- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam yarın not alalım oktartildim canim 88 misim ama annemlerde tartildim yarin baskul alicam onda gramli cikar ozaman tam net yazarsin canim
spor ?Dün
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
Şekersiz çay
3 siyah zeytin
Öğle:
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote
Akşam:
Bir tabak brokoli salatası
Bir kase yoğurt
Bir elma bir portakal
İyiyizCanlariiim nasilsiniz bakalim :) ben kv isini hallettim gorumceye gidecek yarin da inslah hastaneye yatip ameliyat olacak bugun cok Yorulrum misafir doluydu ev onlarda anladilar ki bu halimle misafi r olmuyo ...
öğünlerinin saatlerini yazmayı unutma canımDünkü listem
Sabah 9.00 Sucuklu yumurta 1 bardak şekersiz çay ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 1 avuç badem (dışarıda olduğum için bişey yemedim)
Akşam 1 porsiyon balık salata turşu 2 dilim ekmek
Yarım saat sonra nescafe 2 si biarada
sagol canm benm :)İyiyizsevindim canım halletmene o işi , kvalidenede çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim şimdiden...
Günaydın canım.. hayırdır neyi var kv nin?sagol canm benm :)
Canım turşu yassak ! Diyetlerde olmaması gereken biseyyDünkü listem
Sabah 9.00 Sucuklu yumurta 1 bardak şekersiz çay ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 1 avuç badem (dışarıda olduğum için bişey yemedim)
Akşam 1 porsiyon balık salata turşu 2 dilim ekmek
Yarım saat sonra nescafe 2 si biarada
jasmin canım çok güzel menün nasıl farketmemiş sabit kalmak bile farketti anlamına gelir...devam bebemGünaydınlar olsun kızlar.. yeni bir haftada merhabalar.. hayırlı ve güzel haftalar :) :)
dünkü menüm:
sabah(10:00) 3 cherry domates, 1kk peynir, 5 zeytin, 1çk bal, 1 haş. yumurta, 1 dlm ekmk
akşam(06:30) ızgara et.. ama ne kadar yedim açıkçası bilmiyorum.. sün ızgara günü olduğu için hem cuma, hem de c.tesi olabildiğimce az yedim , ki çok fazl aetki etmesin die.. ve bu sabah tatrıldığımda gördüm ki , fark etmemiş..aynıymışım.. kilo almamışım..
bu arada 2,5 lt su, 40 dk evde spor yaptım
En fazla 1 litre su Malesef ben pazar günleri spor yapamıyorum canım herkes evde çocukların banyosu çamaşır felan derken pazar spor olmuyor saatleri hergün yazıyordum da busabah unutmuşum Özür dilerimCanım turşu yassak ! Diyetlerde olmaması gereken biseyyhani su spor ve saatler ?
günaydınGünaydın canım.. hayırdır neyi var kv nin?
geçmiş olsun canım.. İnşallah değerleri iyi olur ve ağrıları hafifler.. Rabbim dermansız hastalık vermesin..günaydın
canm dizinden ameliya oldu protezi vardı cıkardılar enfeksiyondan dolayı.. bugun dr değerlerini iyi bulursa baska bir protez takılacak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?