis kadin bir fit olmus gozlerime inanamadim alt tarafi iki hafta gormemistim nerdeyse odemlerini atmis

ay canım sen bizden azimlisin yahu benden önce mezun olursun bak bu arada kontrol günü pazartesi değil miydi ben mi unuttum neyse pazarda olur sen iste yeter ki tartıda güldüğün sürece sorun yok
senin hedefin kaç cnm?
inşallah olurum 6 kilo kaldı ılk hedefıme ulasmama
yok cnm ya ben pazar bılıyorum

yarim demet maydanoz yarim litre su limon bilandirdan geciriyor ilik olucak su yalniz blandirdan geciriyormus her sabah ac karnina iciyormus oda is arkadasindan durmus israr yollarini aciyiyormus yalbiz her zamanki gibi su icmek ustune sart annem spor yapmiyor ama baya gozle gorulur sekilde ise yaramis
Yalniz hamile kalmak isteyenler kullanmamaliymis
Dusuk un nedeni olabilirmis

evet idrar söktürüyor aynı zamanda bağırsakları çalıştırıyor bu karışım 1 hafta yapıp ara verilse iyi olur 1 hafta ara şeklinde denemiştim bunu ben ama tansiyonu düşük olanlara önermiyorlar limon var ya benim tansiyonum düşmeye başlamıştı bıraktım 1 hafta yaptım ama sonuç veriyor gerçekten

senin hedefin kaç cnm?
inşallah olurum 6 kilo kaldı ılk hedefıme ulasmama
yok cnm ya ben pazar bılıyorum
benimde öncelikli hedefim 59 du canım az kaldı ama bir gelemedim bakalım ona ulaşayım duruma göre devam edebilirim ilk başta ona ulaşacağımı bile düşünemiyordum da

Off ben ne yapayım şimdi
Annem misafir çağırmış iyi güzelde normal yemek yerine pide yapmış
Patates salatası yapmış bir de artık patates salatasına mı dadansam
Napayım ??

Off ben ne yapayım şimdi
Napayım ??
patates salatası yiyebilirsin canım o zaman el mahkum çok yeme ama patates = şeker oluyor ya pideden minik bir parça ye zaten doyarsın sonra canın çekip saldırma diye söyledim tabağına al sadece aldığını ye fazla yeme

benimde öncelikli hedefim 59 du canım az kaldı ama bir gelemedim bakalım ona ulaşayım duruma göre devam edebilirim ilk başta ona ulaşacağımı bile düşünemiyordum da
ulaşırsın cnm çok az kaldı senin kaçla başladın

o karışımı ben yaptım hergün 2 kaşık içiyordum müthiş ödem atıyor ikide bir wcdeydim

valla gozlerime inanamadim yarin pazara gidip alip denicem valla annemin yaninda yasli nene gibi kaldim

Off ben ne yapayım şimdi
Napayım ??
ufff anlatmayin bole ya zaten kendimi zor tatayrim abur cubura dadanmamak icin

karatay lahmacun yararli demiyormuydu fazla kacirmamak sartiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…