Ben okula giderken otobüse biniyorum ama gelirken yürüyorum. Eve varasıya bir saat yürümüş oluyorumAyy yarın okul başlıyor sonunda havalar soğuk diye yürüyemiyordum da zaten evim yokuşun tepesinde olduğu için hep 10 dk iniş çıkış yapmış oluyorum spor oluyor benim için zaten okulunda en üst katındayız 4 kat çık çık hareket oluyor
Eeee ne demişler : NEREDE HAREKET ORADA BEREKET
Canım dünün menüsünü yazıcaksın, altınada toplam su ve spor miktarını.birde senden ricam öğünlerinin saatlerinide yazarmısın ?Bugün
öğle- simit, çay, turşu, peynir
ara-bisküvi, ceviz(2,3 tane)
akşam- turşu biber, iki dilim tam buğday ekmek, bir iki parça sucuk
Bugün biraz garipti pazar olduğundan dolap tam takır kuru bakırdı. anca böyle yapabildim.
Canım sen tartıldınmı kgunu ? Kayıt edeceğiz net olanıvalla gozlerime inanamadim yarin pazara gidip alip denicem valla annemin yaninda yasli nene gibi kaldim
ufff anlatmayin bole ya zaten kendimi zor tatayrim abur cubura dadanmamak icin
karatay lahmacun yararli demiyormuydu fazla kacirmamak sartiyla
Biraz az olmamış mı nerdeyse gunu zeytinle geçirmişsin canım ama 3.5 lt su muhteşemDünkü menüm
Sabah 11:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kibrit kutusu peynir
Beş zeytin
Üç dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Akşam 19:00
Bir dilim ekmek
Üç zeytin
3.5 ltsu
Bir saat yürüyüş
Canım haftasonu olunca dengesiz oluyorum.ve temizlik yapınca böyle iştahım kaçıyorBiraz az olmamış mı nerdeyse gunu zeytinle geçirmişsin canım ama 3.5 lt su muhteşem
Ayy yarın okul başlıyor sonunda havalar soğuk diye yürüyemiyordum da zaten evim yokuşun tepesinde olduğu için hep 10 dk iniş çıkış yapmış oluyorum spor oluyor benim için zaten okulunda en üst katındayız 4 kat çık çık hareket oluyor
Eeee ne demişler : NEREDE HAREKET ORADA BEREKET
Bugün
öğle- simit, çay, turşu, peynir
ara-bisküvi, ceviz(2,3 tane)
akşam- turşu biber, iki dilim tam buğday ekmek, bir iki parça sucuk
Bugün biraz garipti pazar olduğundan dolap tam takır kuru bakırdı. anca böyle yapabildim.
tamam canım biz 50 alalım onu sonra hedefini çekeriz 50 ye gelinceBen okula giderken otobüse biniyorum ama gelirken yürüyorum. Eve varasıya bir saat yürümüş oluyorum
Ha bu arada ben hedefimi söylememiştim. İlk hedefim 50 kilo ardındansa 45
april zaten yarın onların okul açılıyor saatler belli olur yarından sonra o nedenle sormadım şmdilik onlaraCanım dünün menüsünü yazıcaksın, altınada toplam su ve spor miktarını.birde senden ricam öğünlerinin saatlerinide yazarmısın ?
canımcım temiz temiz otur artık oh mis iyi olmuşCanım haftasonu olunca dengesiz oluyorum.ve temizlik yapınca böyle iştahım kaçıyordemekki çalışmasam ben zeytinle gün tamamlar 40 kg etrafta dolaşırım he hee :)
Benimkisi biraz büyük çaplıydı canım saolasıncanımcım temiz temiz otur artık oh mis iyi olmuşbizde ufak çaplı temzilik yaptık annemle cuma misafir kaynayacak ev komşular geliyormuş gün gibi ama kilo alıyoruz diye karar almışlar yiyecek yok öyle tek çeşit bişeyden fazla yapmıyorlarmış nasıl mutlu oldum ay bende bugün spor yapmadım ya bir garip hissediyorum ya yarın yapcam zaten dinleneyim neyse ben çıkıyorum şimdi april buaralar sana emanet ders alımaya başlayacağım yavaştan artık bari uzmanlık sınavına çalışayım hazır evde boşken dedim ben anca alışırım bu tatilden sonra ders çalışmaya
sağol canım çok mantıklı kararlar almışlar ya bende çok sevindimBenimkisi biraz büyük çaplıydı canım saolasınoooo hanımlara bak ne güzel karar almışlar seninde işine gelir iyiiyi Allah zihin açıklığı versin güzelim kolay gelsin grsrz bebemm...
Tamam babyyy grsrzsağol canım çok mantıklı kararlar almışlar ya bende çok sevindimgidiyorum şimdilik gelirim yine
Ben okula giderken otobüse biniyorum ama gelirken yürüyorum. Eve varasıya bir saat yürümüş oluyorum
Ha bu arada ben hedefimi söylememiştim. İlk hedefim 50 kilo ardındansa 45
İyi yapmışsın canım yarın yoğun olacak senin içinyarın unutursam diye yazayım ben bugün 100 gr artıdaydım okul telaşıyla unutursam diye tartılmıştım bugün
Herkese iyi geceler
İyi yapmışsın canım yarın yoğun olacak senin içinyeni sezonda başarılar dilerim canım...+100 de aklından çıkmasın heee eksileri görmek istiyoruz ona göre , iyi geceler
İnşallah canım oldu o zamanBen kendimden eminim haftasonum düzensizdi cumartesi sinema bugün misafir o yüzden
Ama okullar başlayınca hep düzenli beslenicem
Sporumuda yapıcam hergün zaten leslie topiği iyi oldu devamlılığımı sağlarım onunla
Gidecek bunlar inşallah
tartildim canim 88 misim ama annemlerde tartildim yarin baskul alicam onda gramli cikar ozaman tam net yazarsin canimCanım sen tartıldınmı kgunu ? Kayıt edeceğiz net olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?