Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayy yarın okul başlıyor sonunda havalar soğuk diye yürüyemiyordum da zaten evim yokuşun tepesinde olduğu için hep 10 dk iniş çıkış yapmış oluyorum spor oluyor benim için zaten okulunda en üst katındayız 4 kat çık çık hareket oluyor
Eeee ne demişler : NEREDE HAREKET ORADA BEREKET

Bugün
öğle- simit, çay, turşu, peynir
ara-bisküvi, ceviz(2,3 tane)
akşam- turşu biber, iki dilim tam buğday ekmek, bir iki parça sucuk

Bugün biraz garipti pazar olduğundan dolap tam takır kuru bakırdı. anca böyle yapabildim.

Ben okula giderken otobüse biniyorum ama gelirken yürüyorum. Eve varasıya bir saat yürümüş oluyorum

Ha bu arada ben hedefimi söylememiştim. İlk hedefim 50 kilo ardındansa 45

Son düzenleme:
Canım dünün menüsünü yazıcaksın, altınada toplam su ve spor miktarını.birde senden ricam öğünlerinin saatlerinide yazarmısın ?

Merhaba kızlar geldim bitti temizlik ehhh bende bittim.ama evim miss gibi oldu tabi annem ve kızkardeşiminde emeği var saolsunlar.elbirliğiyle herşey tamam bugün o kadar az yedimki ama iyiyim iyi

Dünkü menüm
Sabah 11:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kibrit kutusu peynir
Beş zeytin
Üç dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Akşam 19:00
Bir dilim ekmek
Üç zeytin
3.5 ltsu
Bir saat yürüyüş

valla gozlerime inanamadim yarin pazara gidip alip denicem valla annemin yaninda yasli nene gibi kaldim

ufff anlatmayin bole ya zaten kendimi zor tatayrim abur cubura dadanmamak icin

karatay lahmacun yararli demiyormuydu fazla kacirmamak sartiyla
Canım sen tartıldınmı kgunu ? Kayıt edeceğiz net olanı

Dünkü menüm
Sabah 11:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kibrit kutusu peynir
Beş zeytin
Üç dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Akşam 19:00
Bir dilim ekmek
Üç zeytin
3.5 ltsu
Bir saat yürüyüş
Biraz az olmamış mı nerdeyse gunu zeytinle geçirmişsin canım ama 3.5 lt su muhteşem

Biraz az olmamış mı nerdeyse gunu zeytinle geçirmişsin canım ama 3.5 lt su muhteşem
Canım haftasonu olunca dengesiz oluyorum.ve temizlik yapınca böyle iştahım kaçıyor demekki çalışmasam ben zeytinle gün tamamlar 40 kg etrafta dolaşırım he hee :)

oh kızlar size kolay gelsin hem yürüyün hareket edin hemde ders çalışın okulda da abur cuburdan uzak durun yanınıza kuruyemiş kayısı üzüm meyve falan alın onlarla takılın tamam mı

Ben okula giderken otobüse biniyorum ama gelirken yürüyorum. Eve varasıya bir saat yürümüş oluyorum

Ha bu arada ben hedefimi söylememiştim. İlk hedefim 50 kilo ardındansa 45
tamam canım biz 50 alalım onu sonra hedefini çekeriz 50 ye gelince

Canım dünün menüsünü yazıcaksın, altınada toplam su ve spor miktarını.birde senden ricam öğünlerinin saatlerinide yazarmısın ?
april zaten yarın onların okul açılıyor saatler belli olur yarından sonra o nedenle sormadım şmdilik onlara

Canım haftasonu olunca dengesiz oluyorum.ve temizlik yapınca böyle iştahım kaçıyor demekki çalışmasam ben zeytinle gün tamamlar 40 kg etrafta dolaşırım he hee :)
canımcım temiz temiz otur artık oh mis iyi olmuş bizde ufak çaplı temzilik yaptık annemle cuma misafir kaynayacak ev komşular geliyormuş gün gibi ama kilo alıyoruz diye karar almışlar yiyecek yok öyle tek çeşit bişeyden fazla yapmıyorlarmış nasıl mutlu oldum ay bende bugün spor yapmadım ya bir garip hissediyorum ya yarın yapcam zaten dinleneyim neyse ben çıkıyorum şimdi april buaralar sana emanet ders alımaya başlayacağım yavaştan artık bari uzmanlık sınavına çalışayım hazır evde boşken dedim ben anca alışırım bu tatilden sonra ders çalışmaya

Benimkisi biraz büyük çaplıydı canım saolasın oooo hanımlara bak ne güzel karar almışlar seninde işine gelir iyiiyi Allah zihin açıklığı versin güzelim kolay gelsin grsrz bebemm...

Benimkisi biraz büyük çaplıydı canım saolasın oooo hanımlara bak ne güzel karar almışlar seninde işine gelir iyiiyi Allah zihin açıklığı versin güzelim kolay gelsin grsrz bebemm...
sağol canım çok mantıklı kararlar almışlar ya bende çok sevindim gidiyorum şimdilik gelirim yine

yarın unutursam diye yazayım ben bugün 100 gr artıdaydım okul telaşıyla unutursam diye tartılmıştım bugün
Herkese iyi geceler

yarın unutursam diye yazayım ben bugün 100 gr artıdaydım okul telaşıyla unutursam diye tartılmıştım bugün
Herkese iyi geceler
İyi yapmışsın canım yarın yoğun olacak senin için yeni sezonda başarılar dilerim canım...+100 de aklından çıkmasın heee eksileri görmek istiyoruz ona göre , iyi geceler

İyi yapmışsın canım yarın yoğun olacak senin için yeni sezonda başarılar dilerim canım...+100 de aklından çıkmasın heee eksileri görmek istiyoruz ona göre , iyi geceler

Ben kendimden eminim haftasonum düzensizdi cumartesi sinema bugün misafir o yüzden
Ama okullar başlayınca hep düzenli beslenicem
Sporumuda yapıcam hergün zaten leslie topiği iyi oldu devamlılığımı sağlarım onunla
Gidecek bunlar inşallah

İnşallah canım oldu o zaman aynen bende leslieye başlıcam için heyecanlıyım , bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…