ilk dönemler insanın kafasına takılıyo ya :)anneyi genc bulmuslar :)))
Ama bu senin yasli gösterdigini gistermez ki cAnım
Bide şu kilolarimizi verip citir olunca bi daha diyemicekler merak etme :))
Ya bak aklima ne geldi
Ben daha bekarken hep ablan mı derlerdi
Annem icin
Annemn hosuna giderdi
Ben zayiftim zaten benim icin bisey ifade etmezdi
Ama yeni dogum yaptigim zaman
15 yasinda erkek kardesimle doktorun kapisinda beklerken
Bi teyze oglun mu
Gözleri sana cekmis demisti
Anneme anlatinca ya kilo alinca böyle oluyo iste demisti
sıkılma cnm benim az mutfakta işim var bitsin gelirim ben olmadı aç kanal dyi ulan istanbul başlıcak hiç sıkılmassınIyi evde tek basina canim fena halde sklyor burasi olmasa patlicam
nasilsin canim
ayyy o abla lafına ben hala alışamadım ....sevmiyorum keşke bizde de isimle hitap edilseydi...abla teyze nine off ki ne ofilk dönemler insanın kafasına takılıyo ya :)
banada bazı personeller teknisyenler filan abla filan diyodu eskiden zoruma gidiyodu şimdi hiçç takmıyorum bi çocuk abla diyinde bende ablacım diye cvp veriyorum komplex yapmıyorum yani demekki onların jenerasyonundan çıkmışım diyorum :)
canım bizlerde bol bol kopya çekvalla kizlar hepinize brova cokkkk iyi gercekten duzenliyorsunuz yediklerinizi ins bende duzeltebilirim ozendim simdi
İyiyim ne olsunIyi evde tek basina canim fena halde sklyor burasi olmasa patlicam
nasilsin canim
Evet canim aynen :)zayıfken kompleks olmamış ama kg alınca büyütmüşsün tabi gözünde...ama gerçekten before afterlarda görüyoruz kg yaşlı gösteriyorbiz zayıflayalım da annelerimiz de anne olsun dimi yaaa ne ablası yaww
tamam canım kaleye alıp haber verdiğin için tşk ederim hep böyle kal
Canim annenle mi yasiyordun senilk dönemler insanın kafasına takılıyo ya :)
banada bazı personeller teknisyenler filan abla filan diyodu eskiden zoruma gidiyodu şimdi hiçç takmıyorum bi çocuk abla diyinde bende ablacım diye cvp veriyorum komplex yapmıyorum yani demekki onların jenerasyonundan çıkmışım diyorum :)
canım sen kaç yaşındaydın çocuk var mı?İyiyim ne olsun
Esimi bekliyoruz
Sen beni hatirliyorum sanki demistin dimi :))
Bence diyet gunluklerinden hatirliyorsundur
Cunku bende seni görmus gibiyim
Evet canim aynen :)
Normalde hala daja kucuk gosterdigimi soylerler zaten
Bende aaah bide beni zayifken görseniz diyorum
Canim annenle mi yasiyordun sen
Erken anne olmussun galiba sende
Oglun vardi galiba, kac yasinda
Canim 28 buccukcanım sen kaç yaşındaydın çocuk var mı?
canım ilk zamanlara göre kötü değil zamanla olacak menün.öğünlerde saatlerde olsun neyi kaçta yediğini bilmek istiyoruz ona göre yorumlamak için....yürüyüşün var güzelHmm hemen april kulagimizi cekmisken menumude yazayim
Sabah 1 simite yakin
6 zeytin
Domates , salatalik
3 gibi 1 hurma,5 badem
Aksam bi parca somon baligi
1 kuru patlican dolma
Salata
1 buyuk dilim t.bugday ekmegi yedim
2 lt su ictim
1 saat yurudum
Yanlislari olan bi menu oldu
Evde degildim, ve tum gun disaridaydik
Bugün kg bildirimi yapmamiz gerekiyormuydu canimNOT:bazı arkadaşlar neden acaba kg bildirimi yaptıda bugün ,diğerleri yapmadı ? hangi tarafta yanlışlık var ? menülerdede eksiklik var herkesi not alıyorum şimdi tek tek isim vermek istemiyorum ama lütfen arkadaşlar uğrayın buraya yada sebebini söyleyin
çalışmıyorsun dimi ev hanımısın?Canim 28 buccukyasindayim
Oglum 4
Kizim 2.5 yasinda
ay april ben ünideyken yani 22 yaşındayken 2 yıl önceden bahsediyorum staj yapıyordum çocuk bölümünde neyse işte kadın çocuğuna demesin mi teyzesi benim oğlum çok akıllıdır falan ne teyzesi ya abla deseydi bari falan olmuştum o an bi tane kafasına vurasım gelmişti abla deseler yine iyi yaayyy o abla lafına ben hala alışamadım ....sevmiyorum keşke bizde de isimle hitap edilseydi...abla teyze nine off ki ne of
cuma günü gerçek bildirimimiz aslında...fakat haftasonu çok düzensizlikler yapabiliyoruz kontrol amaçlı ptesi sabahı kilomuzu görüp ona göre devam ediyoruz bidahaki cumaya hazırlık anlıyacağınBugün kg bildirimi yapmamiz gerekiyormuydu canim
Canim bunu bilmiyordum bencuma günü gerçek bildirimimiz aslında...fakat haftasonu çok düzensizlikler yapabiliyoruz kontrol amaçlı ptesi sabahı kilomuzu görüp ona göre devam ediyoruz bidahaki cumaya hazırlık anlıyacağın
kuzumm sen yoksan ben varım biliyorsun telepatim benimarada alıntıladığım mesajlar uçtu ya neyse april tüm sorulara cevap vermiş mazur görün bu sferlik benlik bir durum yoksa
ayy o bizim reklamımız eşimle bayılıyoruzay april ben ünideyken yani 22 yaşındayken 2 yıl önceden bahsediyorum staj yapıyordum çocuk bölümünde neyse işte kadın çocuğuna demesin mi teyzesi benim oğlum çok akıllıdır falan ne teyzesi ya abla deseydi bari falan olmuştum o an bi tane kafasına vurasım gelmişti abla deseler yine iyi yaşu bir reklam varya kadına teyze diyorlar sonra bana teyze dediler idye şarkı söylüyor sinirle tam o haldeydim yani
evet onun için zaten 2 cevap olmasın muhtemelen seninle aynı yazardımkuzumm sen yoksan ben varım biliyorsun telepatim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?