Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar eve uğradım çıkıyorum şimdi. sabah kahvaltı yaptım dün de çok yemiştim bi de kıyafetle 73,7 çıktım. annemde kalıyorum cuma bildirim yaparım inşallah. dikkat etmeye çalışıyorum yine de. daha iyiyim ama hastalığı kabullendim. iyileşmesini bekliyorum. yaptıklarının tamamı normalmiş. bu beni rahatlattı. üzgünüm giremiyorum. hava çok soğuk bebeği çıkartamayacağım için annemde kalıyorum. hergün hastanedeyim. neyse görüşmek üzere..

tartildim canim 88 misim ama annemlerde tartildim yarin baskul alicam onda gramli cikar ozaman tam net yazarsin canim
evet canım tartı bile farkediyor fazla ya da eksk çıkabilirsin aynı tartı daha iyi yani alınca ona göre kaydedelim

Canlariiim nasilsiniz bakalim :) ben kv isini hallettim gorumceye gidecek yarin da inslah hastaneye yatip ameliyat olacak bugun cok Yorulrum misafir doluydu ev onlarda anladilar ki bu halimle misafi r olmuyo ...
anım çok geçmiş olsun kv ne iyi olmuş sana zor oluyordu böyle grümcene gitmesi daha mantıklı şu durumda zaten

iyi yapmışsın canım annene gitmekle eşinde inşallah kısa zamanda düzelir canım sen rahat ol hastalık bu acil şifalar dilerim

vay kızlar iyi başlangıçlar bravo bende yine artılar hakim yani balonsu halde hissediyorum ama tekrar 63 ü görcem cumaya azimle hadi bakalım bu arada şimdilik gidiyorum ben spor yapcam ders çalışcam arada gelirim buraları boş bırakmayın

sabah
3 çatal omlet
2 çatal peynir yeşil çay
akşam
dana kuşbaşı
tarhana çorbası
3 küçük kornişon turşu
yemekten sonra çay
şimdi soda
bol bol su
gece yatarken tarçınlı süt
3litre su
3 saat yuruyus
(sürahi aldım bugün kocaman ondan su doldurup içiyorum)

Selamm
Bugün tartıldım
Dün sabah +100 deydim bugün baktım o 100 gramı vermişim çok mutlu oldum
daha çok vermeye inşallah
Yani 61,1 kiloyum
Dünkü menümü akşam yazarım şimdi çıkıyorum
bb

En fazla 1 litre su Malesef ben pazar günleri spor yapamıyorum canım herkes evde çocukların banyosu çamaşır felan derken pazar spor olmuyor saatleri hergün yazıyordum da busabah unutmuşum Özür dilerim
Tamam canim spor olmadigi zaman belirt altina yok diye istersende nedeninde yaz bendee yazmayi unutuyorsunuz saniorum ayrica butun kizlar hepiniz icin gecerli bu durum belirtin lütfen

Selamlar citir adaylari
Bende evde olmamanın dezavantajiyla malesef artiyla uyananlardanim
Biran once gider aldiklarimiz umarm

Kizlar merhabaaa. Bugun cok stresli ve aksilik dolu bir gun. Yine mesai gozuktu bana. Ben sabitim su an. Biraz gayret edip 200 300 gram vermeye calisacagim

dunku menum soyle

sabah 10.30
melemen ve 2 dilim ekmek
1/6 kibrit kutusu buyuklugunde kasar peyniri
2 zeytin

ara 13.00
10 badem ve kaju

ara 16.00
yarim elma / yarim portakal

aksam 18.30
1,5 cop sis izgara
Salata

ara
1 yurk kahvesi + 1 kare cikolata

spor yok maalesef. Cunku tum gun evden calistim.

Biraz bakindim birileri gelir mi diye ama denk gelemedim. Cikiyorum kizlar. Dua edin islerim bitsin yogunluk gecsin. Gruba hakkini vererek girebileyim .

Biraz bakindim birileri gelir mi diye ama denk gelemedim. Cikiyorum kizlar. Dua edin islerim bitsin yogunluk gecsin. Gruba hakkini vererek girebileyim .
hoş geldin canım geç kaldım galiba yetişemedim kolay gelsin sana senin işler hep üstüste geliyor ona rağmen menün güzel bence allah kolaylık versin o zaman sana işlerini bitir aramıza dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…