Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dün
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
Şekersiz çay
3 siyah zeytin

Öğle:
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote

Akşam:
Bir tabak brokoli salatası
Bir kase yoğurt

Bir elma bir portakal

Canlariiim nasilsiniz bakalim :) ben kv isini hallettim gorumceye gidecek yarin da inslah hastaneye yatip ameliyat olacak bugun cok Yorulrum misafir doluydu ev onlarda anladilar ki bu halimle misafi r olmuyo ...

Canlariiim nasilsiniz bakalim :) ben kv isini hallettim gorumceye gidecek yarin da inslah hastaneye yatip ameliyat olacak bugun cok Yorulrum misafir doluydu ev onlarda anladilar ki bu halimle misafi r olmuyo ...
İyiyiz sevindim canım halletmene o işi , kvalidenede çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim şimdiden...

Dünkü menüm
Sabah 11:00
Bir domates
Bir salatalık
Bir kibrit kutusu peynir
Üç dilim ekmek
Bir tatlı kş nutella
İki çay
Öğle 17:00
Yoğurt bir kase
Bir salatalik
Aksam 19:00
Bir elma
2,5 ltsu
Spor yok bol temizlik var

Dünkü listem
Sabah 9.00 Sucuklu yumurta 1 bardak şekersiz çay ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 1 avuç badem (dışarıda olduğum için bişey yemedim)
Akşam 1 porsiyon balık salata turşu 2 dilim ekmek
Yarım saat sonra nescafe 2 si biarada

Günaydınlar olsun kızlar.. yeni bir haftada merhabalar.. hayırlı ve güzel haftalar :) :)
dünkü menüm:
sabah(10:00) 3 cherry domates, 1kk peynir, 5 zeytin, 1çk bal, 1 haş. yumurta, 1 dlm ekmk
akşam(06:30) ızgara et.. ama ne kadar yedim açıkçası bilmiyorum.. sün ızgara günü olduğu için hem cuma, hem de c.tesi olabildiğimce az yedim , ki çok fazl aetki etmesin die.. ve bu sabah tatrıldığımda gördüm ki , fark etmemiş.. aynıymışım.. kilo almamışım..
bu arada 2,5 lt su, 40 dk evde spor yaptım

öğünlerinin saatlerini yazmayı unutma canım
gayet güzel bir menü.. oldukça haiff te.. turşu vücutta su su tutyor.. o yüzden az yemeye çalış bence bana da bir arkadaş demişti.. :) geri kalan güzel olmuş ama :)

Canım turşu yassak ! Diyetlerde olmaması gereken biseyy hani su spor ve saatler ?

jasmin canım çok güzel menün nasıl farketmemiş sabit kalmak bile farketti anlamına gelir...devam bebem

Canım turşu yassak ! Diyetlerde olmaması gereken biseyy hani su spor ve saatler ?
En fazla 1 litre su Malesef ben pazar günleri spor yapamıyorum canım herkes evde çocukların banyosu çamaşır felan derken pazar spor olmuyor saatleri hergün yazıyordum da busabah unutmuşum Özür dilerim

Dunku menum sabah biliyorsunuz gec kahvalti yaptim 11bucuk kahvalti 5 zeytin bir beyaz peynir azcik bal bir simit iki bardak tek sekerli cay oglen yemegi saat uc bucuk iki tane biber dolmasi ekmek yok su bir tabak yogurt aksam bir tabak corba bir cok az eriste aksan saati sanirim yedi bucuktu saati gec fark ettim dun butun evi iki uc saat temizlik yaptim canim cikti 10 dak gobek icin mekik cektim oglenle aksam ogun zamaninda iki tane ceviz bir litre su suyuda cogaltmam gerektiginin farkindayim

günaydın
canm dizinden ameliya oldu protezi vardı cıkardılar enfeksiyondan dolayı.. bugun dr değerlerini iyi bulursa baska bir protez takılacak bakalım..
geçmiş olsun canım.. İnşallah değerleri iyi olur ve ağrıları hafifler.. Rabbim dermansız hastalık vermesin..
Sen nasılsın? nasıl geçiyor günler canım.. var mı fark ettiğin değişiklikler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…