evet doydum :)Yok zaten karnimda tok yemegim var biber dolmasi var ama ben yemicem artik esimle annem yerse yer cubku diyet yemegi gibi deil esim ole sevdigi icin bol yagli ve salcali yapmistim kendime baska bisiy yapicam artik
bukadar seyle doydun mu
evet çok güzel mucize gibi
bizde yapcaz elbette cnm onun için burdayız ya zaten
evet güzeller arada yap dene ton balığını bende hiç yemezdim tavukla dene o zaman daha güzelTon balığını hiç yemedim ve de zaten balık pek yiyemiyorum. Yine de deneyeceğim. Bu salataları yapmak aklıma hiç gelmemişti gerçekten önerdiğiniz için sağolun özellikle mercimekli olanı ve makarnalı olanı deneyeceğim. Gerçekten çok teşekkür ederim :)
İçinde meyve taneleri olanları almıştım ama pek sevememiştim onlardanda alacağım. Bu hafta eve baya şey alacağım. Kesinkes bir şekilde diyete girmiş bulunuyorumevet güzeller arada yap dene ton balığını bende hiç yemezdim tavukla dene o zaman daha güzelbirde bunların yanına yoğurt götürebilirisn küçük kutuda yoğurtlar varya satılıyor sade olanları onlardan götür salatanın yanında baya da doyuruyor
bu arada pazar tartı kontrol günüydü değilmi varmı bildirim yapan
yoksada ben yapayım
ilk geldiğim hafta 90.00
2.hafta 88.00
3.hafta cuma 86.600
3. hafta pazar kontrolü 86.00
küsüratları da attım sonunda inş yarın 85 leri görürüm
senin hedefin kaç cnm?ay canım sen bizden azimlisin yahu benden önce mezun olursun bak bu arada kontrol günü pazartesi değil miydi ben mi unuttum neyse pazarda olur sen iste yeter ki tartıda güldüğün sürece sorun yok
Tabi ki isterimfriolero değişik tariflerm vardı benim aklıma geldikçe yazarım istersen
bu arada pazar tartı kontrol günüydü değilmi varmı bildirim yapan
yoksada ben yapayım
ilk geldiğim hafta 90.00
2.hafta 88.00
3.hafta cuma 86.600
3. hafta pazar kontrolü 86.00
küsüratları da attım sonunda inş yarın 85 leri görürüm
evet idrar söktürüyor aynı zamanda bağırsakları çalıştırıyor bu karışım 1 hafta yapıp ara verilse iyi olur 1 hafta ara şeklinde denemiştim bunu benyarim demet maydanoz yarim litre su limon bilandirdan geciriyor ilik olucak su yalniz blandirdan geciriyormus her sabah ac karnina iciyormus oda is arkadasindan durmus israr yollarini aciyiyormus yalbiz her zamanki gibi su icmek ustune sart annem spor yapmiyor ama baya gozle gorulur sekilde ise yaramis
Yalniz hamile kalmak isteyenler kullanmamaliymis
Dusuk un nedeni olabilirmis
benimde öncelikli hedefim 59 du canım az kaldı ama bir gelemedimsenin hedefin kaç cnm?
inşallah olurum 6 kilo kaldı ılk hedefıme ulasmama
yok cnm ya ben pazar bılıyorum
patates salatası yiyebilirsin canım o zaman el mahkum çok yeme ama patates = şeker oluyor ya pideden minik bir parça ye zaten doyarsın sonra canın çekip saldırma diye söyledimOff ben ne yapayım şimdi
Annem misafir çağırmış iyi güzelde normal yemek yerine pide yapmış
Patates salatası yapmış bir de artık patates salatasına mı dadansam
Napayım ??
patates salatası yiyebilirsin canım o zaman el mahkum çok yeme ama patates = şeker oluyor ya pideden minik bir parça ye zaten doyarsın sonra canın çekip saldırma diye söyledimtabağına al sadece aldığını ye fazla yeme
ulaşırsın cnm çok az kaldı senin kaçla başladınbenimde öncelikli hedefim 59 du canım az kaldı ama bir gelemedimbakalım ona ulaşayım duruma göre devam edebilirim ilk başta ona ulaşacağımı bile düşünemiyordum da
o karışımı ben yaptım hergün 2 kaşık içiyordum müthiş ödem atıyor ikide bir wcdeydimyarim demet maydanoz yarim litre su limon bilandirdan geciriyor ilik olucak su yalniz blandirdan geciriyormus her sabah ac karnina iciyormus oda is arkadasindan durmus israr yollarini aciyiyormus yalbiz her zamanki gibi su icmek ustune sart annem spor yapmiyor ama baya gozle gorulur sekilde ise yaramis
Yalniz hamile kalmak isteyenler kullanmamaliymis
Dusuk un nedeni olabilirmis
valla gozlerime inanamadim yarin pazara gidip alip denicem valla annemin yaninda yasli nene gibi kaldimevet idrar söktürüyor aynı zamanda bağırsakları çalıştırıyor bu karışım 1 hafta yapıp ara verilse iyi olur 1 hafta ara şeklinde denemiştim bunu benama tansiyonu düşük olanlara önermiyorlar limon var ya benim tansiyonum düşmeye başlamıştı bıraktım 1 hafta yaptım ama sonuç veriyor gerçekten
ufff anlatmayin bole ya zaten kendimi zor tatayrim abur cubura dadanmamak icinOff ben ne yapayım şimdi
Annem misafir çağırmış iyi güzelde normal yemek yerine pide yapmış
Patates salatası yapmış bir de artık patates salatasına mı dadansam
Napayım ??
karatay lahmacun yararli demiyormuydu fazla kacirmamak sartiylapatates salatası yiyebilirsin canım o zaman el mahkum çok yeme ama patates = şeker oluyor ya pideden minik bir parça ye zaten doyarsın sonra canın çekip saldırma diye söyledimtabağına al sadece aldığını ye fazla yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?