evet canım tartı bile farkediyor fazla ya da eksk çıkabilirsin aynı tartı daha iyi yani alınca ona göre kaydedelimtartildim canim 88 misim ama annemlerde tartildim yarin baskul alicam onda gramli cikar ozaman tam net yazarsin canim
anım çok geçmiş olsun kv ne iyi olmuş sana zor oluyordu böyle grümcene gitmesi daha mantıklı şu durumda zatenCanlariiim nasilsiniz bakalim :) ben kv isini hallettim gorumceye gidecek yarin da inslah hastaneye yatip ameliyat olacak bugun cok Yorulrum misafir doluydu ev onlarda anladilar ki bu halimle misafi r olmuyo ...
iyi yapmışsın canım annene gitmekle eşinde inşallah kısa zamanda düzelir canım sen rahat ol hastalık bu acil şifalar dilerimkızlar eve uğradım çıkıyorum şimdi. sabah kahvaltı yaptım dün de çok yemiştim bi de kıyafetle 73,7 çıktım. annemde kalıyorum cuma bildirim yaparım inşallah. dikkat etmeye çalışıyorum yine de. daha iyiyim ama hastalığı kabullendim. iyileşmesini bekliyorum. yaptıklarının tamamı normalmiş. bu beni rahatlattı. üzgünüm giremiyorum. hava çok soğuk bebeği çıkartamayacağım için annemde kalıyorum. hergün hastanedeyim. neyse görüşmek üzere..
Günaydın canım before after lar süpergünaydın kızlar nasılsınız bakalım bir motivasyon videosu bulursam atayım size
evet darısı bize artıkGünaydın canım before after lar süper
bravo cnm bol eksiler olsun benimde - 900Günaydın kızlar bende durum -380 bakalım korumam lazım hatta dahada çoğalmalı bu rakam
yuhh..bugün size video gelsin bir sürü kişinin before afterı var içinde harika
Tamam canim spor olmadigi zaman belirt altina yok diye istersende nedeninde yazEn fazla 1 litre su Malesef ben pazar günleri spor yapamıyorum canım herkes evde çocukların banyosu çamaşır felan derken pazar spor olmuyor saatleri hergün yazıyordum da busabah unutmuşum Özür dilerim
Biraz daha dikkat etmen gerekecek şimdi evetSelamlar citir adaylari
Bende evde olmamanın dezavantajiyla malesef artiyla uyananlardanim
Biran once gider aldiklarimiz umarm
hoş geldin canım geç kaldım galiba yetişemedimBiraz bakindim birileri gelir mi diye ama denk gelemedim. Cikiyorum kizlar. Dua edin islerim bitsin yogunluk gecsin. Gruba hakkini vererek girebileyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?