Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
Kahvaltı 10:00
2 kk peynir
4 zeytin
yarım domates
2 dilim çavdar ekmeği

Ara: 14:00
1 bardak Ballı süt 1 çay kaşığı kadar kattım

Akşam 18:00
6 yemek kaşığı patates salatası
Hiç siz kızmadan bol sebzeli patatesi azdı o yüzden çok yedim
Pidenin gram tadına bakmadım zaten taş gibi olmuş annem de dedi beddua mı ettin kız diye ahahahh iyi olmuş hıh

Ara: 21:00
1 tane elma

Su 2,5 lt
Spor basen hareketleri yaptım 25 dk

aferin sana menü güzel olmuş tüm aksiliklere rağmen deseydin annene yapma sende böyle olur işte pide

Ohh canıma değsin bir daha yapmaz herhalde
ay benim annemde yarın mantı yapcam diye tutturdu ya nelere hayır diyorum bir bilsen ama durduramıyorum ben kardeşimde onu yap bunu yap gitse okula da kurtulsam az kaldı çarşambadan sonra rahatım yalnız insan kardeşi gidiyor diye sevinir mi utandım şimdi il dışında okuyorda üni kendisi

buyrun kızlar buda benden olsun ilk resimde anneannesi gibi diğerinde ise annesi
Eki Görüntüle 1407263
yorumuna bittim anane heeeezayıflık çok güzel
canım niye kızalım bende olsam yerdim o patates salatasını ondan başka hiçbişey yememişsinki akşam çok güzel menün...

amacından saptırırsa evet

Biraz bakindim birileri gelir mi diye ama denk gelemedim. Cikiyorum kizlar. Dua edin islerim bitsin yogunluk gecsin. Gruba hakkini vererek girebileyim .
CAnımm İnşallah biterde sende rahat nefes alırsın biraz , bizde sana kavuşuruz...görüşmek üzere

Biraz bakindim birileri gelir mi diye ama denk gelemedim. Cikiyorum kizlar. Dua edin islerim bitsin yogunluk gecsin. Gruba hakkini vererek girebileyim .

buyrun kızlar buda benden olsun ilk resimde anneannesi gibi diğerinde ise annesi
Eki Görüntüle 1407263

valla kizlar hepinize brova cokkkk iyi gercekten duzenliyorsunuz yediklerinizi ins bende duzeltebilirim ozendim simdi

haahha aynen
ya aprilcim bişey sorcam dün markette kadın annemle bize kardeşmisiniz dedi hayır anne kzız dedim şaşırdı
yolda kafama takıldı acaba annemimi genç buldu benimi yaşlı yaa

herkese iyi aksamlar
iyi akşamlarrhoşgeldin nasıl gidiyor ?

haahha aynen
ya aprilcim bişey sorcam dün markette kadın annemle bize kardeşmisiniz dedi hayır anne kzız dedim şaşırdı
yolda kafama takıldı acaba annemimi genç buldu benimi yaşlı yaa
şimdi acı gerçek ama anneni genç buldu sanırım ama erken evlenip doğum yaptıısa bu gayet normal ki canım

ay ne bileyim kız bende öyle annemle kardeş durcak kadar yaşlı değilimki daha 27 yim
Ama belli bir yaştan sonra dediğim gibi annen erken doğum yaptıysa kardeş gibi durmanız normal bide belki annen ufak gösteriyordur sende normal yaşını gösteriyorsan kardeş sanabilirler yada jest de yapabilirler..

ay ne bileyim kız bende öyle annemle kardeş durcak kadar yaşlı değilimki daha 27 yim
anneyi genc bulmuslar :)))
Ama bu senin yasli gösterdigini gistermez ki cAnım
Bide şu kilolarimizi verip citir olunca bi daha diyemicekler merak etme :))

Ya bak aklima ne geldi
Ben daha bekarken hep ablan mı derlerdi
Annem icin
Annemn hosuna giderdi
Ben zayiftim zaten benim icin bisey ifade etmezdi

Ama yeni dogum yaptigim zaman
15 yasinda erkek kardesimle doktorun kapisinda beklerken
Bi teyze oglun mu
Gözleri sana cekmis demisti
Anneme anlatinca ya kilo alinca böyle oluyo iste demisti

Bugün arkadasim geldi aniden
Sıkılms biraz
onunla oturduk dertlestik azcık...
O yüzden giremedim gündüz

Ama belli bir yaştan sonra dediğim gibi annen erken doğum yaptıysa kardeş gibi durmanız normal bide belki annen ufak gösteriyordur sende normal yaşını gösteriyorsan kardeş sanabilirler yada jest de yapabilirler..
Yani kızın art niyetle söylediğini sanmıyorum güleryüzlü bi kızdı yeni başlamış gerçi eskiden beri bi çok yerde bizi kardeş sanıyolardı hatta annem eklıyodu torunum bıle var dıye bu seferde bnm yasıma şaşırıyolardı :)

zayıfken kompleks olmamış ama kg alınca büyütmüşsün tabi gözünde...ama gerçekten before afterlarda görüyoruz kg yaşlı gösteriyorbiz zayıflayalım da annelerimiz de anne olsun dimi yaaa ne ablası yaww

Bugün arkadasim geldi aniden
Sıkılms biraz
onunla oturduk dertlestik azcık...
O yüzden giremedim gündüz
tamam canım kaleye alıp haber verdiğin için tşk ederim hep böyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…